Dead Space

با اینکه میدونم چند تا پست نباید پشت سر هم داد
ولی پست قبلیم در مورد ترس بود این پستم در مورد گرافیک
یه تفنگ داره به نام شعله افکن
کافیه امتحانش کنین تا معنی شعله آتش را بفهمین. یعنی بسیار طبیعی . اصلا آدم دلش میخواد حموم آتیش بگیره :biggrin1:
بازی پر از جزئیات گرافیکیه و تا اینجایی که من بازی کردم حتی کوچکترین افت فریم هم به چشمم نخورده

دمه EA گرم که بالاخره بعد از چند قرن یه بازی داد که گیمر را یه حال اساسی بده

سلام دوستان بازی واقعا زیباست حتما بگیرید من اوله بازی اونجا که جنراتورو باید تعمیر کنیم گیر کردم همونجایی که یکدونش سالمه اون یکی مشکل داره کمک کنید ممنون میشم

سلام دوستان بازی واقعا زیباست حتما بگیرید من اوله بازی اونجا که جنراتورو باید تعمیر کنیم گیر کردم همونجایی که یکدونش سالمه اون یکی مشکل داره کمک کنید ممنون میشم
تو این بازی ژنراتور زیاد هستش
میشه بگی دقیقا مرحله چندی و یه ذره بیشتر توشیح بدی؟

تا وقتی بازی رو PAL بیاد من دق کردم
تو رو خدا بچه ها طریقه حل کردن معما های بازی رو تو اسپویلر بنویسین تا ما هم این دوگوله رو تکون بدیم خودمون رد کنیم . بعد اگه کار نکرد بیایم از شما بپرسیم ;)

به ترسناکيه سری condemned ميرسه؟ مخصوصاً شماره يکش !!
ترسناکترين بازيه که تا الان انجام دادم condemned 1 بوده..نميدونم dead space ميتونه اون حس ترس condemned رو به من برگردونه يا نه !

به ترسناکيه سری condemned ميرسه؟ مخصوصاً شماره يکش !!
ترسناکترين بازيه که تا الان انجام دادم condemned 1 بوده..نميدونم dead space ميتونه اون حس ترس condemned رو به من برگردونه يا نه !
والا چی بگم
من که خیلی بیشتر از condemned1 با این بازی حال کردم
بازی کنین
انشالله که بیشتر هم میترسین;)

منم بالاخره این بازی رو خریدم ---
****به همه ی دارندگان XBOX360 پیشنهاد میشه حتما این بازی رو بخرن****
دمه EA گرم که بعد از این همه مدت بالاخره یه بازی بسیار ردیف در حد امتیاز 9.1 !!! داد بیرون ;)
میتونم بگم همه چیز بازی از جمه گرافیک - صدا - افکتها - اتفاقات - طراحی محیطها و مخصوصا Gameplay بازی بسیار روان و پر جذابیت هست به طوری که اونچه من از بازی انتظار داشتم نیست !! بلکه بیشتره !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فقط مونده چطوری این همه بازی رو تموم کنیم !!!: Fable 2 - Silent Hill- Saints Row2 (finish) - Far Cry 2 - Fallout 3 و بزودی Gears OF WAr - COD5 - Prince Of Persia - Left 4 Dead - Mirrors Edge !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیلی خفن ترسناکه؟آخه من یه خورده از بازی ترسناک بدم میاد:blushing:
ولی شنیدم این خیلی خفنه؟
اعصای خورد کن که نیست؟ منظورم کنترل و ....

خیلی خفن ترسناکه؟آخه من یه خورده از بازی ترسناک بدم میاد:blushing:
ولی شنیدم این خیلی خفنه؟
اعصای خورد کن که نیست؟ منظورم کنترل و ....
اونجوری که شما بدت بیاد نیست :biggrin1:
کنترلش که خیلی خیلی نرم و روونه. دوربینشم خیلی راحت همه جا را پشتیبانی میکنه

اونجوری که شما بدت بیاد نیست :biggrin1:
کنترلش که خیلی خیلی نرم و روونه. دوربینشم خیلی راحت همه جا را پشتیبانی میکنه

دستت درد نکنه
خوب فهمیدی چجوری بدم میاد
اصلا دوست ندارم تو بازی ترسناک غافلگیر بشم
اعصابم میریزه به هم
یعنی شب خابش رو میبینم خجالت آوره ؟ نه ؟:blushing:

دستت درد نکنه
خوب فهمیدی چجوری بدم میاد
اصلا دوست ندارم تو بازی ترسناک غافلگیر بشم
اعصابم میریزه به هم
یعنی شب خابش رو میبینم خجالت آوره ؟ نه ؟:blushing:
محمد رضا برا تو میباشد این اسپویل :biggrin1:
نه محمد جان اصلا هم خجالت اور نیست
یادمه جن گیر رو که دیده بودم تا ساعت 4 صبح بیدار موندم بعد خوابیدم :biggrin1:
تازه همون شب خوابشم دیدم :biggrin1: مثل اون دختره داش تختم میترکید:biggrin1:
برعکس من دوست دارم غافلگیر بشم . خیلی حال میده !!!
گیم پلی روون و لذت بخش رو ترجیح میدم البته .
یه سوال از برو بچی که بازی میکنن
تنوع اسلحه هاش چطوره ؟

تو این بازی ژنراتور زیاد هستش
میشه بگی دقیقا مرحله چندی و یه ذره بیشتر توشیح بدی؟
دوست عزیز ممنون که توجه کردی من مرحله 1 هستم اولین جنراتوری که باید تعمیر کنیم بعد از اون دره که تند تند بازو بسته میشه بعد ما یه جادو میزنیم سرعتش کم میشه امیدوارم متوجه شده باشی

دوست عزیز ممنون که توجه کردی من مرحله 1 هستم اولین جنراتوری که باید تعمیر کنیم بعد از اون دره که تند تند بازو بسته میشه بعد ما یه جادو میزنیم سرعتش کم میشه امیدوارم متوجه شده باشی
یادم افتاد :biggrin1:
دقت کرده باشی 2 تا پانل هست که این ژنراتورها را کنترل میکنه و اگه یکیش وصل باشه دومی عمل نمیکنه
شما دومین ژنراتور(اون که آخر راهرو هستش) را میزنین و به محض اینکه راه افتاد به وسیله جادو آهستش میکنین و قبل از اینکه سر جاش برسه اون یکی ژنراتور را فعال میکنین و پانل بزرگه وسی را میزنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or