Dead Space 2 | PC [پست اول خوانده شود]

هرگونه پست با مضمون مشکل در مورد کرک و دیگر مشکلات مانند مشکلات گرافیکی و نصب بازی باید در تاپیک مربوطه پیگیری شود. در غیر این صورت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

مشکلات Dead Space 2(کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

با تشکر از همکاری شما.
dead-space-2-300x300.jpg

Visceral Games
EA GAMES
ACTION
TBA 2011​

با توجه به حتمی شدن نسخه ی PC دیدم جای این تاپیک خالیه!
- این قسمت سه سال بعد از شماره اول بازی و دریک ایستگاه فضایی بسیار بزرگ به نام Sprawl اتفاق میفتد.

- ایستگاه Sprawl مدت زیادی است که در مخروبه های یکی از قمرهای سیاره زحل ساخته شده است. سفینه ی ایشیمورا (سفینه ای که داستان شماره اول بازی در آنجا اتفاق افتاد) در مقابل این شهر بسیار بسیار کوچک است. این شهر از قسمتهای مختلفی مانند مناطق دولتی، سازمانی و مناطق عمومی، مراکز خرید، مدارس و کلیساها تشکیل شده است.

- در شماره دوم عناصر ترس حتی بیشتر از قبل شده و از قرار معلوم آیزاک با موقعیت ها و باس های وحشتناک و غیر ممکنی روبرو خواهد شد.

- به گفته سازندگان قدم گذاشتن آیزاک بهتر و کمی سریعتر از قبل شده است.

- آیزاک این بار علاوه بر معلق شدن میتواند در میان فضا به جهت های مختلف حرکت کند. او در این حالت قادر به استفاده از اسلحه نیز خواهد بود.

- اسلحه و دشمنان جدیدی به بازی اضافه میشوند. یکی از دشمنان جدید در بازی بچه های مُرده، لخت و بی لب (البته دندانهایشان کاملا معلوم است!) هستند که با چنگال هایشان شما را به سمت مرگ هدایت میکنند! دشمنان دیگر، موجوداتی گازانبر به دست که با چیزی شبیه به یک زبان بزرگ میتوانند شما را به سمت خود بکشند!، اسکلتها و همچنین موجوداتی که در خفا حرکت میکنند و ناگهانی شما را در گوشه ای گیر می اندازند!
از اسلحه ی جدید بازی هم میتوان به Javelin Gun اشاره کرد.

- و بله! بالاخره این بار شاهد صحبت کردن آیزاک خواهیم بود!! آیزاک در شماره دوم به معنای واقعی معرفی و در کل شخصیت پردازی بهتری از آیزاک ارائه خواهد شد.

- مهمترین قسمت اضافه شدن مولتی پلیر در بازی است! به گفته یکی از سازندگان " این مود واقعا جذاب است. شما در مقابل نکرومورف هایی که توسط انسان کنترل میشود قرار میگیرید."

با تشکر Dreadlord , Dr.ДядsЙ.

[ [/

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
دوستان کسی هست که بازی تو چپتر 7 کرش کنه ؟ برای من تو اون قسمتی ک یه در رو هکش میکنیم و باز میشه و وارد یه تونل میشه و تا در رو میخواد باز کنه کرش میکنه

دوستان کسی هست که بازی تو چپتر 7 کرش کنه ؟ برای من تو اون قسمتی ک یه در رو هکش میکنیم و باز میشه و وارد یه تونل میشه و تا در رو میخواد باز کنه کرش میکنه

جاش اينجا نيست ولي همه نسخه ها همينطوريه !
تو تاپيك مشكلات يك كرك فيكس هست بريز درست ميشه

منم بازی ور امروز گرفتم و 3-4 چپترش رو رفتم ، از نظر گرافیکی و گیم پلی و صداگزاری خیلی خوب عمل کرده و نتونستم مشکل خاصی از این قسمت هاش بگیرم ، افت فریم هم اصلا نداره. داستان هم کمی جالب و مبهم بنظر میرسه ولی زیاد پیچیده و خاص نیست. اما در مورد ترسناک بودن بازی باید بگم که این بازی اصلا ترسناک نیست ، فقط ترس لحظه ای داره ، مثلا یه نکرومنف از پشت سر میپره روت همون لحظه یکم ممکنه بترسی اما هنگام مبارزه و قدم زدن در محیط بازی هیچ ترسی حداقل برای من وجود نداره. در واقع اتمسفر بازی زیاد ترسناک نیست و همش شده ترس لحظه ای. باس فایت ها و موجوداتش هم خیلی راحت از پا درمیان و در کل بازی خیلی آسون هست ، امیدوارم با رفتن به چپتر های بعدی یکم بازی سخت تر بشه!

