Delta Force: Hawk Ops

سازنده
Team Jade
تاریخ انتشار
16 October سال 2024 - ۲۵ مهر ۱۴۰۳
ناشر
TiMi Studio Group
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
Delta-Force-Hawk-Ops-Art.jpg

SetWidth280-delta-force-hawk-ops-image.png
عنوان کلاسیک دلتافورس که در سبک شوتر نظامی که پس از نسخه های متعدد آخرین بار در سال 2009 شاهد انتشار نسخه ای از این مجموعه بودیم دوباره برگشته.
اینبار در فرمت Free to play به همراه پخش سینگل پلیر داستانی که قابل خریداریه.

بخش سینگل پلیر بازی در واقع بازسازی نسخه سال 2003 این مجوعه Black Hawk Down که خودش برگردان از فیلم سینمایی موفقی با همین نام ساخته ریدلی اسکاته ساخته شده.
بخش سینگل پلیر بازی از Unreal Engine 5 در توسعش استفاده شده.
نسخه اصلی Black Hawk Down بخش سینگل پلیر 6 تا 7 ساعته داشت.
باید دید نسخه ریمیک چندساعت پلی تایم ارائه میده.
نقطه قوت بازی بخش مولتی پلیر اون هست که بطور جدی یادآور نسخه های مختلف بتلفیلد از استودیوی دایس هست مخصوصا نسخه آخر اون 2042.
اما نکته جالب اینکه برای بخش مولتی پلیر استودیو از Unreal Engine 4 استفاده کرده.
این از معدود دفعاتیه که استودیویی در توسعه بازی در بخشهای سینگل پلیر و مولتی پلیر از دو انجین مختلف از یک خانواده استفاده کرده.

این بازی سعی میکنه هم طرفدارهای بخش سینگل پلیر رو راضی کنه و هم با کپی برداری خیلی زیاد از بتلفیلد و تا حدی مجموعه ندای وظیفه بخش مولتی پلیر سرگرم کننده ای رو ارائه بده.

========================​

جدای از اونها با توسعه یک بخش جدا که این روزها خیلی پرطرفداره اونهم در سبک Extraction Shooter (مثل بازیهای Escap from Tarkov و...) به اسم Hazard Operations سعی کرده که بتونه طرفدارهای اون سبک رو هم به سمت بازی بکشونه.

hazard_en.gif

بازی همین الان در استیم و یا لانچر اختصاصی بازی تحت کلوزدآلفا قابل بازیه.

همینطور تاپیک رو آوردم بالا که نظرهامون رو پخش و پلا و اینور اونور ننویسیم ولی بعدا کاملش میکنم.

آخرین ویرایش:
من نزدیک به 100 ساعت بازی کردم ، اوایل اینطور بود که مینداخت تو سرورهای Newbie Friendly ولی بعد از مدتی لابیهای درست حسابی مینداخت.
البته بستگی داره از کجا و به کدوم سرور کانکت میشیم ، حجم پلیرهای جدید چقدر باشه که استخر پلیرها امکان بالانس شدن داشته باشه و یا نه.
چیزهایی مثل این.

ولی شده بود که این لولهای بالا هم باز بات ببینم.

نمیدونم جایی دیده بودم که میگن پلیرهای چینی میان فارم میکنن.
این رو بیشتر تو Operations میگن اینطوره که آیتم میگیرن و مثل اینکه تو لولهای پایینتر درصد شانسش بیشتره ولی در مورد وارفر نمیدونم اونجا برای چی همچنان بات داریم.

برای من کلا بازی حس تکراری به خودش گرفت ، اون اوایل مخصوصا خیلی خوب بود ، یه بتلفیلد با پرفورمنس خیلی خوب و البته رایگان.
ولی خب به همون نسبت بحث چیتر ها ، طراحی مپ نه چندان جالب (البته از خیلی از مپهای 2042 بهترن) ، این قدرتهای مزخرف کلاسها رو دیگه نبودم.

میخوام بگم اگه قرار نباشه که BF6 بازی کنین ، این بازی حداقل میتونه 100 ساعت سرگرمتون کنه اونهم مجانی.
ولی خب به مرور مشکلاتش نمایان میشه و باید باهاش کنار بیاین.

شوتینگ بازی اوایل جذابه ولی بعدش که از چندصدمتری طرف لیزرلاک میکنه روی سر آدم و یک خشاب خالی میکنه... واقعا زجرآور میشه.
البته این برای خودمون هم صادقه ولی نباید اینطور باشه.
روی این حساب اسلحه ها هم خیلی با هم متفاوت نیستن و احساس آنچنان متفاوتی نمیدن.

