Dead Space

آقا من یه جای دیگه از مرحله 10 گیر کردم خواهش میکنم کمک کنید:
یه جا هست که وارد یه جا میشه که یه چیزی مثل موشک هست
بعد میرم تو اتاقی که روبه روی همین موشکه هست پای یه صفحه کلیک که میکنم از پشت موشک آتیش میزنه بیرون ولی زود خاموش میشه یه صفحه هم کنارش هست که هیچ کاری هم نمیشه باهاش کرد
میشن هم اینو میزنه:Realese The Shuttle

King-x360
شما باید از اون موشک یا شاتل برای سوزوندن اون موجود نامیرا استفاده کنید. میرید بیرون و اونو فریز میکنید و سریع وارد اتاقک شده و شاتل رو روشن میکنی تا حرارتش اون موجود رو بسوزونه.

لباس رو میشه ارتقا داد
فقط در بازی باید دقت کنید که تمام کارتها و چیزهایی که روی زمین هست رو بردارید بعضی از کیتها برای دانلود شاپ هست. لباس هم 3 تا تیپ داره

من الان چپتر 5 هستم 2 تا اسلحه بیشتر ندارم باید اسله بخرم یا خود بازی توی مراحل جلوتر بهم میده؟
راستی این کیتهائی که روی زمین برمیدارم به چه دردی میخوره یعنی چه طور باید ازش استفاده کنیم؟

King-x360
شما باید از اون موشک یا شاتل برای سوزوندن اون موجود نامیرا استفاده کنید. میرید بیرون و اونو فریز میکنید و سریع وارد اتاقک شده و شاتل رو روشن میکنی تا حرارتش اون موجود رو بسوزونه.
اقای عضو تحریریه ! دمت گرم که از تگ اسپویلر استفاده نکردی !!

من الان چپتر 5 هستم 2 تا اسلحه بیشتر ندارم باید اسله بخرم یا خود بازی توی مراحل جلوتر بهم میده؟
راستی این کیتهائی که روی زمین برمیدارم به چه دردی میخوره یعنی چه طور باید ازش استفاده کنیم؟
زمان بدی رو برای سوال کردن انتخاب کردی.تا الان باید از چیزایی که روی زمینن کلی پول به جیب میزدی.ولی به هر حال باید اسلحه بخری که پیشنهاد میکنم با Line Gun شروع کن..
اون کیتهام اگه پیشوندش Gold یا Diamond بود باید بفروشیش که به ترتیب 3000 و 10000 تا کریدیت میده..بقیه کیتهام برای باز کردن اسلحه.لباس و مهمات جدید به کار میره...:cheesygri
من مرحله 3 هستم کجا میشه اسلحه خرید؟
ی جاهایی هست به نام Store که میتونی اونجا خرید کنی((در مراحل اول معمولا کنار ترنی که باهاش به چپتر بعد میری))...:cheesygri

آخرین ویرایش:
من مرحله 3 هستم کجا میشه اسلحه خرید؟

در ابتدای تمام مراحل بعد از رد شدن از ایستگاه زیرزمینی ، محوظه هایی هستند با نام Shop که از اونجا میشه خرید کرد ؛ همین اسلحه ها رو از طریق Bench هم میتونید آپگرید بکنید ؛ برای راحتی گیمر ، این فروشگاه ها رو در جای جای مراحل گذاشتند و کمبودی من احساس نکردم .

من می خوام اسلحه بگیرم موندم کدوم یکی بگیرم او که اتیش میزنه یا اون که تیغ پرت میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///تیر بار دارم

اسلحه ها رو باید هرکس خودش آپگرید بشه و Fan اون اسلحه بشه ولی من تیغ دار و به اون یکی ترجیح میدم ؛ شما با تیغ دار چند ثانیه روی شاخک های جونورها نگه دارید ، پر و بالشون کنده میشه ولی اون اسلحه FlameThrower زود تمام میشه و چندان فایده ای نداره ؛ یعنی Damage خیلی پایینی رو روی جونورها ایجاد میکنه ؛ باز خودتون باید آپگریدشون بکنید و تصمیم بگیرید ؛ به نظر من بهترین اسلحه این بازی LineGun است ؛

من الان Line gun رو دارم تفنگ Plasma ای به نظر شما بیشترین Dmage رو کدوم سلاح توی بازی داره؟
نمیدونم چرا هر چی تیر روی زمین بر میدارم مربوط به تفنگ Plasma ای هست؟!!!!

من الان Line gun رو دارم تفنگ Plasma ای به نظر شما بیشترین Dmage رو کدوم سلاح توی بازی داره؟
نمیدونم چرا هر چی تیر روی زمین بر میدارم مربوط به تفنگ Plasma ای هست؟!!!!
Line Gun بیشترین قدرت رو داره و تو بازی کلا خیلی تیر برای Plasma هستش. ولی من در دور اول بازی این دو تا رو در کنار هم آپگرید کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or