امروز من هم بازی رو تهیه کردم ب ا این که نسخه ی 1 رو تا آخر نرفته بودم ولی اینو بازی کردم واقعا لذت بردم خیلی خوب کار شده روی بازی

رو چه قدرتي بازي ميكني؟؟
من بازی هایی که نسخه های قبلیشون رو تا حالا بازی نکردم همیشه روی Normal میرم این بازی هم دقیقا همینطور بود:d ولی اگه نسخه های قبلی رو بازی کنم بعدیش رو حتما روی Hard میرم:d
در ضمن بازی 15 چپتر داره و از نظر سینمایی بودن هم دست کم نداره! ای کاش بتونم سر EA کلاه بزارم یه CD-Key مجانی برای مالتی پلیر گیر بیارم:d

سلام.منم امروز 3 4 چپتر رد کردم بازی قشنگی هست و انتظارات منو از این بازی برآورده کرده نکته مهم گرافیک خیره کننده بازی هست که هر چی بگم کم گفتم و در عین حال هر کسی به یه سیستم معمولی هم میتونه گرافیک واقعی بازی رو ببینه.متور گرافیکی بسیار رونی داره و این عالیه.

سلام
من قسمت اولش رو بازي نكردم چون نتونستم تنظيمات كنترل رو دلخواه بزارم (تو كامپيوتر)
ايا قسمت دومش ميشه تنظيمات رو دلخواه تنظيم كرد؟

اين اخرين باري هستش كه سئوالم رو تكرار ميكنم(تهديد)بگم كه نگيد نگفتي!!!b-)

من بازی هایی که نسخه های قبلیشون رو تا حالا بازی نکردم همیشه روی Normal میرم این بازی هم دقیقا همینطور بود:d ولی اگه نسخه های قبلی رو بازی کنم بعدیش رو حتما روی Hard میرم:d
:

خب پس به خاطره اينه كه فكر ميكني بازي اسونه.
شما يك درجه لول رو بالاتر ببر بعد اون موقع متوجه ميشي بازي اسون نيست و بعضي جاهاي بازي هم به شدت سخت و اعصاب خورد كن ميشه روي لول بالاتر از نرمال(اسمش يادم نيست):p

سلام
من قسمت اولش رو بازي نكردم چون نتونستم تنظيمات كنترل رو دلخواه بزارم (تو كامپيوتر)
ايا قسمت دومش ميشه تنظيمات رو دلخواه تنظيم كرد؟

اين اخرين باري هستش كه سئوالم رو تكرار ميكنم(تهديد)بگم كه نگيد نگفتي!!!b-)

دوست عزيز تا جايي كه من يادمه توي نسخه اول هم ميشد تنظيمات كنترل رو هر مدلي كه دلت ميخواست تنظيم كني!
ولي به هر صورت نسخه دوم كه ميشه اين كارو كرد.هر طوري كه دوست داري تنظيم كن و لذت ببر;)ولي توصيه ميشه دست نزني چون تنظيماتش خيلي خوبه و هيچ مشكلي نداره!

دوست نازنين EAEAEA
ممنون...ولي باور كن تو قسمت اولش تنظيمات كنترل رو تغيير ميدادم..ولي تو بازي دوباره همون ديفالت ميومد...كلا من با سمت چپ كيبورد..w-a-s-d-واسه حركت مشكل دارم!

خوب ما هم بازی رو گرفتیم دو سه چپتری رفتیم !

گرافیک بازی بدک نبود اما خوب هم نمیشد بهش گفت ! :d گیم پلی خوبی هم داشت.

اما همچنان عقده ترسیدن تمام وجودم رو گرفته ! اصلا سر این بازیها آدم نمیترسه !!!‌
یعنی یه روزی میشه یه بازیی بیاد که واقعا آدم رو میخ کوب کنه ؟ :-s

با اين كه به نظرت احترام ميذارم ولي حرفت رو ميذارم رو حساب اين كه ميخواستي نصفه شبي شوخي كني!!

جدی خودم شک کردم به خودم :d
فکر کنم مشکل کرک چیزی دارم ! الان رفتم سرچ کردم تعدادی عکس در بازی با گرافیک بالا رو که دیدم به این مسئله پی بردم شاید مشکل از سیستم دوستمه ! (آخه رو سیستم دوستم نصب کردم و گرافیکش GTX460 هست به همراه پردازنده i7 920 و ۴ گیگ رم ، پس نباید مشکل از سخت افزار باشه)

فردا برم رو سیستم خودم تست کنم ببینم چی میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or