Delta Force: Hawk Ops

سازنده
Team Jade
تاریخ انتشار
16 October سال 2024 - ۲۵ مهر ۱۴۰۳
ناشر
TiMi Studio Group
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
Delta-Force-Hawk-Ops-Art.jpg

SetWidth280-delta-force-hawk-ops-image.png
عنوان کلاسیک دلتافورس که در سبک شوتر نظامی که پس از نسخه های متعدد آخرین بار در سال 2009 شاهد انتشار نسخه ای از این مجموعه بودیم دوباره برگشته.
اینبار در فرمت Free to play به همراه پخش سینگل پلیر داستانی که قابل خریداریه.

بخش سینگل پلیر بازی در واقع بازسازی نسخه سال 2003 این مجوعه Black Hawk Down که خودش برگردان از فیلم سینمایی موفقی با همین نام ساخته ریدلی اسکاته ساخته شده.
بخش سینگل پلیر بازی از Unreal Engine 5 در توسعش استفاده شده.
نسخه اصلی Black Hawk Down بخش سینگل پلیر 6 تا 7 ساعته داشت.
باید دید نسخه ریمیک چندساعت پلی تایم ارائه میده.
نقطه قوت بازی بخش مولتی پلیر اون هست که بطور جدی یادآور نسخه های مختلف بتلفیلد از استودیوی دایس هست مخصوصا نسخه آخر اون 2042.
اما نکته جالب اینکه برای بخش مولتی پلیر استودیو از Unreal Engine 4 استفاده کرده.
این از معدود دفعاتیه که استودیویی در توسعه بازی در بخشهای سینگل پلیر و مولتی پلیر از دو انجین مختلف از یک خانواده استفاده کرده.

این بازی سعی میکنه هم طرفدارهای بخش سینگل پلیر رو راضی کنه و هم با کپی برداری خیلی زیاد از بتلفیلد و تا حدی مجموعه ندای وظیفه بخش مولتی پلیر سرگرم کننده ای رو ارائه بده.

========================​

جدای از اونها با توسعه یک بخش جدا که این روزها خیلی پرطرفداره اونهم در سبک Extraction Shooter (مثل بازیهای Escap from Tarkov و...) به اسم Hazard Operations سعی کرده که بتونه طرفدارهای اون سبک رو هم به سمت بازی بکشونه.

hazard_en.gif

بازی همین الان در استیم و یا لانچر اختصاصی بازی تحت کلوزدآلفا قابل بازیه.

همینطور تاپیک رو آوردم بالا که نظرهامون رو پخش و پلا و اینور اونور ننویسیم ولی بعدا کاملش میکنم.

آخرین ویرایش:
کمپین نداره ، عملا تروریست هانته که بینش کاتسین هم پخش میشه.
اگه دنبال کمپینی سمتش نیا فرار کن :D
هر تاپیکی می ری ملت در عطش یه کمپین خوب FPS هستن، اما یافت نمیشه :دی
چرا بازار این نیاز رو نمی‌فهمه؟!

به نظرم میدونن سودی توش نیست پس تلاشی واسش نمیکنن. همین فروم خودمون رو نگاه کنی در مورد بتل ۶ و کمپین ضعیفش میگفتن کی بتل رو واسه کمپین بازی میکنه و اصن اهمیتی نداره. کالاف هم که بخش بزرگی از درامدش از مولتی و وارزون و mtx به دست میاد. تایتانفال ۲ هم قشنگ پتانسیل داشت که بتونه جای ثابتی واسه خودش کسب کنه اما به لطف حماقت EA نابود شد. بعدم که شاهد ایپکس بودیم و اینقدر درامد دارن که اصن دلیلی نمیبینن برن واسه ساخت کمپین. آخرین نسخه‌ی دووم هم که فروش بالایی نداشت تا جایی که میدونم. خلاصه که وضع خرابس.

واقعا طوری فقیر شده که وقتی یه بازی مثل Sniper Elite منتشر میشه من ذوق میکنم.
این وسط اگه id با دوومی که امسال منتشر کرد نبود که رسما میشه گفت سبک مرده بوده.

CULTIC: Chapter Two رو بازی کردی؟
این چندوقته که کویر بود خیلی چسبید.

از واکنش به ریمیک ریمیک Halo CE به نظرم میشه فهمید که شوتر داستانی خوب بسازی بازی موفق میشه! حتی اگه ریمیک یه کوهی از کاتالوگ دست نخورده ژانر باشه ( ریدیک، FEAR و ...). من به شدت منتظر Clockwork Revolution و Judas هستم بعد این کویر.
در مورد Doom DA هم به نظرم بازی کیفیت دو شماره ی قبل رو نداشت یا تکرار اون ها بود، قیمت گذاری مایکروسافت همه جوره غلط بود از 80 دلاری شدنش تا قیمت گذاری منطقه ای افتضاحش روی استیم و Raytracing اجباریش روی PC هم خیلی از سخت افزارها رو حذف کرد.

