Deus Ex : Human Revolution | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
كاملا به سلیقه ی خودت بستگی داره . اگه با RPG و مخفی کاری حال میکنی حتما بگیر . خیلی باحاله . فقط باید یه کم صیر و حوصله داشته باشی . بازی خیلی بهت ازادی عمل میده و مثل Call of duty سر راست نیست اما خیلی لذت بخشه بازی کردنش . اما بازم میگم به سلیقه ی خودت خیلی بستگی داره . اگه بخش امتیازات کاربرت رو نگا کنی میبینی چقدر تفاوت تو امتیازات افراد هست . به دلیل اینه که بعضی ها با سلیقه شون جور در نیومده

اسلحه ها: لیزری، Stun ، Tranquilizer و کلت. یک عدد نارنجک EMP.. شیلدها تا آخر آپگرید شدند..
همون اول که می بینیش EMP بنداز طرفش بعد بزنش هی با کلتت ، سعی کن یه EMP دیگه تو محیط پیدا کنی دوباره بزنش با کلت بعد EMP . لیزرت رو هم بزار بعد این که EMP تموم شه .

بازی حرف نداره . عالیه . اگه میدونستم زود تر از اینا میرفتم دنبالش واقعا جذاب و متفاوت

صحبت کردن شخصیت بازی منو یاد تونی آلمیدا میندازه خیلی حال میکنم باهاش . بعد از متال گیر اول بازی هست که از مخفی کاریش واقعا لذت بردم . یاد متال گیر 1 انداخت منو مخصوصا رادارش و وسعت دید دشمن ها

سلام دوستان یه سوالی داشتم-من هر کاری می کنم بازی ذخیره نمیشه!!!
اصلا قسمت save و load برنگ قرمزه و نمیشه انتخابشون کرد!!!

مگه میشه؟شاید وسط مبارزه هستین نمیشه.بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم یادم نیست منوهاش و سیستم سیوش چجوری بود.

آقا ما رسیدیم به فاس بایت اول:دی:| چیجوری بکشمش؟:-/ 3تا آر پی چی راکت بهش میزنم هیچیش نمیشه:|:-/

از تانکر های محیط استفاده کنین ، مین بکارین ؛ اگه آگمنت کلاوک هم دارین غیب شین سریع پشت یه جا کاور بگیرین مین بندازین . باید خیلی سریع عمل کنین . من تو 20 ثانیه کشتمش رو درجه سختی Deus Ex :d

از تانکر های محیط استفاده کنین ، مین بکارین ؛ اگه آگمنت کلاوک هم دارین غیب شین سریع پشت یه جا کاور بگیرین مین بندازین . باید خیلی سریع عمل کنین . من تو 20 ثانیه کشتمش رو درجه سختی Deus Ex :d
تانکر منظورت چیه؟:دی بشکه های نفت و اینا؟:دی
مین کاری هم که اصلا بلد نیستم:-/
آگمنت کلاوک هم که تو بساط نداریم:(
باو نمیشه ! یارو هی بمبم میندازه طرفم خو:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or