Deus Ex : Human Revolution | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اون چشمی که میخوای باهاش ببینی رو نمیدونم با دسته 360 میشه چه دکمه ای اما یحتمل همون 4 جهت DPad هست :دی فعالسازیش Manual ـه و از انرژیت کم میکنه .
برای درجه هک هم باید Praxis point بخری ، مثه همون Skill Point ـه تو بازی های RPG دیگه ، باهاش میتونی آپگرید کنی ؛ درجه هک رو هم میتونی تو Haking Capture آپگرید کنی ، 4 تا نوع آپگرید برای هک کردن داریم ، یکی Fortify هست که باهاش استحکام می بخشی به بخش هایی که هک کردی ، Stealth Hacking هم هر چی آپگریدش کنی به شانس دتکت نشدنت اضاف می کنه و از شانس دتکت شدنت کم میکنه ، اون hacking Capture هم برای اینه که لول های بالاتر رو بتونی هک کنی . یکی هم Hacking Analyzing که به درد کسایی میخوره که خوره هک کردن دستگاه هان ، و یه خرده آپگرید حرفه ای تریه :دی کمکت می کنه تا قبل از اینکه یه Node رو Capture کنی بتونی آنالیزش کنی وازش اطلاعات بدست بیاری .

در مورد مأموریت ها هم خو مثه ME هستش دیگه ! تو مثلا میتونی تو همون اداره پلیس :
با کسی که تو دفتر پذیرش نشسته صحبت کنی ، یا می تونی از طریق راه های مخفی بری اداره پلیس !
در مورد مأموریت مادر مگان هم به نظرم هر وقت میخوای یه مأموریتی رو بری ، بقیه مأموریت ها رو Deactive کن ، توی Journal ـت می تونی Deactive کنی ؛ اینطوری تمام فوکوست روی مأموریتی که میخوای بری میمونه ، هم چنین به مکالمه ها دقت کن ، بعضی ها رو خودت باید پیدا کنی .

چطوری میشه آدام رو آپگرید کرد!؟ هر 5000 تا XP که میده 1 دونه آپدیت هم میده! اینجوری که نمیشه بازی کرد!! من واسه اولین بار که دارم بازی میکنم دیفیکالتی رو ، رو سخت ترین حالت گذاشتم الان نیاز به آپدیت دارم!
یه سوال دیگه! بیشتر آچیومنتا SECRET هستن! چطوری میشه اونا باز کرد!؟ اگه راهنمای اچیومنتا رو دارید بذارید لطفاً

deu***_trailer.jpg

deus-ex-human-revolution-3.jpg

چطوری میشه آدام رو آپگرید کرد!؟ هر 5000 تا XP که میده 1 دونه آپدیت هم میده! اینجوری که نمیشه بازی کرد!! من واسه اولین بار که دارم بازی میکنم دیفیکالتی رو ، رو سخت ترین حالت گذاشتم الان نیاز به آپدیت دارم!
یه سوال دیگه! بیشتر آچیومنتا SECRET هستن! چطوری میشه اونا باز کرد!؟ اگه راهنمای اچیومنتا رو دارید بذارید لطفاً
اینجا میتونی 25 اچیومنت Secret بازی Dues Ex ببینی.
اگر Side Quest هارو انجام بدی و کسی نکشی و با Stealth دشمنات بیهوش کنی خیلی سریع میتونی آپگیرید کنی.
Stealth 50 XP
Kill 30 XP
ضمنا میتونی بری به Clinic و ازشون Point بخری البته تو هر Chapter از بازی فقط 2 تا XP Point میشه خرید به قیمت 5000 هست.

من review بازی رو از گیم اسپات دیدم یه موضوعی که به نظرم جالب نبود نمی دونم نظر شما چیه که بازی کردید اکشن بازی رو تو تریلر ها که دیدم انگار یکم ابکی هست
از طرفی بازی یعنی به قشنگی splinter cell هست که بخوایم همشو مخفی کاری بریم؟؟
نشونه گیری و کاور گیریش زیاد جالب نبود ..مخصوصا کاور گیری دشمنها که به جای اینکه برن پشت دیوار تکیه می دن به دیواری که شما بشون دید دارید و روبهروتون هست!یعنی هوش مصنوعی انقدر پایین هست؟

تیر دشمن ها هم که به اطراف می خورد رو محیط تاثیری نداشت این شخصیته پشت در کاور گرفته بود در شیشه ای همه تیر ها می خورد به بالا شیشه حتی شیشه بالای سرش رو هم خورد نمی کرد یکم خشک به نظر می رسید نظرتون چیه؟؟

خواستم نگیرم ولی دیدم تعداد صفحه ها بالا رفته گفتم یا موقعی بوده که گیم زیاد نبوده تو بازار یا شاید یه چیزی هست که انقدر تعریف بعضی ها می کنن و الی گرافیکشم معمولی بود ..

