Dead Space

حسام
یه روز که بابا مامانت خونه نیستن صدای بازی را تا ته زیاد کن
ببین چه حالی میده
من عصر امتحان کردم. بیسیار لذت بردم
دمت گرم حتما امتحان میکنم :biggrin1:

توی Gameplay که از بازی دیدم محیطهای بازی از لحاظ تاریکی و ... یه ریزه شبیه Doom3 بود میخواستم ببینم شباهتی دارن یا من دارم اشتباه میکنم؟!!
اگه حال و هوای Doom رو داشته باشه که حرف نداره:love:
در ضمن تفنگهای بازی خیلی تخیلی به نظر میرسیدن که امیدوارم این طور نباشه:-"

بچه ها اینقدر تعریف نکنین اخه ما که Pal داریم چه گناهی داریم ، این EA هم که کارش مشخص نیست یه بازی مثل فیفا اول Pal میاد یه بازی هم مثل این بر عکس

توی Gameplay که از بازی دیدم محیطهای بازی از لحاظ تاریکی و ... یه ریزه شبیه Doom3 بود میخواستم ببینم شباهتی دارن یا من دارم اشتباه میکنم؟!!
اگه حال و هوای Doom رو داشته باشه که حرف نداره:love:
در ضمن تفنگهای بازی خیلی تخیلی به نظر میرسیدن که امیدوارم این طور نباشه:-"
بازی حال و هوای Doom را هم از بعضی لحاظ ها میتونه داشته باشه
تفنگ هاش که تخیلی هستن چون داستان بازی مربوط به آینده میشه
اصل جالبیش به همین تفنگ هاشه و هر چی میرید جلوتر و بیشتر آپگریدشون میکنین لذتش بیشتر میشه
بچه ها اینقدر تعریف نکنین اخه ما که Pal داریم چه گناهی داریم ، این EA هم که کارش مشخص نیست یه بازی مثل فیفا اول Pal میاد یه بازی هم مثل این بر عکس
تساوی حقوق بشر :biggrin1:
به ما j دارا میخندین ؟ وقتی فوتبال میاد میاین از لیگ تعریف میکنین . حالا بکشین :laughing::laughing::laughing:

تا حالا بازی به این ترسناکی نکرده بودم خیلی خفنه به خصوص اون جاهایی که یکدفعه میپرن جلوت ادم میخواد دسته رو از ترس پرت کنه و یه مشت فحش به EA بده:biggrin1: پیشنهاد میکنم حتما بازیو تهیه کنید

سلام بچه ها
من رفتم بازیو خریدم تا گذاشتم دستگام 3چراغ داد (ازقبل یک بار دیگه هم 3چراغ داده بود):(
حسابی خورد تو حالم خیلی دوست داشتم بازی کنم(خوشبحالتون) :((
تازه نه far cry2 نهfall out3نه fable2 ونهfifa09 رو بازی کردم :ranting:
شما بودید چیکار میکردید؟:wallbash:

مرحله اول بازی رو رفتم.
محيط ترسناک که نورپردازی دقيق و زيبا هم به ترسناک تر شدن بازی کمک کرده.
در زمن يه شباهت هايی با DOOM 3 داره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or