Dead Space

باس مرحله 6 اونجائی که جاذبه صفر هست!
همون جونور بزرگ که اول دستهاش رو باید بزنی بعدش به سمتت گلوله پرتاب میکنه هر چی میزنمش فایده نداره !

باس مرحله 6 اونجائی که جاذبه صفر هست!
همون جونور بزرگ که اول دستهاش رو باید بزنی بعدش به سمتت گلوله پرتاب میکنه هر چی میزنمش فایده نداره !
خب اونجا اگه اشتباه نکنم باید شما اول 4 تا گلوله ای رو که با هم میزنه رو جا خالی بدین.بعد که یه مکث کوچیک میکنه شما باید به داخل دهنش (البته اگه بشه اسمشو دهان گذاشت!!!) تیر بزنین.بعد از اینکه چند بار این کار رو انجام دادین کار تمومه.
البته راههای دیگه ای هم هست.مثلا اینکه به جای جا خالی دادن اون گلوله ها با نیروی Kenesis گلوله ها رو بگیرین و به گلوله بعدی پرت کنین تا مجبور نشین جا خالی بدین.یا همچنین گلوله ی آخری که به شما پرت میکنه رو بگیرین و به خودش پرت کنین

سلام
دوستان من در چپتر 10 اوجایی که یه سفینه هست می خوای روشنش کنی بعد از این که Test fire engine رو میزنم هزار نفر میریزن سرم و اون قولی که اصلا نمیمیره ...نمیدونم باید چکار کنم:(:confused::confused:

سلام
دوستان من در چپتر 10 اوجایی که یه سفینه هست می خوای روشنش کنی بعد از این که Test fire engine رو میزنم هزار نفر میریزن سرم و اون قولی که اصلا نمیمیره ...نمیدونم باید چکار کنم:(:confused::confused:

دوست عزیز اون موجوده رو باید ببری اونجایی که آتیش میاد و فریزش کنی و بری آتیش رو روشن کنی.

سلام

همونجایی که قبل از اینکه بریم بیرون یه کپسوله medium گذاشته بعد از سفینه میری بیرون بعد از چند ثانیه همه جا منفجر میشه
دوست عزیز اونجا شهاب سنگ ها هستن که میان و به شما میخورن.
اونجا باید زمانیکه وارد میشین سریعا پشت اولین جعبه ای که جلوتون هست قایم بشین تا شهاب سنگها به شما نخورن.بعدش شما باید تو این چند ثانیه ای که تا برخورد شهاب سنگ بعدی فرصت دارید خودتون رو به پشت جعبه ی بعدی برسونین تا در امان بمونین.
همینجوری تا انتها باید همین کار رو تکرار کنین تا به انتهای راه برسین.
برای سرعت بیشتر از پرش هایی که در جاذبه صفر میتونین انجام بدین استفاده کنین.
در ضمن لطفا از این به بعد سوالاتون رو داخل اسپویلر قرار بدین.

سلام رفقا!!!

این موجودات که هر چی میزنیشون دوباره بدنشون از نو درست میشه رو چه جوری باید کشت؟
بستگی داره که کدوم مرحله باشین دوست عزیز.البته در حالت عادی نمیشه کشتشون.
شما بگین کدوم مرحله هستین تا راهنمایی کنیم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or