Dead Space 2 | PC [پست اول خوانده شود]

هرگونه پست با مضمون مشکل در مورد کرک و دیگر مشکلات مانند مشکلات گرافیکی و نصب بازی باید در تاپیک مربوطه پیگیری شود. در غیر این صورت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

مشکلات Dead Space 2(کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

با تشکر از همکاری شما.
dead-space-2-300x300.jpg

Visceral Games
EA GAMES
ACTION
TBA 2011​

با توجه به حتمی شدن نسخه ی PC دیدم جای این تاپیک خالیه!
- این قسمت سه سال بعد از شماره اول بازی و دریک ایستگاه فضایی بسیار بزرگ به نام Sprawl اتفاق میفتد.

- ایستگاه Sprawl مدت زیادی است که در مخروبه های یکی از قمرهای سیاره زحل ساخته شده است. سفینه ی ایشیمورا (سفینه ای که داستان شماره اول بازی در آنجا اتفاق افتاد) در مقابل این شهر بسیار بسیار کوچک است. این شهر از قسمتهای مختلفی مانند مناطق دولتی، سازمانی و مناطق عمومی، مراکز خرید، مدارس و کلیساها تشکیل شده است.

- در شماره دوم عناصر ترس حتی بیشتر از قبل شده و از قرار معلوم آیزاک با موقعیت ها و باس های وحشتناک و غیر ممکنی روبرو خواهد شد.

- به گفته سازندگان قدم گذاشتن آیزاک بهتر و کمی سریعتر از قبل شده است.

- آیزاک این بار علاوه بر معلق شدن میتواند در میان فضا به جهت های مختلف حرکت کند. او در این حالت قادر به استفاده از اسلحه نیز خواهد بود.

- اسلحه و دشمنان جدیدی به بازی اضافه میشوند. یکی از دشمنان جدید در بازی بچه های مُرده، لخت و بی لب (البته دندانهایشان کاملا معلوم است!) هستند که با چنگال هایشان شما را به سمت مرگ هدایت میکنند! دشمنان دیگر، موجوداتی گازانبر به دست که با چیزی شبیه به یک زبان بزرگ میتوانند شما را به سمت خود بکشند!، اسکلتها و همچنین موجوداتی که در خفا حرکت میکنند و ناگهانی شما را در گوشه ای گیر می اندازند!
از اسلحه ی جدید بازی هم میتوان به Javelin Gun اشاره کرد.

- و بله! بالاخره این بار شاهد صحبت کردن آیزاک خواهیم بود!! آیزاک در شماره دوم به معنای واقعی معرفی و در کل شخصیت پردازی بهتری از آیزاک ارائه خواهد شد.

- مهمترین قسمت اضافه شدن مولتی پلیر در بازی است! به گفته یکی از سازندگان " این مود واقعا جذاب است. شما در مقابل نکرومورف هایی که توسط انسان کنترل میشود قرار میگیرید."

با تشکر Dreadlord , Dr.ДядsЙ.

[ [/

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
خوب ما هم بازی رو گرفتیم دو سه چپتری رفتیم !

گرافیک بازی بدک نبود اما خوب هم نمیشد بهش گفت ! :d گیم پلی خوبی هم داشت.

اما همچنان عقده ترسیدن تمام وجودم رو گرفته ! اصلا سر این بازیها آدم نمیترسه !!!‌
یعنی یه روزی میشه یه بازیی بیاد که واقعا آدم رو میخ کوب کنه ؟ :-s

بله که میاد به امضام نگاه کنید.منتها شاید یکمی دیر;)

اما همچنان عقده ترسیدن تمام وجودم رو گرفته ! اصلا سر این بازیها آدم نمیترسه !!!‌
یعنی یه روزی میشه یه بازیی بیاد که واقعا آدم رو میخ کوب کنه ؟ :-s
یادمه یه زمانی 7-8 سالم بود
یه بنده خدایی اومد خونمون و فیلم childs play را که همه بهش میگفتن چاکی برامون گذاشت
از اون به بعد من از سایه خودم هم میترسیدم و با احترام تمام با تمام عروسک های خواهرم رفتار میکردم :دی
دوباره چند وقت پیش فیلم را دیدم، و فهمیدم از این فیلم کمدی تر نبوده

بگذریم، نمیخوام بحث را به بیراهه بکشونم
اما باید قبول کرد شرایط سنیمون دیگه اجازه نمیده بترسیم و همینطور مشغله های فکری
من خودم وقتی بازی میکنم شاید نصف چپترها اصلا یادم نمیاد، چون همش فکرم جای دیگست ...