دیگه از وسایل نقلیه بازی نگم که همه میدونین چقدر ضعیف کار کردن.

کلا وجود اپراتورها به جای کلاسها رو هیچ جوره تو هیچ بازیی نیستم.

اگه استودیو محتوای درست و حسابی براش بده به نظرم میتونه همچنان وارفر رو جذاب نگه داره.
الان فصل جدیدش رو دیدم و مثل اینکه کلا یک مپ قراره که اضافه بشه با دوتا اسلحه و بعدش میره تا سه ماه بعد. (احتمالا تا حالا منتشر شده)
البته این دلیلش اینه که بازی رایگانه و خب نمیتونن پا به پای بازیهای دیگه محتوا بدن ولی خب میخوام بگم این مشکلات رو داره.

دلیل دیگش هم اینه که بودجه بازی دو قسمت میشه و باید برای بخش Extraction Shooter هم محتوا بدن ،این میشه که اگه کسی طرفدار فقط وارفر باشه خب بعد از یه مدتی از سرعت پایین انتشار محتوا و تکراری شدن بازی خسته میشه.

کلا خواستم تو چند خط از تجربم با بازی بگم.
با همه اینها به نظرم همچنان تو خیلی از زمینه ها از 2042 بهتره و ارزش بیشتری داره بازی کردنش ، چون در هر صورت محتوا و آپدیت میگیره.
ولی کار دایس عملا بعد از انتشار 6 با 2042 تموم میشه.

آخرین ویرایش:
اینکه با دید بتلفیلد برید سمت بازی کاملا ناامید میشید البته خود بازی باعث این میشه
ولی بازی بشدت خسته کننده میشه که این اتفاق خیلی سریع هم میفته
بعنوان مثال من الان دارم همزمان این و کانتر پلی میدم ولی با اینکه کانتر گیم پلی خشکی داره اما چون همه چیز سرجاشه از این بازی بیشتر بهم خوش میگذره
البته نمیخوام این دوتا عنوان مقایسه کنم
درکل میگم این اومده از همه چی یه تیکه برداشته و یه آش شله قلمکار شده
مشکلات بات هم که به کنار

• Like
Reactions: m.d.makan
اینکه با دید بتلفیلد برید سمت بازی کاملا ناامید میشید البته خود بازی باعث این میشه
ولی بازی بشدت خسته کننده میشه که این اتفاق خیلی سریع هم میفته
بعنوان مثال من الان دارم همزمان این و کانتر پلی میدم ولی با اینکه کانتر گیم پلی خشکی داره اما چون همه چیز سرجاشه از این بازی بیشتر بهم خوش میگذره
البته نمیخوام این دوتا عنوان مقایسه کنم
درکل میگم این اومده از همه چی یه تیکه برداشته و یه آش شله قلمکار شده
مشکلات بات هم که به کنار
حالا این که هیچی.
شما هرچیزی رو کنار CS بازی کنی برات لوس و بعد مدتی تکرار میشه.
بازیهایی مثل CS/R6/Valorant رو هر روز میشه 12 ساعت یا بیشتر هم یکسره بازی کرد (اگه وقتش رو داشته باشی).
این برای هیچکدوم از Codها یا بتلفیلدها صادق نیست.
البته مود S&D تو COD4 با پرومود هم اینطور بود.

ریلیز کنسول بازی ، از نظر performance و بازی با دسته چیز جز فاجعه نیست.
اصلا پیشنهاد نمیکنم.
یعنی شما ۲۰۴۲ رو روی کنسول بازی کنی قطعا تجربه بهتری خواهی داشت تا این.
گیم پلی بد نیست، اسلحه ها بد نیستن اما خب اگر به هوای بتل میرید ، نرید بهتره.
برای extraction اما خب واقعاً چیز جالبیه اگر برای DMZ دلتون تنگ شده.

رونمایی از مپ Fault برای مود وارفر (مولتی پلیر)

View attachment Delta Force _ Warfare Map Reveal Trailer - _Fault_.mp4

از گیم پلی جت (F-45A) هم گیم پلی نشون میدن.
فقط کاش یه خورده جیب رو شل میکردن و یک مدل واقعی تر و نزدیک تر به دنیای واقعی رو به بازی میاوردن.
مثل BF6.
ولی خب بازی رایگانه ، انصافا نمیشه ایراد گرفت.
--------
این آپدیت 23 سپتامبر (دو هفته دیگه) با فصل 6 بازی منتشر میشه.

