Dead Space 2 | PC [پست اول خوانده شود]

هرگونه پست با مضمون مشکل در مورد کرک و دیگر مشکلات مانند مشکلات گرافیکی و نصب بازی باید در تاپیک مربوطه پیگیری شود. در غیر این صورت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

مشکلات Dead Space 2(کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

با تشکر از همکاری شما.
dead-space-2-300x300.jpg

Visceral Games
EA GAMES
ACTION
TBA 2011​

با توجه به حتمی شدن نسخه ی PC دیدم جای این تاپیک خالیه!
- این قسمت سه سال بعد از شماره اول بازی و دریک ایستگاه فضایی بسیار بزرگ به نام Sprawl اتفاق میفتد.

- ایستگاه Sprawl مدت زیادی است که در مخروبه های یکی از قمرهای سیاره زحل ساخته شده است. سفینه ی ایشیمورا (سفینه ای که داستان شماره اول بازی در آنجا اتفاق افتاد) در مقابل این شهر بسیار بسیار کوچک است. این شهر از قسمتهای مختلفی مانند مناطق دولتی، سازمانی و مناطق عمومی، مراکز خرید، مدارس و کلیساها تشکیل شده است.

- در شماره دوم عناصر ترس حتی بیشتر از قبل شده و از قرار معلوم آیزاک با موقعیت ها و باس های وحشتناک و غیر ممکنی روبرو خواهد شد.

- به گفته سازندگان قدم گذاشتن آیزاک بهتر و کمی سریعتر از قبل شده است.

- آیزاک این بار علاوه بر معلق شدن میتواند در میان فضا به جهت های مختلف حرکت کند. او در این حالت قادر به استفاده از اسلحه نیز خواهد بود.

- اسلحه و دشمنان جدیدی به بازی اضافه میشوند. یکی از دشمنان جدید در بازی بچه های مُرده، لخت و بی لب (البته دندانهایشان کاملا معلوم است!) هستند که با چنگال هایشان شما را به سمت مرگ هدایت میکنند! دشمنان دیگر، موجوداتی گازانبر به دست که با چیزی شبیه به یک زبان بزرگ میتوانند شما را به سمت خود بکشند!، اسکلتها و همچنین موجوداتی که در خفا حرکت میکنند و ناگهانی شما را در گوشه ای گیر می اندازند!
از اسلحه ی جدید بازی هم میتوان به Javelin Gun اشاره کرد.

- و بله! بالاخره این بار شاهد صحبت کردن آیزاک خواهیم بود!! آیزاک در شماره دوم به معنای واقعی معرفی و در کل شخصیت پردازی بهتری از آیزاک ارائه خواهد شد.

- مهمترین قسمت اضافه شدن مولتی پلیر در بازی است! به گفته یکی از سازندگان " این مود واقعا جذاب است. شما در مقابل نکرومورف هایی که توسط انسان کنترل میشود قرار میگیرید."

با تشکر Dreadlord , Dr.ДядsЙ.

[ [/

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
میشه بگی از کدوم جهات؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:)
ا
سرعت گیم پلی بازی بسیار بیشتر شده و این باعث شده کمی از ترس و جو بازی کاسته بشه.جو و اتمسفر ایشیمورا بهتر از مارکر است چون یه فضای بسته و خفه بود و ترس بیشتر درش احساس میشد.کمی در 2 احساس می کنم بازی آسان تر شده.داستان هر دو عالی بود اما در 1 غافلگیری بیشتری در داستان وجود داشت(مخصوصا اواخر بازی).
یه عامل دیگه تعداد Boss های بازیه که دیگه میدونید به چه دلیل.
در کل سلیقه ها متفاوته و این باعث میشه نظرات متفاوت باشه.بهتره به نظرات همدیگر احترام بگذاریم.
با تشکر.