• Like
Reactions: hosein me
البته همیشه دو سبک ترسوندن توی بازی ها وجود داشته ، شک های آنی و اتمسفر های رعب آور !

Dead Space در بازی اول به خاطر اوریج بودن فضاش هر دو ترس رو به همراه داشت ولی حالا فضا برای کسی که بازی اول رو انجام داده باشه دیگه ترسناک نیست ، شبیه به ماجرای F.E.A.R ! و نکرومورف ها به سبک DOOM 3 شما را میترسونند !

از نظر عنواینی مثل S.t.a.l.k.er. یا METRO 2033 خیلی بهتر از این بازی آدمو میترسونند !

البته همونطوری که نوید گفت به خاطر شرایط سنی دیگه هیچوقت ترسی که بنده از دیدن اولین بار یه Cyberdemon توی 8سالگی داشتم برام تکرار نخواهد شد:d

البته همیشه دو سبک ترسوندن توی بازی ها وجود داشته ، شک های آنی و اتمسفر های رعب آور !

Dead Space در بازی اول به خاطر اوریج بودن فضاش هر دو ترس رو به همراه داشت ولی حالا فضا برای کسی که بازی اول رو انجام داده باشه دیگه ترسناک نیست ، شبیه به ماجرای F.E.A.R ! و نکرومورف ها به سبک DOOM 3 شما را میترسونند !

از نظر عنواینی مثل S.t.a.l.k.er. یا METRO 2033 خیلی بهتر از این بازی آدمو میترسونند !

البته همونطوری که نوید گفت به خاطر شرایط سنی دیگه هیچوقت ترسی که بنده از دیدن اولین بار یه Cyberdemon توی 8سالگی داشتم برام تکرار نخواهد شد:d

میدونی بستگی به شرایط و نحوه بازی کردن هم داره!
من خودم DEAD SPACE 2 همون شبی که اومد نشتم با 360 تو TV رفتم از اول تا اخرش
کوچکترین ترسی به من وارد نشد!
ولی یه مرحله تو PC با هدفون رفتم سر 2 صحنه چنان شکی بهم وارد شد که .....:d
با اینکه با صحنه ها اشنایی کامل داشتم.

خب پس به خاطره اينه كه فكر ميكني بازي اسونه.
شما يك درجه لول رو بالاتر ببر بعد اون موقع متوجه ميشي بازي اسون نيست و بعضي جاهاي بازي هم به شدت سخت و اعصاب خورد كن ميشه روي لول بالاتر از نرمال(اسمش يادم نيست):p

دقيقا تاييد ميشه
از نورمال به بالا علنا بايد در 60 درصد مواقع فرار كني، اگر بتوني فرار كني !
چون اميدي به كشتن نيست ;)
يك لول بريد بالاتر، نه مهمات داريد نه اونا ميميرن ديگه ! :d

یادمه یه زمانی 7-8 سالم بود
یه بنده خدایی اومد خونمون و فیلم childs play را که همه بهش میگفتن چاکی برامون گذاشت
از اون به بعد من از سایه خودم هم میترسیدم و با احترام تمام با تمام عروسک های خواهرم رفتار میکردم :دی
دوباره چند وقت پیش فیلم را دیدم، و فهمیدم از این فیلم کمدی تر نبوده

بگذریم، نمیخوام بحث را به بیراهه بکشونم
اما باید قبول کرد شرایط سنیمون دیگه اجازه نمیده بترسیم و همینطور مشغله های فکری
من خودم وقتی بازی میکنم شاید نصف چپترها اصلا یادم نمیاد، چون همش فکرم جای دیگست ...

