دوست من یه توضیحی میدید چرا یک ربع خندیدید به مغازه دار؟
چون من هم امشب بازی رو گرفتم اما چیز خنده داری توی بازی یا تو طرز
گفتن فروشنده ندیدم و از نظر کامل بودن هم فکر میکنم کامل باشه.
اگر بازی مشکلی داره متشکر میشم توضیح بدید تا الکی بازی نکنم و
لذتش رو از بین نبرم.
یکی از روش های جلو بردن بازی از طریق صحبت کردن و مثل mass efect این یک المان rpg
و 3 روش دیگه مثل بدون کشتن کسی از طریق فاضلاب و مخفی کاری و اکشن محض فعلا
بچه ها دموی اول بازی شما رو تحت تاثیر قرار داد؟؟؟ من داشتم بازی میکردم داشتم خسته میشدم(بعد از توتوریال) دمو شروع شد صدا هم همیشه کم بودا ایندفعه زیاد بود اقا منو میخکوب کرد چقدر فضاش با اهنگه زیبا بود انقد حال کردم 2 بار از اول رفتم.فقط میخواستم ببینم تاثیر گذاره واقعا یا من این حسو داشتم؟؟؟؟؟
درکل باحاله(خوشم اومد) فقط از رنگ زرد بیش از حد استفاده شده و کمبود مهمات روانی میکنه ادمو ما هم که مخفی کاریمون صفر
شماره اول بازی یه RPG با تم Cyber Punk فوق حرفه ای بود !
این یکی به نظرت میشه RPG نباشه ؟
هست اما برای این که همه بتونن راحت بازی کنن ( ) تأثیر Charactar Building و Level Up کردن تو Combat کمه و گرنه برای هک کردن و این حرف ها باید خودتو لول آپ کنی حسابی .
من کلا اهل مخفی کاری نیستم نمی دونم چرا بازی هایی که مخفی کاری هستن بعد یه مدت بازی کردن گیم پلی برام تکراری میشه اینم اگه بخوای اکشن بری با کمبود مهمات روبرو میشی تازه دوتا تیرم میخوره میمیره حالا خوبه نصف بدنش آهنیه .نمیدونم تا حا که زیاد حال نکردم ولی تو این کمبود بازی میرم جلو شاید جذاب تر بشه.ولی خدایی دموی اول بازی رو خیلی زیبا کار کرده بودن.
منم دو ساعتی بازی کردم . با توجه به اینکه مخفی کاری در حیطه ی تخصصم هست ( تعریف نباشه ) خیلی لذت بردم . هوش مصنوعی خوبه محمات به هیچ وجه کم نمیارم شاید تا آخر بازی حتی 4-5 خشاب گلوله هم استفاده نکنم . مخفی کاریش خیلی حال میده . گرافیک قابل قبول هست تقریبا . داستان هم خیلی خوب پیش میره درسته یکم الگو برداری کردن از گیم های موفق ولی اینم نکته منفی حساب نمیشه تو این گیم . موزیک ها هم خیلی خوبن . در کل خیلی خوب هست بازی . 8.5/10 شاید بعدن بیشترش کنم
سلام من همین اولش گیر کردم اون دوتا میشن رو هم رعد کردم همون دوتا که میری کلینیک و یه حالی به اون دوتا تو زمین بسکتبال میدی ولی تو پلیس استیشن گیر کردم با یارو حرف زدم یهو قاطی کرد همونی که پسر ۱۵ ساله رو کشته بعدش boss زنگید گفت از توی خیابون برو منم از یون پشت که روزمین برق نمیتونم برم چی کار کنم ؟