Deus Ex : Human Revolution | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی میتونه بگه از کجا اسلحه ها رو آپگرید کنیم؟
باید اول آپگرید رو بخری(یا پیدا کنی!) بعد برید توی inventory روی اون آپگرید(مثلا Laser Targeting System یا Damage Upgrade) دکمه x بزنی بعد از تو منوی باز شده گزینه Combine رو بزن و اسلحه ی که میخوای آپگرید کنی رو انتخاب کن............

• Like
Reactions: Whitebeard
دوست عزیز من تا حالا چیزی به جز لیزر پیدا نکردم.اگه میشه بگی ازکجا بخرم ممنون میشم.در ضمن من تا حالا فقط توی ماموریت بودم.چون بعد از دیترویت و چین سریع رفتم موترال اصلا توی شهر نرفتم.چطوری باید بخرم؟

دوست عزیز من تا حالا چیزی به جز لیزر پیدا نکردم.اگه میشه بگی ازکجا بخرم ممنون میشم.در ضمن من تا حالا فقط توی ماموریت بودم.چون بعد از دیترویت و چین سریع رفتم موترال اصلا توی شهر نرفتم.چطوری باید بخرم؟
یه سری فروشنده ها هستن که میدن!!!! توی مونتریال نیشت اصلا...ولی تو شانگهای و دیترویت بودش!!!!!!!

---------- نوشته در 01:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:04 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان..... بچه ها اون باسی که زنه نامریی میشه رو باید چه جوری کشت؟؟؟؟؟:-/:-/

سلام دوستان..... بچه ها اون باسی که زنه نامریی میشه رو باید چه جوری کشت؟؟؟؟؟:-/:-/
من اینجوری کشتمش:
یه سری کمد فلزی دو رو بر اتاق هستن که توشون نارنجک و مهمات هست.توی 2 تاشون EMP Mine هست.اونارو بردار وقتی ظاهر شد بنداز جلو پاش تا بترکه،گیج میشه بعد میتونی هرچی تیر داری روش خالی کنی!

• Like
Reactions: hitman rocker
من شنیده بودم که داستان بازی به فراماسونرا هم مربوطه,از حرفِ A ِ کلمه ی HUMAN اِشم ظاهراً ربط داره,می خواستم ببینم رابطه ای دارن با هم؟؟!یه عکسایییم قبلاً دیده بودم ازش,ADAM باله سفید داشت!!

قبلا یه تریلر دیده بود که این طرف بال داشت و مثله اینکه فرشته بود
بعد بالهاش رو بریده بودن یا سوخته بود و واسش دست میگذارن و ....
چی شد پس ؟! داستان به کل عوض شده؟

سلام.من یه جا گیر گردم.اوایل بازی اونجا که میری تو شهر و باید بیری پیش دوستت تو اداره پلیس من رفتم . باهاش صحبت کردم.ابجکت داده میگه برو جلو.وقتی که از در رد میشم شروع میکنن به تیراندازی بهم.:|چیکار باید بکنم؟/:)

من شنیده بودم که داستان بازی به فراماسونرا هم مربوطه,از حرفِ A ِ کلمه ی HUMAN اِشم ظاهراً ربط داره,می خواستم ببینم رابطه ای دارن با هم؟؟!یه عکسایییم قبلاً دیده بودم ازش,ADAM باله سفید داشت!!
اره داداش ربط داره تاجایی که شنیدم انتی ماسون هم هست بازی که منو خیلی متعجب میکنه

دلیلشم میشه ذکر کنید؟
شاید مشکل کم خوابی دارید!
دلیلشم این هست که گیم پلی خیلی کند و حوصله سربری داره !
شاید براتون پیش اومده باشه که وقتی به بازی رو 1 ساعت بازی میکنید سرتون درد بگیره و بی حوصله بشید ! این یکی از اون بازی هاست که همچین تاثیری روی من داشت !8-|

سلام.من یه جا گیر گردم.اوایل بازی اونجا که میری تو شهر و باید بیری پیش دوستت تو اداره پلیس من رفتم . باهاش صحبت کردم.ابجکت داده میگه برو جلو.وقتی که از در رد میشم شروع میکنن به تیراندازی بهم.:|چیکار باید بکنم؟/:)
باید از اونجا بیای بیرون بری پشت ساختمان یک نردبان هست که باید یک جعبه بزاری زیر پات بعد از یکی از طبقات بری داخل

• Like
Reactions: гадюка
باید از اونجا بیای بیرون بری پشت ساختمان یک نردبان هست که باید یک جعبه بزاری زیر پات بعد از یکی از طبقات بری داخل
راه دیگه اینه که بری با کسی که در اتاق اطلاعات هست(همون اتاق شیشه ای)صحبت کنی و بدون هیچ زحمتی وقتی که مخشو زدی اجازه ی عبور و مرور را بهت میده.
بعد هم راحت از جلوی همه رد شو و برو جایی که گفته.
یه را دیگه هم که خشنه اینه که همه را بکشی و بری.
:d

---------- نوشته در 04:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:30 AM ارسال شده بود ----------

یه سری فروشنده ها هستن که میدن!!!! توی مونتریال نیشت اصلا...ولی تو شانگهای و دیترویت بودش!!!!!!!

---------- نوشته در 01:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:04 PM ارسال شده بود ----------

با STUN GUN همون شوکر تفنگیه بهش شلیک کن،بعد هم یکم تیر بزن
و دوباره این کار را تکرار کن
بعد یه EMP بنداز روش تا .........
سوالی داشتید بپرسید

دوستان بالاخره editor این بازی هم اومد با این editor میتونید:
experience
praxis
credits
رو هر چقدر خواستید افزایش بدید فقط اینو بگمpraxis(همونی که برای ارتقا ازش استفاده میشه)رو بیشتر از هزار تا نکنین من تست کردم بازی فریز میکنه
دوستانی که بلد نیستن همینجا اطلاع بدن:)
http://www.mediafire.com/?udi6wa33q38d8r1
دوستان یکی دیگه پیدا کردم اخرشه:dinvestory costumize داره:dتوی هر slot هر چقدر مهمات دوس دارین قرار بدین:dسایت ثبت نام میخواد:
http://www.360haven.com/forums/showthread.php?5103-RELEASE-Deus-Ex-Human-Revolution-SE-2011-v3.1

آخرین ویرایش:
دوستان بالاخره editor این بازی هم اومد با این editor میتونید:
experience
praxis
credits
رو هر چقدر خواستید افزایش بدید فقط اینو بگمpraxis(همونی که برای ارتقا ازش استفاده میشه)رو بیشتر از هزار تا نکنین من تست کردم بازی فریز میکنه
دوستانی که بلد نیستن همینجا اطلاع بدن:)
http://www.mediafire.com/?udi6wa33q38d8r1
دوستان یکی دیگه پیدا کردم اخرشه:dinvestory costumize داره:dتوی هر slot هر چقدر مهمات دوس دارین قرار بدین:dسایت ثبت نام میخواد:
http://www.360haven.com/forums/showthread.php?5103-RELEASE-Deus-Ex-Human-Revolution-SE-2011-v3.1
من اطلاع میدم که بلد نیستم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or