ا
سرعت گیم پلی بازی بسیار بیشتر شده و این باعث شده کمی از ترس و جو بازی کاسته بشه.جو و اتمسفر ایشیمورا بهتر از مارکر است چون یه فضای بسته و خفه بود و ترس بیشتر درش احساس میشد.کمی در 2 احساس می کنم بازی آسان تر شده.داستان هر دو عالی بود اما در 1 غافلگیری بیشتری در داستان وجود داشت(مخصوصا اواخر بازی).
در کل سلیقه ها متفاوته و این باعث میشه نظرات متفاوت باشه.بهتره به نظرات همدیگر احترام بگذاریم.
با تشکر.

من كاملا موافقم
چيزي كه مشخصه در اين شماره به علت تكراري بودن عناصر ترس سعي كرده بودن با تاريك كردن محيط يه حس ترسي رو ايجاد كنن كه به نظر موفق نشدن !
بازي اسونتر به اون صورت نشده بود از نظر فني !
اما درجه هاي بازي تا درجه دوم ابكي بود سوم متوسط بود اخري كلا غير قابل رفتن بود يك درجه هم بسته بود كه كلا هيچي ....
متعادل نبود زياد
باس نداشت :d

من قبلا هم گفتم بازي كاملا تكراري بود !
از نظر ترس ميگما ! منو اصلا نتونست بترسونه

خب منم تمومش کردم. تا الان بهترین TPS ای بوده که تو این نسل بازی کردم. یه دنباله به تمام معنا! و البته نامزد بی چون و چرا Goty امسال. همه چیز نسبت به شماره اول بهتر شده بود. گیم پلی، گرافیک(حتی فریم بازی که واقعا جای تحسین داره) و از همه مهمتر روایت داستان و روند بازی , صدالبته شخصیت پردازی ایزاک که واقعا فوقوالعاده بود.
من تا قبل از اومدن dead space2 واقعا بازم نگران بودم که مثل شماره قبل داستانش رو مبهم و گیج کننده باقی بذارن ولی سازنده ها به قولشون عمل کردند و یه دنباله عالی از داستان رو تحویل دادن که خیلی از ابهامات رو برطرف میکرد ولی باز یه سری ابهامات جدید برا من به وجود اورد!البته من هنوز dead space:afternath رو ندیدم شاید اون این ابهامات رو برطرف کنه...
در هر صورت بازی به نوعی امادست که یه شماره دیگه داشته باشه تا اینبار ایزاک ماهیت خطرناک این unitologist های احمق رو برای همه پیروانش روو کنه! به خاطر همین من احتمال میدم که شماره بعدی یا روی زمین یا اطراف زمین اتفاق بیافته!

ا
با تشکر.
منظورتون از این تیکه چیه؟ مارکر فقط یه شیئه!

آخرین ویرایش:
من که به سفارش و توصیه دوستان شروع کردمه DS1 رو فعلا بازی میکنم، بازی عالیه، گرافیک، صداگذاری و روندش واقعا عالیه ولی اصلا ترسی نداره، اصلا نمیدونم چطوری دوستان میگن DS1 ترسناکه:-? انگار DOOM3(:-s) و Condemned(x_x) رو یادتون رفته، والا من که اصلا نمیترسم، البته 2-3جا فقط یه تکون آنی خوردم ولی اونجور که بگی ترس نه، دیگه اونجورا نیست که بچه ها تو نظر سنجیا اومدن به عنوان بازی ترسناک انتخوابش کردنه، نمیدونم شایدم من زیادی پوست کلفت شدمه:d آخه هرچی زور میزنم ترسم نمیاد:d حالا حالا هم قصد ندارم DS2 رو شروع کنم، تا DS1 رو تموم نکنم و از همه چیزش سردرنیارم سراغ DS2 نمیرم;;)
Dead Space بازی ترسناکی نیست فقط خیلی زیاد شوک آور هست! فقط کافیه یه کارت صدا و یه هدفون خوب داشته باشی و شروع کنی به بازی اونوقت بازی برات جوری دیگه میشه.
Dead Space از نظر صدا خیلی عالی هست که همین عامل خودش باعث اضطراب زیادی میشه تو بازی. با ترکیب این صداها و یک سری صحنه چنان شوک های وارد میکنه که باور کردنی نیست! تو Dead Space 2 هم تقریبا همین فرمول پیش رفته یعنی بازی از نظر صدا باز هم فوق العاده هست و باز هم شوک آور هست. البته تو Dead Space 2 خیلی سعی شده بازی ترسناک تر جلوه کنه ولی سازنده ها زیاد موفق نبودن!

