Dead Space

آقا تو مرحله 10 یه جا هست که میره تو یه اتاقی بعد یه چیزیو فعال میکنه و یه خانومه میگه Test firing Shuttle یا یه چی تو این مایه ها. بعد اون موجوده میاد که نمی میره. باید چیکار کنم؟ کمک می طلبم
---
غول نیست. زیاد بزرگ نیست میمیره باز زنده میشه
مشکلم اون نیست
اون چیزی هم که فعال میکنم از پشت اون سفینه بود چی بود آتیش در میاد. 10 بار زدم هیچی نشد.
کسی نمیگه؟

کسی نمیگه؟
برای اون موجود مهمات خودتون رو هدر ندین چون هیچ فایده ای نداره.
شما باید دور سفینه بدوید که اون موجود هم دنبالتون کنه. بعد جوری تنظیم کنین که زمانیکه موجود قشنگ ما پشت سفینه میرسه، شما خودتو سریع به اون دستگاه برسونی و فعالش کنی تا اون با آتیش پشت سفینه بسوزه.

اقا finish
بازی رودرحدود10ساعته تموم کردم.
30تااچیومنت گرفتم وlevel5suit
یکی از اون بازیهایی که اگه نشستی پاش به سختی ولش میکنی.
(ولی خودمونیم یه جاهاییش خیلی سخته)

خدا رو شکر این بازی هم تموم شد....بازی واقعا زیبا و به یاد ماندنی بود...گرافیک و نور پردازی ها جالب بود و حالت جاذبه ی صفر واقعا به یاد ماندنی و هولناک بود...مخصوصا رو درجه ی چهارم سختی(غیر ممکن) که هیولاها مثل بادبادک رو هوا معلق هستند و یهو داری راه می ری می بینی یه چیزی داره با سرعت با دندون های ترسناک میاد طرفت و پرواز می کنه....واقعا ترسناکه...

تنها نکته ی بد بازی کوتاه بودن بازی هست...بازی خیلی زود تموم شد(8 ساعت):(

به هر حال این بازی زیبا رو به همه توصیه می کنم.

یه سوال: چرا اون 2 تا زن ها به این یارو خیانت کردند؟

در پاسخ به دوستمون که تو مرحله 10 گیر کرده هم باید بگم اون یارو رو حسابی دور موشک بچرخون و وقتی دقیقا به پشت موشک رسید با 3-4 تا تیر پاهاش رو قطع کن و وقتی رو زمین افتاد هم بازم 2-3 تا تیر بزن که برای مدتی از حال بره و بعد برو و آتش رو فعال کن و یارو می سوزه:cheesygri

خدا رو شکر این بازی هم تموم شد....بازی واقعا زیبا و به یاد ماندنی بود...گرافیک و نور پردازی ها جالب بود و حالت جاذبه ی صفر واقعا به یاد ماندنی و هولناک بود...مخصوصا رو درجه ی چهارم سختی(غیر ممکن) که هیولاها مثل بادبادک رو هوا معلق هستند و یهو داری راه می ری می بینی یه چیزی داره با سرعت با دندون های ترسناک میاد طرفت و پرواز می کنه....واقعا ترسناکه...

تنها نکته ی بد بازی کوتاه بودن بازی هست...بازی خیلی زود تموم شد(8 ساعت):(

به هر حال این بازی زیبا رو به همه توصیه می کنم.

یه سوال: چرا اون 2 تا زن ها به این یارو خیانت کردند؟

در پاسخ به دوستمون که تو مرحله 10 گیر کرده هم باید بگم اون یارو رو حسابی دور موشک بچرخون و وقتی دقیقا به پشت موشک رسید با 3-4 تا تیر پاهاش رو قطع کن و وقتی رو زمین افتاد هم بازم 2-3 تا تیر بزن که برای مدتی از حال بره و بعد برو و آتش رو فعال کن و یارو می سوزه:cheesygri

یکیش که زنش بود و انگار امیدی به زندگی نداشت یه سرنگ به خودش تزریق کرد که به هیولا تبدیل شد واخر بازی به ایزاک(شخصیت بازی)حمله می کنه ونفهمیدیم میمیره یانه.
اون زنه هم میخاست سو استفاده کنه که یعنی تنها کسیه که ازاون سیاره تونسته فرار کنه.

یکیش که زنش بود و انگار امیدی به زندگی نداشت یه سرنگ به خودش تزریق کرد که به هیولا تبدیل شد واخر بازی به ایزاک(شخصیت بازی)حمله می کنه ونفهمیدیم میمیره یانه.
اون زنه هم میخاست سو استفاده کنه که یعنی تنها کسیه که ازاون سیاره تونسته فرار کنه.

مرسی بابت توضیحات.....فکر کنم این قضیه که ایزاک مرد یا نمرد در نسخه ی 2 احتمالا معلوم میشه:cheesygri

منم امروز تموم کردم!!
حیف شد دیر گرفتم واقعا فوق العاده بود
حدوده 7:15 حدودا دقیق یادم نیست طول کشید رو EASY
واقعا یکی از بهترین عنوان های 2008!

منم دارم بازیش مبکنم !صدتا میرزه به رزیدنت 5:cheesygri
اما اصلحه زود تموم میشه!بدون اصلحه هم که نمیشه!
صرفه جویی در تیر:
پاهاشون رو قطع کن برو جلو RB رو بزن و حال کن(با یک تیر 2 نشون میزنی:1-صرفه جویی در تیر2-حال کردن با خون پاشیدن آن ها!)

دوستان چپتر 3 تو اون محوطه که خلاء یه گوی هست که دوتا ترانزیستر باید توسط مناطیس بره داخلش
اما درش بستس میخوره بهش با شدت بر میگرده چکار باید بکنم
عجیبه که دوستان دیگه به این مشکل بر نخوردن
راستی این کارت ها رو تو همون فروروشگاه بفروشم؟کدوم قسمت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or