آخه بدبختی من بچگیام هم نترسیدم !! :)) اصولا غیر آدمی زاد بودم ، همش جن بازی ، احضار روح و از این کارا میکردیم واسه سنار هیجان ! اما دریغ. :d

فعال کردن ANTI ALIASING 8X

با سلام و خسته نباشید خدمت بازیخورهای این سایت ;)

پست های قبلی را که می خوندم دیدم بعضی دوستان اول می گفتند که این بازی قابلیت تصحیح زوایای تند یا همان AA خودمون را نداره ! بعد یک سری دیگه از دوستان اومدن و گفتند که داره ولی فقط روشن و خاموش می شه و روی 8X و 4X و ... نمی شه تنظیمش کرد !

با کمال احترام:
روش روشن کردن Anti-Aliasing در حالتهای 8x - 4x یا ... در بازی dead space 2 و دیگر عناوینی که این قابلیت را ندارند:
خیلی ساده است ، شما برای این مدل بازیها به سادگی هر چه تمام تر می تونید از نرم افزار مدیریت کارت گرافیکیتون که برای کارتهای ATI Radeon اسمش catalyst control center و برای کارتهای nVIDIA GeFORCE اسمش NVIDIA Forceware می باشد استفاده کنید.
به طور مثال در نرم افزار کاتالیست فقط کافی است که به منوی 3d یا 3d gaming در نسخه آخر رفته و سپس از سربرگ aa تیک جلوی use application setting را برداشته و نوار لغزنده را روی هر مقداری که دوست داشتید تنظیم کنید. همین ! از این به بعد تمام بازیهایی که اجرا می کنید با همین تنظیمات اجرا خواهند شد;)
کارت جی فورس را چون خودم هیچ موقع نخریدم حظور ذهن ندارم. زحمتش را دوستانی که از این کارتها دارند بکشند.

نکته مهم دیگه هم آپدیت بودن درایور است که خیلی مهمه و در حال حاظر آخرین درایور کاتالیست نسخه 11.1 و جی فورس 266.58 می باشد.

من انتظار تشکر ندارم ، فقط خواهشا دوستان نیان بد و بی راه بگن که ما اینها را بلدیم ، باور کنید خیلی ها هستند که این نکته را نمی دونستند. می دونم که غلط املایی هم داشتم :d

• Like
Reactions: Navid

پست های قبلی را که می خوندم دیدم بعضی دوستان اول می گفتند که این بازی قابلیت تصحیح زوایای تند یا همان AA خودمون را نداره ! بعد یک سری دیگه از دوستان اومدن و گفتند که داره ولی فقط روشن و خاموش می شه و روی 8X و 4X و ... نمی شه تنظیمش کرد !

با کمال احترام:
روش روشن کردن Anti-Aliasing در حالتهای 8x - 4x یا ... در بازی dead space 2 و دیگر عناوینی که این قابلیت را ندارند:
خیلی ساده است ، شما برای این مدل بازیها به سادگی هر چه تمام تر می تونید از نرم افزار مدیریت کارت گرافیکیتون که برای کارتهای ATI Radeon اسمش catalyst control center و برای کارتهای nVIDIA GeFORCE اسمش NVIDIA Forceware می باشد استفاده کنید.
به طور مثال در نرم افزار کاتالیست فقط کافی است که به منوی 3d یا 3d gaming در نسخه آخر رفته و سپس از سربرگ aa تیک جلوی use application setting را برداشته و نوار لغزنده را روی هر مقداری که دوست داشتید تنظیم کنید. همین ! از این به بعد تمام بازیهایی که اجرا می کنید با همین تنظیمات اجرا خواهند شد;)
کارت جی فورس را چون خودم هیچ موقع نخریدم حظور ذهن ندارم. زحمتش را دوستانی که از این کارتها دارند بکشند.

نکته مهم دیگه هم آپدیت بودن درایور است که خیلی مهمه و در حال حاظر آخرین درایور کاتالیست نسخه 11.1 و جی فورس 266.58 می باشد.