بازی چند چپتره !؟
بهترین و کاربردی ترین اسلحه کدومه !؟ من فعلا ً به جز اسلحه پیش فرض ، فقط line gun رو خریدم و دارم همینا رو آپدیت می کنم !

بازی چند چپتره !؟
بهترین و کاربردی ترین اسلحه کدومه !؟ من فعلا ً به جز اسلحه پیش فرض ، فقط line gun رو خریدم و دارم همینا رو آپدیت می کنم !

15 چپتر
ببين من خودم هم تو نسخه يك و هم تو اين يكي فقط از سه تا اسلحه استفاده ميكنم.كه واسه خودم خيلي هم جواب داده
اوليش plasma cutter كه اسلحه اوليه خود بازيه.پيشنهاد ميكنم خوب اينو اپ كني كه خيلي به درت ميخوره!
دوميش pulse rifle كه واسه موجودات ريز و پيزش يا جاهايي كه فقط بايد به رگبار ببندي به دشت لازمه.توصيه ميكنم بيشتر از بقيه واسه اپ اين سرمايه بذاري.چون هم خشابهاش ارزونه و هم اين كه تو خود بازي بيشتر ميده
سومي line gun كه حتما واسه موجودات كت و كلفتش لازمه والا اگه بخواي از دو اسلحه بالا واسه موجودات سگ جونش استفاده كني كاري جز هدر كردن تيرهات نكردي!

بازی چند چپتره !؟
بازی کلا 15 چپتر هستش که روی نرمال حدود 10 ساعت زمان میبره
اسلحه ها هم سلیقه ای هستش
من Javelin Gun و Plasma cutter را برداشتم و تا آخر آپگریدشون کردم و از هیچ سلاح دیگه ای هم جدی استفاده نکردن

بازی کلا 15 چپتر هستش که روی نرمال حدود 10 ساعت زمان میبره
اسلحه ها هم سلیقه ای هستش
من Javelin Gun و Plasma cutter را برداشتم و تا آخر آپگریدشون کردم و از هیچ سلاح دیگه ای هم جدی استفاده نکردن

يكي از بهترين اسلحه هاي بازي اسلحه اتيشي ( اسمش يادم نيست) هست كه خوب به درد ميخوره
و حسنش به اينه كه زياد نقاط حساس دشمنها اولويتت نيست براي زدن. خودشون رو بزنيد سريع نابود ميشن

يكي از بهترين اسلحه هاي بازي اسلحه اتيشي ( اسمش يادم نيست) هست كه خوب به درد ميخوره
و حسنش به اينه كه زياد نقاط حساس دشمنها اولويتت نيست براي زدن. خودشون رو بزنيد سريع نابود ميشن
میگم که
انتخاب اسلحه کلا سلیقه ای هستش و هر کسی با یه نوع اسلحه راحت تره
مصلا من خودم اصلا نمیتونم با Flame Thrower کار کنم و شما دقیقا بر عکس من هستین
بنظر من بهترین روش اینه که اسلحه ها را بخری و ببینی کدوم برات راحت تره

ممنون از دوستان
در واقع من سلاحی رو می خوام که بتونم این موجودات خیلی ریز که میان میچسبن بهمون رو سریع نابود کنه !
نکته دیگه اینکه در نسخه ی اول ( که البته روی کامپیوتر بازیش کردم ) که امکانی وجود داشت اگه اشتباه نکنم که اگه یه دکمه ای رو می زدیم کانون اشاره گر اسلحه باز می شد و می شد محدوده ی پهن تری را زد در این نسخه هم وجود داره !؟

میگم که
انتخاب اسلحه کلا سلیقه ای هستش و هر کسی با یه نوع اسلحه راحت تره
مصلا من خودم اصلا نمیتونم با Flame Thrower کار کنم و شما دقیقا بر عکس من هستین
بنظر من بهترین روش اینه که اسلحه ها را بخری و ببینی کدوم برات راحت تره

