دیگه باید این تاپیوکو از لای خاک ها آورد بیرون:d
چون الان کد دموی بازی به اونایی که تو سایت بازی ثبت نام کرده بودند.داده شد به منم یکی دادن:d
فکر کنم دمو co-op داشته باشه بچه هایی که پایه هستن و دمو رو دارن اینجا بگن با هم بریم
من من :dدوستان من یه کد دارم ولی چون کنسول ندارم . اگه کسی خواست بگه بهش بدم
خوب دمو رو بازی کردم فقط میتونم بگم همتون حرفاتونو پس میگیرید بازی واقعا عالی بود.این برفش هم رو اعصابه جونورا یه دفه از زیر برف میپرن بیرون خیلی بده.صحنه های سینمایی زیادی هم داشت که واقعا عالی بودن.گرافیک محیط عالی بود ولی صحنه ی اول بازی چهره ی ایزاک کیفیت خوبی نداشت.
دمو تا همون صحنه ی تریلر ای3 بود جای خیلی خیلی حساسی تموم شد اگه طاقت ندارین بازی نکنین که تو کف میمونین.
کارور هم وقتی کو اپ بازی کنین کنارتونه معمولی کنارتون نیست و دیالوگای کواپ با سینگل فرق میکنه.
قسمت جالب weapon crafting هم که اضافه شده این امکانو میده هر کسی سلاح مربوط به خودشو بسازه و یونیک باشه که چیزه خیلی خوفیه.یه اتاق هم داشت برای تست که همونجا سلاح میسازی و تست میکنه فقط تستش اینجوریه که یه دفه به دری باز میشه و دشمنا میریزن بیرون.
دشمنا هم خیلی سریع شدن که هیجان رو خیلی برده بالا و کوچولاهایی هم هستن که میرن تو بدن ادما اول باید از تو بدن درشون بیارین بعد سریع بکشینشون تا نرفتن تویه بدن دیگه.و این دشمنایی هم که از زیر برف میپرن بیرون نامردا صبر میکنن دوقدمیشون رسیدی بپرن بیرون.
میدونستم این نسخه ناامیدم نمیکنه واقعا که با دمو حال کردم متا بالا 90:d.
من كه از ديشب گذاشتم دانلود شه ولي هنوز تموم نشده.به نظر من بهترين كارشون اينه كه كاور گيريرو تو بخش تك نفره نذاشتنخوب دمو رو بازی کردم فقط میتونم بگم همتون حرفاتونو پس میگیرید بازی واقعا عالی بود.این برفش هم رو اعصابه جونورا یه دفه از زیر برف میپرن بیرون خیلی بده.صحنه های سینمایی زیادی هم داشت که واقعا عالی بودن.گرافیک محیط عالی بود ولی صحنه ی اول بازی چهره ی ایزاک کیفیت خوبی نداشت.
دمو تا همون صحنه ی تریلر ای3 بود جای خیلی خیلی حساسی تموم شد اگه طاقت ندارین بازی نکنین که تو کف میمونین.
کارور هم وقتی کو اپ بازی کنین کنارتونه معمولی کنارتون نیست و دیالوگای کواپ با سینگل فرق میکنه.
قسمت جالب weapon crafting هم که اضافه شده این امکانو میده هر کسی سلاح مربوط به خودشو بسازه و یونیک باشه که چیزه خیلی خوفیه.یه اتاق هم داشت برای تست که همونجا سلاح میسازی و تست میکنه فقط تستش اینجوریه که یه دفه به دری باز میشه و دشمنا میریزن بیرون.
دشمنا هم خیلی سریع شدن که هیجان رو خیلی برده بالا و کوچولاهایی هم هستن که میرن تو بدن ادما اول باید از تو بدن درشون بیارین بعد سریع بکشینشون تا نرفتن تویه بدن دیگه.و این دشمنایی هم که از زیر برف میپرن بیرون نامردا صبر میکنن دوقدمیشون رسیدی بپرن بیرون.
میدونستم این نسخه ناامیدم نمیکنه واقعا که با دمو حال کردم متا بالا 90:d.
منتظرم با هم کو اپ بزنیممن كه از ديشب گذاشتم دانلود شه ولي هنوز تموم نشده.به نظر من بهترين كارشون اينه كه كاور گيريرو تو بخش تك نفره نذاشتن
چه بد من فكر ميكردم كاور فقط مخصوص .co-opمنتظرم با هم کو اپ بزنیم
کو اپ و سینگل یکیه جریانشون فقط فرقشون توی نحوه روایته و اینکه کارور همرات نیست و دیالوگا اینجور چیزا عوض میشه.
چرا اتفاقا کاور گیری هم داره خوب شد گفتی ولی کاور گیریش چرته اصلا بدرد نمیخوره.نشستن هم داره جاخالی هم داره ولی با این حال بازی خیلی نفس گیره.توی بازی ادما هم دشمن ایزاک شدن و ادم هست که بکشی و خود ادما هم با نکرومورفا درگیری دارن و بدیش اینه که ادما بمیرن این کوچولوا میان و میرن داخلشون.کلا دشمناش سرسخت تر شدن و تغییر هم زیاد میکنن.
ولی خیلی جایه خفنی تموم میشه دموش.صحنه ی پر ابهتی بود>:d