من انتظار تشکر ندارم ، فقط خواهشا دوستان نیان بد و بی راه بگن که ما اینها را بلدیم ، باور کنید خیلی ها هستند که این نکته را نمی دونستند. می دونم که غلط املایی هم داشتم :d

من در NFS:Most Wanted از اين تنيك برا بيشتر كردن انتي استفاده كردم
الان كه تو گفتي يادم افتاد تازه !!
اما هرچي ميگردم پيداش نميكنم :d
كجاي اون چيزه بود؟ ( چي فورس)

با کمال احترام:

بعید میدونم عمل کنه الان که میبینم ظاهرا بازی aa نداره یا حداقل گوشه های دندونه دار زیاده حالا اینی که گفتی
کجا هست تو جی فورس نکنه سربرگ program settings رو میگی

بعید میدونم عمل کنه الان که میبینم ظاهرا بازی aa نداره یا حداقل گوشه های دندونه دار زیاده حالا اینی که گفتی

تو xp ميري همونجا كه رزولوشن مانيتور رو تنظيم مي كني بعد روي Advanced ميزني بعد ميري به تب Geforce.
Nvidia control panel رو انتخاب مي كني بعد ميري قسمت Manage 3d بعد گزينه antialiasing رو كه الان روي Application هست مياري روي Override any app
از پايين هم شدتش رو انتخاب مي كني.تو 7 هم بايد مسيرش تو همين مايه ها باشه.

• Like
Reactions: koorosh sh
مشکلتون حل شده هستش.

دوستان
هیچ احتیاجی به این کارها نیست .
خدا چشم روبرای چی به انسان داد ؟:d
خوب عزیز من داخل option بازی در قسمت تنظیمات visual میزان کلی تنظیمات رو از low یا high و medium به custom تغییر بدید .خواهید دید که custom option روشن میشه و داخلش شما می تونید مقادیر مورد نظرتون رو از جمله آنتی و سایر موارد روشن و یا خاموش کنید .
هیچ احتیاجی به دست کاری تنظیمات درایور گرافیک نیست .
به خدا خیلی سادست فقط باید یک ذره دقت کنید .
من با رزولوشن 1920X1080 با آنتی روشن بین 130 تا 80 فریم می گیرم .>:d<

من دیشب ساعت 12 داشتم بازی میکردم .داشتم میمردم از ترس.
شما میگین ترس نداره؟!
البته یکی از عیب هاش همینه که بعضی از صحنه های بازی رو ممکنه به خاطر زاویه دوربین نبینیم.یعنی باید همینجور مستقیم بریم جلو و این ور و اون ور نگاه نکنیم.
در کل به پای شماره یک نمیرسه ولی تو این مدت که کمبود بازی داشتیم غنیمتیه خودش.

Last edited by a moderator:
من دیشب ساعت 12 داشتم بازی میکردم .داشتم میمردم از ترس.
شما میگین ترس نداره؟!
البته یکی از عیب هاش همینه که بعضی از صحنه های بازی رو ممکنه به خاطر زاویه دوربین نبینیم.یعنی باید همینجور مستقیم بریم جلو و این ور و اون ور نگاه نکنیم.
در کل به پای شماره یک نمیرسه ولی تو این مدت که کمبود بازی داشتیم غنیمتیه خودش.
حرفتو اصلاً و ابداً قبول ندارم.:)
چطور به پای یکش نمیرسه؟؟؟؟
این که همون یک بود .. فقط با این تفاوت که گرافیک بهتر و گیم پلی بهتر شده بود و مراحلش هم جذاب تر میخکوب کننده تر بود;;)
به هر حال منم همین نیم ساعت پیش تمومش کردم.
آخرش یه حس فوق العاده با دیالوگ های جذاب و یه موسیقی ناب تموم شد.
یه خاطره ی عالی شد واسم. واقعا حیف شد که تموم شد ...حیف شد.
انتظار برای DS3 از همین الان شروع شد:)

اصلا يادم نيست
فقط يادمه از توي nVidia Control Panel ميشد انتي داد به كارت گرافيك !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or