البته من خودم اگه plasma cutter و pulse rifle و line gun نباشه نميتونم بازي كنم ولي حرفت رو به شدت قبول دارم.خودم هميشه موقعي كه به فروشگاه ميرسيدم و ميديدم دستگاه save هم اون اطراف هست بازي رو ذخيره ميكردم و ميرفتم با خيال راحت اسلحه هاي مختلف رو امتحان ميكردم.و با هر كدوم راحت تر بودم ميخريدمش!
ولي دوستان دقت كنن مهمتر از خريد اسلحه هاي مختلف اپ كردنشونه.به نظرم به جاي اين كه پولتون رو بديد واسه چهار تا اسلحه به جاش دو يا سه اسلحه بخريد و روي همونا خوب كار كنيد.لباسهاي جديدي هم كه خودش مرحله به مرحله اپ ميكنه باز خيلي مهم تر از خريده سلاح و خون هست.
كلا به نظرم يك مقدار با چشم حرفه اي تر به بازي بايد نگاه كرد و بيشتر بايد به فكر كيفيت بود تا كميت

البته من خودم اگه plasma cutter و pulse rifle و line gun نباشه نميتونم بازي كنم ولي حرفت رو به شدت قبول دارم.خودم هميشه موقعي كه به فروشگاه ميرسيدم و ميديدم دستگاه save هم اون اطراف هست بازي رو ذخيره ميكردم و ميرفتم با خيال راحت اسلحه هاي مختلف رو امتحان ميكردم.و با هر كدوم راحت تر بودم ميخريدمش!
ولي دوستان دقت كنن مهمتر از خريد اسلحه هاي مختلف اپ كردنشونه.به نظرم به جاي اين كه پولتون رو بديد واسه چهار تا اسلحه به جاش دو يا سه اسلحه بخريد و روي همونا خوب كار كنيد.لباسهاي جديدي هم كه خودش مرحله به مرحله اپ ميكنه باز خيلي مهم تر از خريده سلاح و خون هست.
كلا به نظرم يك مقدار با چشم حرفه اي تر به بازي بايد نگاه كرد و بيشتر بايد به فكر كيفيت بود تا كميت
سلام.
دقیقا. دم فروشگاه یه بساطی بود:d.
درکل همه اسلحه هاش عالی بودند اگر خوب آپگرید می شدن به جز این Detonator مسخره:d.قدرتش خیلی بالا بود اما هر وقت ازش استفاده می کردم همه تو صحنه از جمله خودم:d پودر میشدن:dآخه نه سرعت نکرومورف ها زیاد بود تا میومدم نشونه بگیرم دقیقا جفتم بودن:d

من خودم فقط از اون اسلحه اولیه و رگباره استفاده کردم.و تا آخر آپشون کردم.
مخصوصا اسلحه اولیه رو اگه تا ته آپ کنین میتونه نقش یه رگبار رو هم واستون بازی کنه(چون سرعتش میره بالا خیلی و آچار فرانسه میشه):d

سلام.
دقیقا. دم فروشگاه یه بساطی بود:d.
درکل همه اسلحه هاش عالی بودند اگر خوب آپگرید می شدن به جز این Detonator مسخره:d.قدرتش خیلی بالا بود اما هر وقت ازش استفاده می کردم همه تو صحنه از جمله خودم:d پودر میشدن:dآخه نه سرعت نکرومورف ها زیاد بود تا میومدم نشونه بگیرم دقیقا جفتم بودن:d
ای بابا اصل مال همین Detonator بود که:d! من بدون استثنا تمامی بخشایی که اون استالکرای عوضی میومدن رو با همین gun رد کردم. فکر کنم خوب ویژگیش رو نشناختی. این اسلحه تیراش تبدیل به مین لیزری میشد.میتونیستی به صورت عمودی افقی یا هر شکل دیگه ای بکاریشون و بعدشم شاهد یه شو زیبا از تیکه پاره شدن نکرومورفا باشی!:d:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or