Deus Ex : Human Revolution | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آزادی عمل تا اینجا که من بازی کردم سه روش برای یک مرحله امتحان کردم:اکشن محض-مخفی کاری با بیهوش کردن یا به صورت بی صدا کشتن دشمنان-روش سوم که کمی هم سخت تر است بدون کشتن هیچ دشمنی و با استفاده از کانال کولر و هک کردن دوربین های امنیتی و مخفی شدن از دید دشمنان مرحله را به اتمام برسونی.روش آخر حوصله زیادی می خواد و البته سخت تر هم هست. ------------------------------------- نه.من دارم با Lt+1.1 بازی می کنم پس نگران نباشید.روی Lt+1.9 و 1.91 بدون نیاز به پچ شدن قابل اجرا است.
دستت درد نکنه عجب ازادی عملی داره خیلی با روش سوم حال کردم سختی به جون میخریم rpg چی؟

بجای تیکه انداختن حداقل جواب قسمت دوم رو میدادی!!!!!!!

:دی
والا نمیدونم شبیه ِ چیه، اما مثل نسخه های قبلیه که یکم اکشن تر شده باشه. ولی من یکم هم برا سیستم مخفی کاری یاد coviction اُفتادم!

بازی پایان فوق العاده ای داره در ضمن. :دی

آخرین ویرایش:
يه RPG ه fable گونه كه تقريبا هيچ المان RPG تاثير گذاري توش وجود نداره
اگه به عنوان يه بازي RPG بري سراغش حالت رو بهم ميزنه ،اما اگه با پيش زمينه ي يه اكشن با كمي RPG بري سراغش يكي از بهترين هاي چند سال اخير رو شاهد خواهي بود..

به نظرمن اشکالش همون کمبود مهماته چون اگه کسی بخواد از روش اکشن بره زود به مشکل بر میخوره ولی برای کسایی که میخوان مخفیانه برن مهمات کافیه
در کل بازی خوبیه

بازی را گرفتم .
بازی با داستان گویی خیلی خوبی شروع میشه و گرافیک هم خوبه ولی دو نکته بازی خیلی منو اذیت کرد .
یکی کاور گیری و نوع نشانه گیری برای تیر اندازی بود که یه زره مسخره هست و بعدی هم دیالوگ های طولانی بازی است .
ولی در کل بازیه خوبی هست .

راستی یه سوال : چه جوری میشه اسلحه ایی که از روی زمین برمیداریم با اسلحه اصلی عوض کنیم . ؟ من از زمین یه اسلحه ورداشتم ولی نمیدونم چه جوری میاد .

بازی را گرفتم .
بازی با داستان گویی خیلی خوبی شروع میشه و گرافیک هم خوبه ولی دو نکته بازی خیلی منو اذیت کرد .
یکی کاور گیری و نوع نشانه گیری برای تیر اندازی بود که یه زره مسخره هست و بعدی هم دیالوگ های طولانی بازی است .
ولی در کل بازیه خوبی هست .

راستی یه سوال : چه جوری میشه اسلحه ایی که از روی زمین برمیداریم با اسلحه اصلی عوض کنیم . ؟ من از زمین یه اسلحه ورداشتم ولی نمیدونم چه جوری میاد .
شما تو منوی inventory که وقتی select رو زدی RB رو بزن منوی اسلحه ها و مهمات میان

دوست دارم الآن نمره بدم. مشکلی دارید؟ :)
والا ما که مشکلی نداریم . اما عرف نمره دادن اینه که آدم بازی رو کامل تموم کنه بعد نمره بده . امتیاز هیچ کاربری هم برام مهم نیست من بازی رو از سال پیش برای خودم انتخاب کرده بودم نیومدم نگاه کنم بازی رو کی چقد امتیاز داده منم بخرم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or