Dead Space

بره من که یکی دو روز دیگه میرسه.:((
خیلی ترسناکه؟:biggrin1:
راستشو بخوای من چیزی به عنوان ترس رو نمیفهمم ولی اینطورم که جو میدن میگن خیلی ترسناکه نیست:cheesygri
بیشتر هیجان آوره تا ترسناک!
اکثرا از روش شوک استفاده میکنه تا دلهره

خدا رحم کنه
یکی از اون دوستانی که نمیشه اسمش رو بگم و اصلا خوراکش بازی ترسناکه اینو گفته خیلی خوفه
چه برسه به ما ترسو ها:biggrin1:

هیچ بازی و فیلمی ترسناک نیست که آدم بترسه . فقط جالبه .
اون حسی که واقعا آدم بترسه و شب خوابش نبره مال تا سن 6 سالگی هستش.
پس اگه خود زامبی یا هیولا هم مستقیم بیاد طرفتون نباید انتظار حس همچین ترسی را داشته باشین
بازی Dead Space سیستم ترسوندنش غافلگیر کردنه و همین موجب میشه که خیلی حواستون را جمع کنید تا مبادا یه وقت غافلگیر نشین که موجب جالب بودن بازی میشه

شک ترس به همراه داره دیگه !
قبول دارم این حرفتو اما دیگه خداییش با شک ترسوندن خیلی خز شده!
دیگه هر بازیه ترسناکی بازی میکنم منتظرم از پست دیواری شیشه ای یکی بپره جلوم:cheesygri که این واقعا مسخرس!
چرا سعی نمیکنن مثله siren واقعا حس ترس رو تو پوست و استخوانت بده؟

قبول دارم این حرفتو اما دیگه خداییش با شک ترسوندن خیلی خز شده!
دیگه هر بازیه ترسناکی بازی میکنم منتظرم از پست دیواری شیشه ای یکی بپره جلوم:cheesygri که این واقعا مسخرس!
چرا سعی نمیکنن مثله siren واقعا حس ترس رو تو پوست و استخوانت بده؟
محمد جان اگه بخوان سیستم ترسوندن را عوض کنن باید کل داستان و فضاها عوض بشه
در بازی به سبک DS نمیشه از سبک ترسوندن مثل Silent hill یا Siren استفاده کرد.
البته به قول شما الانم دیگه همه منتظرن یکی از پشت دیوار بپره جلوشون ولی تو این قحطی بازیهای ترسناک خداییش EA بعد از 1 قرن گل کاشته

خوب این بازی هم تموم شد
بسیار عالی بود هم از نظر گرافیک و هم از نظر صداگذاری و هم از نظر جذابیت
دست EA با اینکه تو داستان و شخصیت پردازی گند زده بود درد نکنه
دوستان اگه از بازی خوشتون نیمده و حال ادامه بازی و .... را ندارین فقط یک نگاه به گرافیک مرحله آخر بندازین و فضای واقعی را درک کنین

یه چیزی توی لایو اومده به نام elite suit و حجمش هم 12 مگ هستش من و فقط دیروز مجانی بود میخواستم ببینم توی لباس شخصیت تغییری ایجاد میکنه؟
من مفت بود دانلود کردم!:biggrin1:

به نظر من یه بازی مثل Doom هستش . فقط چون 4 سال بعد از اون عرضه شده یک سری پیشرفتهایی هم داشته . کلا به نظر من بازی چیز جدیدی برای گفتن نداره .
تنها نکته ی جالب بازی قلق کشتن دشمنان است , که هر موجود را باید با روش خاصی بکشی که این هم فقط بازی رو سخت تر کرده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or