Deus Ex : Human Revolution | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی رو دیروز گرفتم....میتونم بگم عالی بود....یکی از با کیفیت ترین بازیهای این چند ساله( که دیگه بازی با کیفیت خیلی کمه....)
فکرشو هم نمیکردم deus ex بتونه دوباره رو پاهاش وایسه....
قسمت های مخفی کاری فوقالعاده عالیه......بعد مرحوم هیتمن دیگه اینقدر از مخفی کاری تو یه بازی لذت نبرده بودم...
گرافیکش شاید دیگه با وجود این همه بازی تو سطح بالا خیلی به چشم نیاد...ولی با جزئیات و راضی کنندست

شما ها که زودتر از release date بازی کردین شاید , به خاطر prerelease title play بن بشید , حواستون باشه...

imagef7dc4e623c23.gif

آخرین ویرایش:
من هم دیشب بازی را گرفتم.واقعا بازی عالی است.در همه جهات.مخفی کاری در این بازی فوق العاده طراحی شده.آزادی عمل زیادی در اختیار بازیباز قرار می گیره و گرافیک بازی در سطح خوبی قرار داره و فراتر از انتظار من بود.
چیزی که من برای حیرت آور بود هوش مصنوعی دشمنان است که واقعا بی نظیره.(این مدت بازی هایی مثل Crysis2-Metro2033 را بازی می کردم و هوش مصنوعی افتضاحشان رو اعصاب بود)
من که بازی را به همه پیشنهاد می کنم.راستی اگر زبان انگلیسی هم بلد باشید لذت بازی دو برابر میشه.داستان بازی بسیار درگیر کننده و پیچیده است.

درباره ازادی عمل بازی صحبت کنید نه فقط در مورد مخفی کاری به غیر از مخفی کاری چه راه هایی است؟ درباره المان های rpg بازی توضیح بدید اکشن محض نیست امیدوام وسطاش نگید حالم به هم خورد تکراری بود .. مثل بازی های دیگه

دوستان این بازی چه سبکی داره؟شبیه چه بازی هست؟

سبکش Racing ـه و مثل Mario Kart هست :| (به پست اول توجه کن).

خب، منم بازی رو بازی کردم و باید بگم خیلی بازیه خوبیه. خصوصاً داستان و Upgrade ـه بازی. گیم پلی ـش هم کمی مشکل داره به نظرم. گرافیک هم همینطور. ولی خیلی خوشم اومد و دارم لذّت میبرم.

امتیاز تا الآن:
گرافیک: 8
گیم پلی: 8.5
داستان: 9
صداگذاری: 9.5
هوش مصنوعی: 8.5
:دی

آخرین ویرایش:
درباره ازادی عمل بازی صحبت کنید نه فقط در مورد مخفی کاری به غیر از مخفی کاری چه راه هایی است؟ درباره المان های rpg بازی توضیح بدید اکشن محض نیست امیدوام وسطاش نگید حالم به هم خورد تکراری بود .. مثل بازی های دیگه
آزادی عمل تا اینجا که من بازی کردم سه روش برای یک مرحله امتحان کردم:اکشن محض-مخفی کاری با بیهوش کردن یا به صورت بی صدا کشتن دشمنان-روش سوم که کمی هم سخت تر است بدون کشتن هیچ دشمنی و با استفاده از کانال کولر و هک کردن دوربین های امنیتی و مخفی شدن از دید دشمنان مرحله را به اتمام برسونی.روش آخر حوصله زیادی می خواد و البته سخت تر هم هست.
-------------------------------------
آقا با lt 1.9 مشکل نداره که؟

نه.من دارم با Lt+1.1 بازی می کنم پس نگران نباشید.روی Lt+1.9 و 1.91 بدون نیاز به پچ شدن قابل اجرا است.

دوست عزیز حتما که نباید کسی بازی رو تموم کنه که بهش امتیاز بده.
با یه نگاه دقیق به المان های بازی همه چی میاد دستت.

آره مثلا گیم اسقات سه دیقه بازی میکنه امتیاز میده . بضی روایت ها هست که میگه اصن بازی نمیکنه و نمره میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or