زمانی که رو کنسول لانچ شد گرفتمش ۲۰ ساعتی هم بازی کردم و بعد هم وداع کردم باهاش. دلیل اصلی هم حجمش تخیلیش بود! ۱۱۵گیگ واقعا هیچ توجیهی نداره. اما خب اون زمانی که واسش گذاشتم خیلی خوش گذشت. گیم‌پلی خیلی خوب بود واسه یه بازی ف۲پ نظامی. گان‌پلی هم خوب بود و شدید حال میداد. گرافیک اوکی بود. صداگذاری هم همینطور. کلاسای مختلف خوب بودن. ای کاش مُدهای بیشتری داشت. ولی دوتا نکته رو خیلی دوس داشتم. اول کاستومایز اسلحه بود که خیلی پر جزئیات بود. میتونستی همه جای سلاح رو تغییر بدی و کاملا هم روی عملکردش تاثیر داشت + ظاهرشون هم خیلی باحال میشد. دوم سرورای بازی بودن. فکر کنم برای اولین بار بود که با پینگ ۵۰-۶۰ بدون هیچ پکت لاسی داشتم مولتی‌پلیر بازی میکردم. همین مورد خیلی لذتبخش کرده بود بازی رو. قطعا اگه حجمش مناسب بود الانم رو کنسولم جایگاه خودشو داشت ولی خب نشد دیگه :D در کل اون عطشم برای شوتر نظامی رو رفع کرد با توجه به اینکه چیز خاصی تو بازار وجود نداره در حال حاضر.

آقا ممنونم
دم شما گرم
من بتل 6 رو بازی نکردم
نسبت به بتل 6 کمپینش چجوریه ؟
سپاس

والا من کمپین هیچکدوم رو بازی نکردم ولی خب طبق شنیده‌ها، اگه بازی نکنیشون چیزی رو از دست نمیدی :D دلتا فورس که خب مجانیه ولی حجم دانلودش بالاس. ۱۱۶گیگ خود بازی و ۲۵گیگ هم کمپینش. اگه مشکل نداری میتونی بگیریش و یه تستی بزنی شاید خوشت اومد.

زمانی که رو کنسول لانچ شد گرفتمش ۲۰ ساعتی هم بازی کردم و بعد هم وداع کردم باهاش. دلیل اصلی هم حجمش تخیلیش بود! ۱۱۵گیگ واقعا هیچ توجیهی نداره. اما خب اون زمانی که واسش گذاشتم خیلی خوش گذشت. گیم‌پلی خیلی خوب بود واسه یه بازی ف۲پ نظامی. گان‌پلی هم خوب بود و شدید حال میداد. گرافیک اوکی بود. صداگذاری هم همینطور. کلاسای مختلف خوب بودن. ای کاش مُدهای بیشتری داشت. ولی دوتا نکته رو خیلی دوس داشتم. اول کاستومایز اسلحه بود که خیلی پر جزئیات بود. میتونستی همه جای سلاح رو تغییر بدی و کاملا هم روی عملکردش تاثیر داشت + ظاهرشون هم خیلی باحال میشد. دوم سرورای بازی بودن. فکر کنم برای اولین بار بود که با پینگ ۵۰-۶۰ بدون هیچ پکت لاسی داشتم مولتی‌پلیر بازی میکردم. همین مورد خیلی لذتبخش کرده بود بازی رو. قطعا اگه حجمش مناسب بود الانم رو کنسولم جایگاه خودشو داشت ولی خب نشد دیگه :D در کل اون عطشم برای شوتر نظامی رو رفع کرد با توجه به اینکه چیز خاصی تو بازار وجود نداره در حال حاضر.
این بازی هم متاسفانه به همون مرض بتلفیلد دچاره که پلیر رو به زور میندازه سرور با کمترین پینگ و ما خاورمیانه ای ها مجبوریم جلوی بات بازی کنیم. سرور های مود Operations هم که بات ندارن اصلا نمیشه مچ پیدا کرد. من شخصا زیاد با حجم بازی مشکل نداشتم ولی به خاطر همین مشکلات دیدم ارزش نداره بمونه روی حافظه کنسول جا بگیره. ضمنا بازی یه سری داونگرید عجیب هم داره در زمینه صدا نسبت به نسخه پی سی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or