Dead Space 2 | PC [پست اول خوانده شود]

هرگونه پست با مضمون مشکل در مورد کرک و دیگر مشکلات مانند مشکلات گرافیکی و نصب بازی باید در تاپیک مربوطه پیگیری شود. در غیر این صورت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

مشکلات Dead Space 2(کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

با تشکر از همکاری شما.
dead-space-2-300x300.jpg

Visceral Games
EA GAMES
ACTION
TBA 2011​

با توجه به حتمی شدن نسخه ی PC دیدم جای این تاپیک خالیه!
- این قسمت سه سال بعد از شماره اول بازی و دریک ایستگاه فضایی بسیار بزرگ به نام Sprawl اتفاق میفتد.

- ایستگاه Sprawl مدت زیادی است که در مخروبه های یکی از قمرهای سیاره زحل ساخته شده است. سفینه ی ایشیمورا (سفینه ای که داستان شماره اول بازی در آنجا اتفاق افتاد) در مقابل این شهر بسیار بسیار کوچک است. این شهر از قسمتهای مختلفی مانند مناطق دولتی، سازمانی و مناطق عمومی، مراکز خرید، مدارس و کلیساها تشکیل شده است.

- در شماره دوم عناصر ترس حتی بیشتر از قبل شده و از قرار معلوم آیزاک با موقعیت ها و باس های وحشتناک و غیر ممکنی روبرو خواهد شد.

- به گفته سازندگان قدم گذاشتن آیزاک بهتر و کمی سریعتر از قبل شده است.

- آیزاک این بار علاوه بر معلق شدن میتواند در میان فضا به جهت های مختلف حرکت کند. او در این حالت قادر به استفاده از اسلحه نیز خواهد بود.

- اسلحه و دشمنان جدیدی به بازی اضافه میشوند. یکی از دشمنان جدید در بازی بچه های مُرده، لخت و بی لب (البته دندانهایشان کاملا معلوم است!) هستند که با چنگال هایشان شما را به سمت مرگ هدایت میکنند! دشمنان دیگر، موجوداتی گازانبر به دست که با چیزی شبیه به یک زبان بزرگ میتوانند شما را به سمت خود بکشند!، اسکلتها و همچنین موجوداتی که در خفا حرکت میکنند و ناگهانی شما را در گوشه ای گیر می اندازند!
از اسلحه ی جدید بازی هم میتوان به Javelin Gun اشاره کرد.

- و بله! بالاخره این بار شاهد صحبت کردن آیزاک خواهیم بود!! آیزاک در شماره دوم به معنای واقعی معرفی و در کل شخصیت پردازی بهتری از آیزاک ارائه خواهد شد.

- مهمترین قسمت اضافه شدن مولتی پلیر در بازی است! به گفته یکی از سازندگان " این مود واقعا جذاب است. شما در مقابل نکرومورف هایی که توسط انسان کنترل میشود قرار میگیرید."

با تشکر Dreadlord , Dr.ДядsЙ.

[ [/

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
من نسخه اول رو بازی نکردمه، امروز رفتم بگیرمش و حتی ورش داشتم ولی پشیمون شدم و گذاشتمش سر جاش گفتم از شما بپرسم ببینم با بازی کردن نسخه اول جذابت شماره دوم کم میشه یا نه(اینکه بازی تکراری و شبیه به قبل به نظر برسه)؟ یا برم نسخه اولشو اول بازی کنم؟ برام اهمیت زیادی داره، اگه بازی کردن DS1 باعث تکراری و شبیه بودن DS2 نسبت به DS1 میشه نرم سراغش............

خب جواب شما سخته !!
همه بازيا مثل شماره قبلشون هستند با محيط هاي جديدحدودا و امكانات جديد
اينم همونه ديگه :)
modern warfare يك و دو چه فرقي داشتن؟
داستان فرق داره تا حدودي
محيط ها فرق داره

با يه سري جزئيات جديد اضافه شده !!!!

اگر داستان برات مهمه حتما يكشو بازي كن
اگه نه همينو بازي كن چيزي از لحاظ گيم پلي از دست نميدي

منم به دليل يه سري از مشكلات بازي دير به دستم رسيد ولي بالخره رسيد ديگه:x
به نظرم كليت نسخه قبلي رو حفظ كردن و يك چيزهاي جديد رو هم اضافه كردند.
ولي از همه بيشتر گرافيك بازي مخوصا در قسمت نورپردازي توجه منو جلب كرده

من نسخه اول رو بازی نکردمه، امروز رفتم بگیرمش و حتی ورش داشتم ولی پشیمون شدم و گذاشتمش سر جاش گفتم از شما بپرسم ببینم با بازی کردن نسخه اول جذابت شماره دوم کم میشه یا نه(اینکه بازی تکراری و شبیه به قبل به نظر برسه)؟ یا برم نسخه اولشو اول بازی کنم؟ برام اهمیت زیادی داره، اگه بازی کردن DS1 باعث تکراری و شبیه بودن DS2 نسبت به DS1 میشه نرم سراغش............

صددرصد نسخه يك رو بازي كن.چون ميتونم بگم كه هيچي از اين نسخه كمتر نداره.
اگر هم ميخواي از بازي هم از لحاظ گيم پلي و هم از لحاظ داستاني لذت بيشتري ببري واجبه كه نسخه يك رو بازي كني
به توصيه من گوش كن.مطمئن باش ضرر نميكني;)

• Like
Reactions: GAMERSINA
خب بالاخره منم گرفتمش و دارم بازی میکنم:d
گرافیکش عالیه
نور پردازیی هم که دیگه نیازی به گفتن نداره
صدا گذاریش هم مثل همشه ناب>:d<
منو که واقعا میترسونه:">
و در ضمن خیلی هم سخته:((
در کل یک شاهکاره....
به نظرتون چند ساعت گیم پلی داره؟؟؟؟:-/

گرافیکش عالیه
در کل یک شاهکاره....

