Delta Force: Hawk Ops

سازنده
Team Jade
تاریخ انتشار
16 October سال 2024 - ۲۵ مهر ۱۴۰۳
ناشر
TiMi Studio Group
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
Delta-Force-Hawk-Ops-Art.jpg

SetWidth280-delta-force-hawk-ops-image.png
عنوان کلاسیک دلتافورس که در سبک شوتر نظامی که پس از نسخه های متعدد آخرین بار در سال 2009 شاهد انتشار نسخه ای از این مجموعه بودیم دوباره برگشته.
اینبار در فرمت Free to play به همراه پخش سینگل پلیر داستانی که قابل خریداریه.

بخش سینگل پلیر بازی در واقع بازسازی نسخه سال 2003 این مجوعه Black Hawk Down که خودش برگردان از فیلم سینمایی موفقی با همین نام ساخته ریدلی اسکاته ساخته شده.
بخش سینگل پلیر بازی از Unreal Engine 5 در توسعش استفاده شده.
نسخه اصلی Black Hawk Down بخش سینگل پلیر 6 تا 7 ساعته داشت.
باید دید نسخه ریمیک چندساعت پلی تایم ارائه میده.
نقطه قوت بازی بخش مولتی پلیر اون هست که بطور جدی یادآور نسخه های مختلف بتلفیلد از استودیوی دایس هست مخصوصا نسخه آخر اون 2042.
اما نکته جالب اینکه برای بخش مولتی پلیر استودیو از Unreal Engine 4 استفاده کرده.
این از معدود دفعاتیه که استودیویی در توسعه بازی در بخشهای سینگل پلیر و مولتی پلیر از دو انجین مختلف از یک خانواده استفاده کرده.

این بازی سعی میکنه هم طرفدارهای بخش سینگل پلیر رو راضی کنه و هم با کپی برداری خیلی زیاد از بتلفیلد و تا حدی مجموعه ندای وظیفه بخش مولتی پلیر سرگرم کننده ای رو ارائه بده.

========================​

جدای از اونها با توسعه یک بخش جدا که این روزها خیلی پرطرفداره اونهم در سبک Extraction Shooter (مثل بازیهای Escap from Tarkov و...) به اسم Hazard Operations سعی کرده که بتونه طرفدارهای اون سبک رو هم به سمت بازی بکشونه.

hazard_en.gif

بازی همین الان در استیم و یا لانچر اختصاصی بازی تحت کلوزدآلفا قابل بازیه.

همینطور تاپیک رو آوردم بالا که نظرهامون رو پخش و پلا و اینور اونور ننویسیم ولی بعدا کاملش میکنم.

آخرین ویرایش:
دوستان کمپین بازی رو ps5 افلاینه؟ بعد اینکه میشه تنهایی کمپین رو رفت ؟
کمپینش مزخرفی بیش نیست.
اگه برای کمپین میخوای بگیری دوباره فکر کن.
اصلا ارزشش رو نداره.

عملا تروریست هانت R6 یا مود هورد گیرزها رو تصور کن.
انگار اواسط توسعه بودجه کم آوردن و یه چیزی رو سر هم کردن فقط.

روی PS5 با نت ایرانسل بدون DNS چک کردم کانکت نمیشه

حتما باید از DNS استفاده کرد
یعنی میگی هیچ DNS جز شلتر جواب نمیده ؟! گوگل یا کلود فلیر هم چک کردین ؟ 1.1.1.1 و 8.8.8.8 ؟ یا 9.9.9.9 ؟ دوستان کسی تست اگه کرده بگید ps5 ممنون

متاس
یعنی میگی هیچ DNS جز شلتر جواب نمیده ؟! گوگل یا کلود فلیر هم چک کردین ؟ 1.1.1.1 و 8.8.8.8 ؟ یا 9.9.9.9 ؟ دوستان کسی تست اگه کرده بگید ps5 ممنون
متاسفانه بجز شلتر با DNS دیگه‌ای چک نکردم
ولی تا اخر وقت چک میکنم و خبر میدم

با ۱.۱.۱.۱ و ۹.۹.۹.۹ جواب داد
با ۸.۸.۸.۸ جواب نمیده و ارور میده
جالب اینجاست همین الان دوباره بدون DNS چک کردم و بدون مشکل جواب داد 🤔

آخرین ویرایش:
منم رو ps5 چندساعتی بازی کردم. نمیدونم چجوریه یبار با dns وارد میشه یبار بدون dns وارد میشه. ولی در کل مشکل کانکشن نیست و راحت تونستم بازی کنم. تقریبا بیشتر پلیرها همیشه بات هستن در حدی که شما الان بتلفیلد ۲۰۴۲ که براش آپدیت اومده رو تو سرور خاورمیانه بازی کنید بات کمتری تو بازیه.

شاید هنوز زود باشه بخوام نظر بدم ولی بازی یه کپی نه چندان خوب از بتلفیلد ۲۰۴۲ هست.
در کل چون بازی رایگانه تا عرضه بتلفیلد۶ میتونه سرگرم کننده باشه

یچیزی یجا خواندم نمیدونم چقدر دقیقه یا نه ولی گفته بود تا یه لولی که برسی اکثرا بات میندازه بعدش بیشتر پلیر واقعی
چرت گفته
من از قبل ۲ ماه پیش که پلی دادم لولم مکسه مکس بود فکر کنم ۵۰
همش بات میندازه
من فکر کردم با اومدن کنسول پلیرها بات ها کم شه ولی اینطوری که کاربرای کنسول کفتند انگار تغییری نکرده
دلتا فورس عملا با معرفی bf6 یه عنوان شکست خورده است

چرت گفته
من از قبل ۲ ماه پیش که پلی دادم لولم مکسه مکس بود فکر کنم ۵۰
همش بات میندازه
من فکر کردم با اومدن کنسول پلیرها بات ها کم شه ولی اینطوری که کاربرای کنسول کفتند انگار تغییری نکرده
دلتا فورس عملا با معرفی bf6 یه عنوان شکست خورده است
این فقط امار استیم هست و اصلا ربطی به bf یا cod نداره
Delta Force - Steam Charts

• Like
Reactions: VICE and m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or