یه سوال
من تازه اولین غول بازی (همونی که از اون دوتا گنده تر بود و باید گیجش میکردیم ) رو کشتم . بهم گفت که باید برم شانگهای
الان تقریبا چند درصد از بازی رو رفتم؟زیاد مونده؟

من review بازی رو از گیم اسپات دیدم یه موضوعی که به نظرم جالب نبود نمی دونم نظر شما چیه که بازی کردید اکشن بازی رو تو تریلر ها که دیدم انگار یکم ابکی هست
از طرفی بازی یعنی به قشنگی splinter cell هست که بخوایم همشو مخفی کاری بریم؟؟
نشونه گیری و کاور گیریش زیاد جالب نبود ..مخصوصا کاور گیری دشمنها که به جای اینکه برن پشت دیوار تکیه می دن به دیواری که شما بشون دید دارید و روبهروتون هست!یعنی هوش مصنوعی انقدر پایین هست؟

تیر دشمن ها هم که به اطراف می خورد رو محیط تاثیری نداشت این شخصیته پشت در کاور گرفته بود در شیشه ای همه تیر ها می خورد به بالا شیشه حتی شیشه بالای سرش رو هم خورد نمی کرد یکم خشک به نظر می رسید نظرتون چیه؟؟

خواستم نگیرم ولی دیدم تعداد صفحه ها بالا رفته گفتم یا موقعی بوده که گیم زیاد نبوده تو بازار یا شاید یه چیزی هست که انقدر تعریف بعضی ها می کنن و الی گرافیکشم معمولی بود ..

انقد چیز های مهم تر برای یه بازی RPG هست تا گرافیک و ... . گرافیک هم مهم هست اما در رده های آخره از لحاظ اهمیت ! بازی رو به دید RPG نگاه کنین ، نه CoD . اکشن بازی هم اگه میخواین آبکی نباشه بزارین رو Give ME Deus Ex که هوش مصنوعی ِ عالیش کلافتون کنه ، به علاوه این بازی مثه SC نیست ، سبکش فرق داره و روایت داستانیش و داستانش هم انقدر زیباست که آدمو میخکوب بازی کنه ، هوش مصنوعی بازی هم تعریف های زیادی داشته و خیلی ها به همین بازی یکی از بهترین هوش مصنوعی ها گفتن ! یه سری باگ هم داره اما خیلی کم اتفاق میوفته .

انقد چیز های مهم تر برای یه بازی RPG هست تا گرافیک و ... . گرافیک هم مهم هست اما در رده های آخره از لحاظ اهمیت ! بازی رو به دید RPG نگاه کنین ، نه CoD . اکشن بازی هم اگه میخواین آبکی نباشه بزارین رو Give ME Deus Ex که هوش مصنوعی ِ عالیش کلافتون کنه ، به علاوه این بازی مثه SC نیست ، سبکش فرق داره و روایت داستانیش و داستانش هم انقدر زیباست که آدمو میخکوب بازی کنه ، هوش مصنوعی بازی هم تعریف های زیادی داشته و خیلی ها به همین بازی یکی از بهترین هوش مصنوعی ها گفتن ! یه سری باگ هم داره اما خیلی کم اتفاق میوفته .
بازی رو گرفتم.

هنوز بازی رو شروع نکردم ولی تو گیم اسپات نقد بازی یکی از نقاط منفی بازی رو هوش مصنوعی ضعیفش می بینه چه تو مخفی کاری و چه تو اکشن تو تریلر ها هم چند جاش دشمن ها جوری کاور می گرفتن که تمام بدنشون پیداست :دی از طرفی به جای اینکه پشت دیوار کاور بگیرن به دیوار کناری که رو به دید شماست هم کاور می گیرن :دی
به هر حال امیدوارم بازی خوبی باشه و مزه کنه :دی

بازی رو گرفتم.

هنوز بازی رو شروع نکردم ولی تو گیم اسپات نقد بازی یکی از نقاط منفی بازی رو هوش مصنوعی ضعیفش می بینه چه تو مخفی کاری و چه تو اکشن تو تریلر ها هم چند جاش دشمن ها جوری کاور می گرفتن که تمام بدنشون پیداست :دی از طرفی به جای اینکه پشت دیوار کاور بگیرن به دیوار کناری که رو به دید شماست هم کاور می گیرن :دی
به هر حال امیدوارم بازی خوبی باشه و مزه کنه :دی
گیم اسپات چن وقته گیر بی خود زیاد میده ، خود ِ کارگردان بازی البته گفته از هوش مصنوعی بازی رضایت کامل نداره اما خیلی از سایت ها به هوش مصنوعیش به عنوان نکته ای کاملا مثبت اشاره کردن ، به علاوه هوش مصنوعی بازی وقتی به صورت Stealth بازی می کنی خیلی خیلی بالاتره تا وقتی اکشن بازی می کنین . :دی کافیه امتحان کنین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or