مگه روی کدوم درجه ی سختی بازی میکنی ؟
برای من اگه یادم باشه یا 7.5 یا 8 ساعت طول کشید .

گرافیکش عالیه
در کل یک شاهکاره....

من روي درجه سوم ميرم ( اسمش يادم نيست )
الان چپتر 7 هستم با 9 ساعت بازي !

مگه روی کدوم درجه ی سختی بازی میکنی ؟
برای من اگه یادم باشه یا 7.5 یا 8 ساعت طول کشید .
روی درجه سومیه دارم بازی میکنم.(یک گزینه پایین normal)
و خدایی خیلی سخته.
الان فکر کنم چپتر6 باشم .
تقریباً تمام اسلحه ها رو گرفتم .
یه لباس جدیدم پوشیدم که خیلی خوفه:x
بهترین سلاحش همون رگبارس:p:d ( ولی خیلی زود تیر تموم میکنه ):d
در کل میخکوب شدیم اساسی:d:x:d

روی درجه سومیه دارم بازی میکنم.(یک گزینه پایین normal)
و خدایی خیلی سخته.
الان فکر کنم چپتر6 باشم .
تقریباً تمام اسلحه ها رو گرفتم .
یه لباس جدیدم پوشیدم که خیلی خوفه:x
بهترین سلاحش همون رگبارس:p:d ( ولی خیلی زود تیر تموم میکنه ):d
در کل میخکوب شدیم اساسی:d:x:d

خب دیگه پس تفنگه بدیه که زود تیر تموم میکنه ! تازه ضعیف هم هست .
----------------
دوستان یک پیشنهادی بهتون میکنم : حتما حتما اون تفنگی که مین مینداره رو بخرین . کلا بازی بالانسش به هم میخوره ! و دیگه کسی نمیتونه شما رو بکشه ( کلا دیگه نمیتونن به تون نزدیک شن ! ) .
و توی چاپتر 11 قبل از اسانسور ( چیزیو اسپویل نکردم ! اون اسانسور بزرگه ) جلو یک جنازه هست اگه اون جنازو رو به طرف خودتون بکشین زیرش یک NODE هست .

خب دیگه پس تفنگه بدیه که زود تیر تموم میکنه ! تازه ضعیف هم هست .
----------------
دوستان یک پیشنهادی بهتون میکنم : حتما حتما اون تفنگی که مین مینداره رو بخرین . کلا بازی بالانسش به هم میخوره ! و دیگه کسی نمیتونه شما رو بکشه ( کلا دیگه نمیتونن به تون نزدیک شن ! ) .
و توی چاپتر 11 قبل از اسانسور ( چیزیو اسپویل نکردم ! اون اسانسور بزرگه ) جلو یک جنازه هست اگه اون جنازو رو به طرف خودتون بکشین زیرش یک NODE هست .
نه خوب:d اولش که تفنگه رو میخری ضعیفه. ولی اگه یکم وقت بزاری روش و قویش کنی از همشون بهتر واست کار میکنه. قول میدم:d:d:d:d

نه خوب:d اولش که تفنگه رو میخری ضعیفه. ولی اگه یکم وقت بزاری روش و قویش کنی از همشون بهتر واست کار میکنه. قول میدم:d:d:d:d

بهترين اسلحش همون هفت تير ابتداييشه !
اون رو اپگريد كنيد هيچ جا به مشكل نميخوريد
من از وان استفاده ميكنم با اسحله اتيشي و اون اسلحه كه نيزه ميندازه
همشون كاربرد دارن
بقيه اسلحه هاش الكيه :d

سلام
من قسمت اولش رو بازي نكردم چون نتونستم تنظيمات كنترل رو دلخواه بزارم (تو كامپيوتر)
ايا قسمت دومش ميشه تنظيمات رو دلخواه تنظيم كرد؟

اسم اصلحه هایی که به درد میخورن را بگید لطفا ، اینطوری من قبل از خرید ، از قیافشون نمیفهمم کدومشون چه کاربرد دارن آخه :d چپتر 6 هستم فعلا همون اصلحه ی اصلی با نیزه انداز دارم . بیشتر پولم را صرف خرید تیر ، Health و Suit جدیدم کردم تا حالا زیاد نتونستم تفنگ بخرم ... :|:d

خب بالاخره بازی رو تموم کردم. پایان جالبی داشت. و اینکه وقتی به Credits رسیدید، نزنید که بره. یعنی تا آخر صبر کنید، آخرش یه Audio Log پخش میشه که حتماً باید بشنوید :دی

منم به سلامتا تمومش كردم !
داستانش خيلي از يك قوي تر بود !!
يكي هم اينكه:
منتظر نسخه ي سوم هم باشيد .... :d

ولي انصافا اصلا من رو نترسوند، غير از يك صحنه كه اونم اصلا حواسم نبود دارم دد اسپيس بازي ميكنم :d

منم به سلامتا تمومش كردم !
داستانش خيلي از يك قوي تر بود !!
يكي هم اينكه:
منتظر نسخه ي سوم هم باشيد .... :d

ولي انصافا اصلا من رو نترسوند، غير از يك صحنه كه اونم اصلا حواسم نبود دارم دد اسپيس بازي ميكنم :d

چند چپتره؟؟؟:">:">

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or