M.o.H
کاربر سایت
سلام دوستان من .....
این بازی چند چپتر هست ؟
12 چپتر خفن و ترسناک

سلام دوستان من .....
این بازی چند چپتر هست ؟

زياد سخت نيست. فقط بايد تو مصرف مهمات صرفه جويي كني:biggrin1: و هر آشغالي رو زمين ديدي برداري.:biggrin1:من بازی رو تازه روی درجه Normal شروع کردم اگه بیش از حد سخت هست برگردم رو Easy !
ها چی میگین؟:biggrin1:
منم روی نرمال رفتم ولی توی چپتر 3 به دلیل کمبود تیر بد جوری گیر کردم .....!!!!درود
لباس Level 6 رو به مبلغ 99.000 خریدم و به به ...شده سرباز Star Wars
.
درضمن روی همین نرمال.

بهترین راهنمایی Easy رفتن هست یا سو ختن و ساختن :cheesygriمنم روی نرمال رفتم ولی توی چپتر 3 به دلیل کمبود تیر بد جوری گیر کردم .....!!!!
یه جایی که یه دکمه رو میزنم و از در رو دیوار از اون موجودات میاد منم تیرم کمه کسی راهنمایی میتونه بکنه !!!![]()
منم روی نرمال رفتم ولی توی چپتر 3 به دلیل کمبود تیر بد جوری گیر کردم .....!!!!
یه جایی که یه دکمه رو میزنم و از در رو دیوار از اون موجودات میاد منم تیرم کمه کسی راهنمایی میتونه بکنه !!!![]()
بهترین نقاط ضعف دشمناتون پاهاشون هست البته به جز اون جونورهای کوچک. چون وقتی پاشون رو بزنین بعد می افتن زمین و سرعتشون کم میشه و بعد به راحتی سرشون رو نشونه بگیرید و حداکثر با 3 تا 4 تیر میمیرند. البته یکم باید اسلحتون آپگرید بشه.می تونید از قسمت store مهمات بخرید . در ضمن سعی کنید که خیلی سریع نقاط ضعف دشمنانتون رو پیدا کنید . در غیر این صورت امکان ادامه بازی کمی سخت می شه !
مهندس ! اولا این پستی که از من نقل قول کردید چه ارتباطی به حرف های شما داشت ؟ دوما تگ اسپویلر رو گذاشتند تا شما این طور مطالب رو به صورت مخفی بنویسی تا کسی که می خواد خودش بازی رو انجام بده . از هیچ چیز بازی با خبر نشه و خودش اونارو کشف کنه . پس لطف می کنی و در این موارد از تگ اسپویلر استفاده می کنی !بهترین نقاط ضعف دشمناتون پاهاشون هست البته به جز اون جونورهای کوچک. چون وقتی پاشون رو بزنین بعد می افتن زمین و سرعتشون کم میشه و بعد به راحتی سرشون رو نشونه بگیرید و حداکثر با 3 تا 4 تیر میمیرند. البته یکم باید اسلحتون آپگرید بشه.
می تونید از قسمت store مهمات بخرید . در ضمن سعی کنید که خیلی سریع نقاط ضعف دشمنانتون رو پیدا کنید . در غیر این صورت امکان ادامه بازی کمی سخت می شه !
............!!!!
سلام دکتر:biggrin1: فکر کنم شما به اون دوستمون گفتی نقاط ضعفشون را باید پیدا کنیمهندس ! اولا این پستی که از من نقل قول کردید چه ارتباطی به حرف های شما داشت ؟ دوما تگ اسپویلر رو گذاشتند تا شما این طور مطالب رو به صورت مخفی بنویسی تا کسی که می خواد خودش بازی رو انجام بده . از هیچ چیز بازی با خبر نشه و خودش اونارو کشف کنه . پس لطف می کنی و در این موارد از تگ اسپویلر استفاده می کنی !
بله شما درست می گی اشتباه از من بود و باید این متن رو تویSpoiler میذاشتم:blushing: