Dead Space

سلام اقا این لباس 6 توی مرحله چند میده ؟؟؟؟ چون مرحله 12 هستم ! راستی دوستان خیلی غول مرحله اخرش سخته ؟؟؟؟ اون زنه که فرار کرد وقتی برش میگردونیم کجا میره ؟؟؟

آخرین ویرایش:
حال و روزت خرابه spore ( تخلف ها: 0/1 (1) ) وگرنه باید بخاطر همین اسپولیر نکردنت یه گزارش تُپُل برات رد میکرد که نکردم. دقت کن خواهشا.
پاسخ:
دختره رو همون غوله مترکونه :دی. لباس 6 رو در Round بعدی به دست میاری. یعنی یک بار که بازی رو تموم کردی دوباره سیو رو لود کنی بعد اینقدری بری تا به فروشگاه برسی بعد بخری.

من بازی رو تازه روی درجه Normal شروع کردم اگه بیش از حد سخت هست برگردم رو Easy !
ها چی میگین؟:biggrin1:
زياد سخت نيست. فقط بايد تو مصرف مهمات صرفه جويي كني:biggrin1: و هر آشغالي رو زمين ديدي برداري.:biggrin1:
همون Normal از همش بهتره.

درود
لباس Level 6 رو به مبلغ 99.000 خریدم و به به ... :دی شده سرباز Star Wars :دی.
درضمن روی همین نرمال :دی.
منم روی نرمال رفتم ولی توی چپتر 3 به دلیل کمبود تیر بد جوری گیر کردم .....!!!!

یه جایی که یه دکمه رو میزنم و از در رو دیوار از اون موجودات میاد منم تیرم کمه کسی راهنمایی میتونه بکنه !!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

یه جایی که یه دکمه رو میزنم و از در رو دیوار از اون موجودات میاد منم تیرم کمه کسی راهنمایی میتونه بکنه !!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
بهترین راهنمایی Easy رفتن هست یا سو ختن و ساختن :cheesygri

می تونید از قسمت store مهمات بخرید . در ضمن سعی کنید که خیلی سریع نقاط ضعف دشمنانتون رو پیدا کنید . در غیر این صورت امکان ادامه بازی کمی سخت می شه !

می تونید از قسمت store مهمات بخرید . در ضمن سعی کنید که خیلی سریع نقاط ضعف دشمنانتون رو پیدا کنید . در غیر این صورت امکان ادامه بازی کمی سخت می شه !
بهترین نقاط ضعف دشمناتون پاهاشون هست البته به جز اون جونورهای کوچک. چون وقتی پاشون رو بزنین بعد می افتن زمین و سرعتشون کم میشه و بعد به راحتی سرشون رو نشونه بگیرید و حداکثر با 3 تا 4 تیر میمیرند. البته یکم باید اسلحتون آپگرید بشه.

بهترین نقاط ضعف دشمناتون پاهاشون هست البته به جز اون جونورهای کوچک. چون وقتی پاشون رو بزنین بعد می افتن زمین و سرعتشون کم میشه و بعد به راحتی سرشون رو نشونه بگیرید و حداکثر با 3 تا 4 تیر میمیرند. البته یکم باید اسلحتون آپگرید بشه.
مهندس ! اولا این پستی که از من نقل قول کردید چه ارتباطی به حرف های شما داشت ؟ دوما تگ اسپویلر رو گذاشتند تا شما این طور مطالب رو به صورت مخفی بنویسی تا کسی که می خواد خودش بازی رو انجام بده . از هیچ چیز بازی با خبر نشه و خودش اونارو کشف کنه . پس لطف می کنی و در این موارد از تگ اسپویلر استفاده می کنی !

اخه بدیش اینه که تو اون جایی که سیو کردم دیگه Store وجود نداره منم پولم کمه :(............!!!!

من سعی میکنم اون موجودات رو (اونجایی که گیر کردم) با کپسول اتیشی(که روی زمین هست) بکشم ولی خیلی زیادن ....!!!!!:(

فکر کنم اینقدر باید برم که شانسی ردش کنم ...:biggrin1:

مهندس ! اولا این پستی که از من نقل قول کردید چه ارتباطی به حرف های شما داشت ؟ دوما تگ اسپویلر رو گذاشتند تا شما این طور مطالب رو به صورت مخفی بنویسی تا کسی که می خواد خودش بازی رو انجام بده . از هیچ چیز بازی با خبر نشه و خودش اونارو کشف کنه . پس لطف می کنی و در این موارد از تگ اسپویلر استفاده می کنی !
سلام دکتر:biggrin1: فکر کنم شما به اون دوستمون گفتی نقاط ضعفشون را باید پیدا کنی;) بله شما درست می گی اشتباه از من بود و باید این متن رو تویSpoiler میذاشتم:blushing:
در ضمن یک مژده به زودی راهنمای آچیومنت های بازی رو در بخش آچیومنت می ذارم. به زودی:biggrin1::biggrin1:

به به همیشه با احترام با هم صحبت کنید مهندس ...دکتر آفرین منم کارشناس داوری هستم بگذریم...
آقا من دوباره اینجا گیر کردم اگه میشه یه راهنمایی کنید خیلی تو کفم:
توی مرحله 5 اونجا که با یه دکتری صحبت میکنه بعدش میرم تو یه اتاق نسبتا" بزرگ همه
درها قفله و این هیولا جدیدا که اصلا" نمیمیرن هم هی میان به استقبالم...یه در روبه رومه که انگار منبع انرژیش اتصالی کرده نمیدونم باید چیکار کنم

اشکان جون کجایی؟
آقا مثله اینکه یه آموزش استفاده از اسپویلر تو سایت لازمه
یا باید تو تاپیکا نیایم یا اگر اومدیم باید با پستها دالی موشه بازی کنیم که
تو ذوقمون نخوره
یه فکر ی بکنید مدیرا
به داده این سایت برسید
هیجان در خطره :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or