Dead Space

sسلام بچه ها من مرحله 7 اونجا که یه سنگ بزرگ هست 2 تا میله دورش میچرخن گیر کردم.
لطفا هرکی رد کرده کمک
شما باید برین روی اون کره و از گوشه کره برین پشتش
البته باید مواظب اون 2 تا میله بزرگ آهنی باشین
بعد که به اون سمت کره و در فضای Zero رفتین یه بمب روی کره میذارین و 2 تا چرخ ( که به کره نور میرسونه )را منفجر میکنین( با شلیک)
بعد دوباره بر میگردین تو همون اتاق اول(از همون گوشه که داخل اتاق شدین باز خارج میشین و باز هم باید مواظب میله ها باشین)
یدونه دیگه از این چرخها هست . اونم منفجر میکنین و از اتاق کلا خارج میشین

افکت خون کاملاً 3 بعديه...خيلی زيبا و ديدنيه...گرافيک بازی تو بعضی جاها وحشتناک بالاست..مرحله يکرو تموم کردم..تنها انتقادم تا الان کمبود شکل ظاهری موجوداته...تو مرحله 1 همشون يه شکل بودند.

آقا من تو چپتر 5 گير كردم. همونجايي كه
يه موجوداتي ميان كه هر چي ميزني نميميرن و دوباره احيا ميشن. اون قسمتي كه يارو پشت شيشه باهام حرف ميزنه ميگه كه Say your Prayers:biggrin1: و بعد اونا ميان. نميدونم بايد چيكار كنم. همه ي درها قفله.

آقا من تو چپتر 5 گير كردم. همونجايي كه
يه موجوداتي ميان كه هر چي ميزني نميميرن و دوباره احيا ميشن. اون قسمتي كه يارو پشت شيشه باهام حرف ميزنه ميگه كه Say your Prayers:biggrin1: و بعد اونا ميان. نميدونم بايد چيكار كنم. همه ي درها قفله.
بابک جان شما هی این موجود را فریز کن و از دستش فرار کن
یه چند دقیقه که این کار را کردی در باز میشه و تو میتونی از اتاق خارج شی

بابک جان شما هی این موجود را فریز کن و از دستش فرار کن
یه چند دقیقه که این کار را کردی در باز میشه و تو میتونی از اتاق خارج شی

سلام فكر كنم منظور بابك جان كمي جلوتر بوده باشه درست همين جايي كه منم بدجور گير كردم اينجايي كه شما گفتي فقط يه دونه ازين موجودات مياد ولي يه كمي جلوتر كه ميري مثل مور و ملخ ميريزن سرت و همون حكايت داخل اسپويلر من كه ديوونه شدم اينجا رو بايد چه كنم ؟؟؟

سلام فكر كنم منظور بابك جان كمي جلوتر بوده باشه درست همين جايي كه منم بدجور گير كردم اينجايي كه شما گفتي فقط يه دونه ازين موجودات مياد ولي يه كمي جلوتر كه ميري مثل مور و ملخ ميريزن سرت و همون حكايت داخل اسپويلر من كه ديوونه شدم اينجا رو بايد چه كنم ؟؟؟
منظورم هموني بود كه نويد گفت.:(
اعصابم خورد شده. نميتونم ردش كنم. نويد مطمئني بعد از چند دقيقه در باز ميشه؟ همين الان رفتم. يه ربع دارم از دستش فرار ميكنم ولي هيچ دري باز نميشه.:(

منظورم هموني بود كه نويد گفت.:(
اعصابم خورد شده. نميتونم ردش كنم. نويد مطمئني بعد از چند دقيقه در باز ميشه؟ همين الان رفتم. يه ربع دارم از دستش فرار ميكنم ولي هيچ دري باز نميشه.:(
بابا اينجاش كه سادست جلوتر بري چيكار ميكني ؟:eek:
فقط كه نبايد در بري فكر كنم 2 بار كه دست و پاهاش رو قطع كني بعد در باز ميشه يعني رفيقمون 2بار خودشو احيا كنه :biggrin1: واي كه جلوتر بازم همين اش و همين كاسه رو داري ايندفعه داغ تر از قبل

نويد جان منو درياب بابا:biggrin1: چيكار كنم كچل شدم ؟ البته روي هارد رفتن همين مشكلات رو داره ديگه

فقط كه نبايد در بري فكر كنم 2 بار كه دست و پاهاش رو قطع كني بعد در باز ميشه يعني رفيقمون 2بار خودشو احيا كنه :biggrin1: واي كه جلوتر بازم همين اش و همين كاسه رو داري ايندفعه داغ تر از قبل

نويد جان منو درياب بابا:biggrin1: چيكار كنم كچل شدم ؟ البته روي هارد رفتن همين مشكلات رو داره ديگه
بابا خوب درست بگيد بايد 2 بار زمين گيرش كنم ديگه.:biggrin1:
من همش در ميرفتم.:biggrin1:
وااي. ترسوندي منو.:eek: من از يه دونه از اينا هم وحشت دارم چه برسه به يه گله.:((

شما اونجایی گیر کردین که یه اتاق شیشه ای وسط اتاقه ؟و یه اتاق کنترل هم هست؟

دقيقا كه حاج اقا براي بار دوم تشريف ميارن ميگن دعا كن !
ببین این غوله که نمیمیره را توی این اتاق شیشه ای که وسطه فریزش کن
بعد خیلی سریع برو تو اتاق کنترل و اون پانل که وسطه اتاقه را بزن
غوله نابود میشه
بعد بقیه را بکش

بالاخره اين قسمت هم رد كردم.
stabilizer جان. اين جا كه گفتي كاري نداشت كه. من يه ضرب اونجا رم رد كردم. همون اوليه سخت تر بود.:-":biggrin1:
مرسي نويد جان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or