مپ جدید Monument برای بخش مولتی پلیر (وارفر)

==========
بازی همچنان داره ساپورت خوبی میشه.
انتشار BF6 هم تقریبا هیچ تاثیری روی پلیرها و ریزشی که انتظار میرفت نزاشته.
این فارم کردنها ، باتها و... تو همه بازیها وجود دارن.
درسته که بخش قابل توجهی هم اکسترکشن (Operations) رو بازی میکنن ولی باز هم این دستاورد کمی نیست.

==========
درسته که بخش قابل توجهی هم اکسترکشن (Operations) رو بازی میکنن ولی باز هم این دستاورد کمی نیست.
ببین قضیه بات تو این بازی واقعا بد اذیت میکنه چون تعداد پلیر های بازی از بتلفیلد کمتره برای همین خیلی محسوس تره مخصوصا برای ما که خاورمیانه هستیم و هزاران بار بدتر برای کنسول پلیر ها که کاهش پینگ یا vpn باید شیر کنیم به کنسول. مود اکسترکشن این بازی رو من کلا خارج از Zero Dam که مپ ابتدایی هست یک بار هم نتونستم بازی کنم. یعنی هیچ مپ دیگه ای پلیر نداشت تو خاورمیانه.

ببین قضیه بات تو این بازی واقعا بد اذیت میکنه چون تعداد پلیر های بازی از بتلفیلد کمتره برای همین خیلی محسوس تره مخصوصا برای ما که خاورمیانه هستیم و هزاران بار بدتر برای کنسول پلیر ها که کاهش پینگ یا vpn باید شیر کنیم به کنسول. مود اکسترکشن این بازی رو من کلا خارج از Zero Dam که مپ ابتدایی هست یک بار هم نتونستم بازی کنم. یعنی هیچ مپ دیگه ای پلیر نداشت تو خاورمیانه.
آره تو خاورمیانه یه چی مثل 2042 و شاید از اون بدتره.
اما خب برای یه شوتر نظامی رایگان تو سبک بتلفیلد... خیلی داره خوب کار میکنه.
ما نداشتیم تا به حال.
تازه اونهم وقتی که اصل جنس داره عالی کار میکنه و شاید دلیلی نداشته باشه که بخوایم دلتافورس رو بازی کنیم.

==========

این بازی وضعیتش تو سرورای اروپا چطوره؟ از نظر تعداد پلیر قابل قبوله ؟ بات ها تو هر مچ چطوره؟
وضعیت Aim Assist کنسولی ها چطوره ؟ خیلی شدید نیست که روی اعصاب باشه؟

از اون مهمتر روی PC وضعیت چیترا چطوره؟
توی استیم که میخوندم ملت همینجور ناسزا میگن بهشون و خیلی از وضعیت آنتی چیت بازی ناراضی هستن. واقعا اگه اینقدر دارک باشه اصلا سمتش نرم بهتره اعصاب سروکله زدن با چیتر جماعت ندارم ~X( ~X(

من الا حدودا یه 17 ساعتی فقط Battlefield™ REDSEC زدم تا اینجا بهم چسبیده ، وضعیت آنتی چیتم خیلی خیلی از وارزون بهتره ، ولی احساس میکنم کم کم داره برام تکراری میشه x_xx_x
آخه همش یه مپ و یه موده :) یکم تنوع میخوام :D چقدر سوال شد8->

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Thundersky
این بازی وضعیتش تو سرورای اروپا چطوره؟ از نظر تعداد پلیر قابل قبوله ؟ بات ها تو هر مچ چطوره؟
وضعیت Aim Assist کنسولی ها چطوره ؟ خیلی شدید نیست که روی اعصاب باشه؟

از اون مهمتر روی PC وضعیت چیترا چطوره؟
توی استیم که میخوندم ملت همینجور ناسزا میگن بهشون و خیلی از وضعیت آنتی چیت بازی ناراضی هستن. واقعا اگه اینقدر دارک باشه اصلا سمتش نرم بهتره اعصاب سروکله زدن با چیتر جماعت ندارم ~X( ~X(

من الا حدودا یه 17 ساعتی فقط Battlefield™ REDSEC زدم تا اینجا بهم چسبیده ، وضعیت آنتی چیتم خیلی خیلی از وارزون بهتره ، ولی احساس میکنم کم کم داره برام تکراری میشه x_xx_x
آخه همش یه مپ و یه موده :) یکم تنوع میخوام :D چقدر سوال شد8->
خب خود BF6 رو بگیر!
من خودم BF6 رو دارم ولی یکبار فقط داخل Redsec شدم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or