لطفا پست منو تا آخر دنبال کنید از جنبه ی دیگه ای به دور از هر کلیشه ای میخوام حرف دامو بزنم و هر کدوم از دوستان احساس کردن حرفام دروغه لطفا اعلام کنن :
ND سازنده ی بزرگیه به چشم همه ، حالا اولی یا دومی به دید هر کسی متفاوته ، ایرانیها رو دوس دارن و از حمایتشون استقبال کردن در زمانهای مختلف ، بروس کسی بود که از دیوار نوشته ی یکی از بچه ها تعریف کرد پشت بندش آرتیستشون ، این تیم کالکتیبلهای پرشین رو در بازی جا دادو یکی از کتابهای دانشگاه تهران رو در بازی مشاهده کردیم ، در مراسم PSX همین پارسالی سازنده اومد اسم ۳ تا کشورو برای حمایت ازشون نام برد که ایران بین این ۳ تا کشور بود ! ، آریا موقعی که شنید اسم ایرانو باورش سخت بود براش میگفت درست شنیدم ، یادته آریا ؟؟؟ منم هنگ کرده بودم .
و خیلی موارد دیگه ی سیاسی که طرف میاد روی سن از بمبو کوفتو زهرمار ایرانو حمایت وزیر کانادا از ایران میگه ، بعد اتمام صحبتاش نخست وزیر پا میشه میگه من ایرانو دوس دارم .. مو به تنم سیخ شد . و خیلی موارد دیگه توی این صنعت .
اینا رو نمیگم حس حمایتتونو برانگیخته کنم ، ما خودمون دشمن خودمون شدیم ، هیچکس پدر کشتگی باهامون نداره ، اینکه خودمونو از هم تفکیک میکنیم دقیقا نژادپرستیه ، شما که خودتو بالا میدونی فرهنگ همزیستی نداری ، شمایی هم که خودتو پایین میگیری اجازه میدی سرکوب بشی ،
بدون شک ما ایرانیا خودخواهیم ، اسم همدلی همیشه هست ولی هیچ جا پشت هم نیستیم ،
وقتی سازنده براش مهمه شما بازیشو میخری و لذت میبری از بازیش فارغ از رنگ پوستو ملیتت ، چطور به خودت اجازه میدی بیای فرهنگ غنی اونا رو به سخره بگیری ، خودت خودخواهی که نمیخوای چشمتو باز کنیو ببینی کسی شمشیرو از رو برات نبسته ، مشکلات زیاده ولی آیا خودمون به وجودش آوردیم یا اونا ؟؟؟ بقیه کشورهای دنیا هم همین مشکلو دارن ؟؟ جهان سومی ایم ، ولی اونا مثل احمقا توی جامعه ی مجازی باهامون برخورد کردن یا خودمون اونا رو احمق خطاب کردیم ؟؟
شما چه دیسک اوریج بخری ، چه برند بخری ، چه پایرت کنی چه فیک خریدی بکنی انسانی ، انسان بودن به این حرفا نیس دوست من ، جهانی شدن انسان بودنه ، که ما خورده شیشه هامونو تو چشم هم میکنیم و آدمهای بزرگو زیر سوال میبریم و در پایان اسمشو میزاریم فرهنگ سازی ، واقعا چقدر خوب که به جایی نرسیدیم ، اهمیتو ارزش قائل شدنو توی کوچیک بودن خودمون همیشه مثال میزنیم .
لذت میبرم سازنده ای که به من اهمیت میده رو تا پای جون حمایت کنم چون کارش بیشتر از یه بازی شاهکار ارزشمنده .