Dead Space

ببین این غوله که نمیمیره را توی این اتاق شیشه ای که وسطه فریزش کن
بعد خیلی سریع برو تو اتاق کنترل و اون پانل که وسطه اتاقه را بزن
غوله نابود میشه
بعد بقیه را بکش

اقا مرسي البته من ظاهرا قبلش مشكل داشتم كه بايد ميكشتي و فرار ميكردي حالا من موندم از كجا اتاق شيشه ي ديده بودم!!!:biggrin1:چون بعد از اون قسمت بهش رسيدم
بازم ممنون

اقا عجب بازی خفنی داده بیرون این EA فلان فلان شده :biggrin1:
هیجانش بالاست ولی دریغ از کمی احساس ترس !!!
خدایی اصلا ترسناک نیست
ولی از نظر گیم پلی خیلی چسبید
اهسته کردن صحنه ها هم خیلی باحال بود :love:

اقا عجب بازی خفنی داده بیرون این EA فلان فلان شده :biggrin1:
هیجانش بالاست ولی دریغ از کمی احساس ترس !!!
خدایی اصلا ترسناک نیست
ولی از نظر گیم پلی خیلی چسبید
اهسته کردن صحنه ها هم خیلی باحال بود :love:
نیما میبینم که بالاخره بازی کردی و حالشو بردی
پ.ن: میخوای حال کنی نیما با صدای بلند بازی کن

سلام.
تاثیر گذارترین عنصر ترس در این بازی همین صداشه با صدای کم اصلا حال نمیده.
[با عرض خوش آمد گويي به سايت]

آره، رو صداش خيلي كار كردن، 2تا تريلر من گرفته بودم فقط در مورد صداش بود و تاثيري كه رو "ترسيدن" داره.
دوست داشتين اونارم ببينين، يه تيكش نشون ميدن كه فقط با صدا چطوري بازيكن رو ميترسونن، بدون اينكه چيزي اصلا نشونش بدن!

بازی خيلی هيجانش بالاست....يجورايی آدم حس ميکنه تو بازيه !! فيزيک بازی هم فوقولعادست !!
يادمه چند وقته پيش که review يکی از سايتهارو ميخوندم گفته بود تو اين بازی مثل شوترهای ديگه نيست که هرچقدر دلت ميخواد تير بزنی !! ممکنه بعضی جاها لنگ فقط 1 تير بمونی !! که اين رو من به عينه تو چپتر 5 تجربه کردم..
و در اخر اين که تو انتخاب سلاحها و upgrade وسايلتون نهايت دقت رو انجام بديد !

فقط يه مشکلی که داره محيط هاش هستند...
هی بايد از اين محيط به اون محيط بری
..که تقريباً 80 90% شون تکرارين.

آخرین ویرایش:
بازی خيلی هيجانش بالاست....يجورايی آدم حس ميکنه تو بازيه !! فيزيک بازی هم فوقولعادست !!
يادمه چند وقته پيش که review يکی از سايتهارو ميخوندم گفته بود تو اين بازی مثل شوترهای ديگه نيست که هرچقدر دلت ميخواد تير بزنی !! ممکنه بعضی جاها لنگ فقط 1 تير بمونی !! که اين رو من به عينه تو چپتر 5 تجربه کردم..
و در اخر اين که تو انتخاب سلاحها و upgrade وسايلتون نهايت دقت رو انجام بديد !

فقط يه مشکلی که داره محيط هاش هستند...
هی بايد از اين محيط به اون محيط بری
..که تقريباً 80 90% شون تکرارين.
خوب بخاطر اينه كه محيط بازي بسته هست و فك كنم فقط تو همون كشتي ميگذره

نیما میبینم که بالاخره بازی کردی و حالشو بردی
پ.ن: میخوای حال کنی نیما با صدای بلند بازی کن
بابا اینقدر صفحات قبل تعریف کردین از صداش همون اول صدا رو گذاشتم رو 25 (هرکی A650 سامسونگ داشته باشه میدونه چه عظمتی داره رو 25 ):biggrin1:
خداییش نوید صداش خیلی باحاله !!!;)
اگه ترسی باشه هم از صدای باحالشه - البته یه مورد یدونه از این موجودات کریه الصورت:biggrin1: از پشت پرید رو سرم ( ساعت 2 شب هیچکی خونه نبود ببین چی شدم صدا هم بالا بود:biggrin1: )
تک نفری که فقط DS بازی میکنم:love: ولی وقتی داداش کوچیکم میاد فقط اسپلیت Gears 2 :love:
( میگه نیما این چه بازیه داری بازی میکنی :biggrin1: یه بار داشت بازی میکرد زهر ترک شد:biggrin1:)

واقعا بازی ترسناکی هست. من مرحله دوم هستم. امروز بازی گرفتم. صداش عالی. مخصوصا وقتی سینما خانگی داشته باشی احساس می کنی تو سفینه هستی.:biggrin1:

حالا بحث سر صداگذاری شد بیشترین حال تو صداگذاری بازی وقتیه که دشمنا رو تیکه تیکه میکنی (مخصوصا با دست و پا)
راستی این چپتر 6 چقدر سخت بود بیچاره شدم تا رد کردم:evil: ولی یه ساعته با اینکه سخت بود ردش کردم ..... حال داد ....

اقا واقعا هر لحظه که میری جلوتر هیجانش بیشتر میشه
راستی این حرکت گراویتی چی بود این وسط این گرفت به سبک :sick:Star wars وHL:love:
این سیستم اپ گرید کردنش هم واقعا جذابه و نقشه 3D ش:love:
بابا عجب تسلیحاتی :biggrin1: داره این بازی خیلی خیکی میباشد:biggrin1: ( شعله افکنش چقدر ضعیفه. البته فقط ظرفیتش رو اپ گرید کردم )
الان چپتر 2 ام ( تا جمعه تمامه)
هرکی نخریده بخره - اگه نخره بد ضرر کرده:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or