Dead Space 2 | PC [پست اول خوانده شود]

هرگونه پست با مضمون مشکل در مورد کرک و دیگر مشکلات مانند مشکلات گرافیکی و نصب بازی باید در تاپیک مربوطه پیگیری شود. در غیر این صورت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

مشکلات Dead Space 2(کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

با تشکر از همکاری شما.
dead-space-2-300x300.jpg

Visceral Games
EA GAMES
ACTION
TBA 2011​

با توجه به حتمی شدن نسخه ی PC دیدم جای این تاپیک خالیه!
- این قسمت سه سال بعد از شماره اول بازی و دریک ایستگاه فضایی بسیار بزرگ به نام Sprawl اتفاق میفتد.

- ایستگاه Sprawl مدت زیادی است که در مخروبه های یکی از قمرهای سیاره زحل ساخته شده است. سفینه ی ایشیمورا (سفینه ای که داستان شماره اول بازی در آنجا اتفاق افتاد) در مقابل این شهر بسیار بسیار کوچک است. این شهر از قسمتهای مختلفی مانند مناطق دولتی، سازمانی و مناطق عمومی، مراکز خرید، مدارس و کلیساها تشکیل شده است.

- در شماره دوم عناصر ترس حتی بیشتر از قبل شده و از قرار معلوم آیزاک با موقعیت ها و باس های وحشتناک و غیر ممکنی روبرو خواهد شد.

- به گفته سازندگان قدم گذاشتن آیزاک بهتر و کمی سریعتر از قبل شده است.

- آیزاک این بار علاوه بر معلق شدن میتواند در میان فضا به جهت های مختلف حرکت کند. او در این حالت قادر به استفاده از اسلحه نیز خواهد بود.

- اسلحه و دشمنان جدیدی به بازی اضافه میشوند. یکی از دشمنان جدید در بازی بچه های مُرده، لخت و بی لب (البته دندانهایشان کاملا معلوم است!) هستند که با چنگال هایشان شما را به سمت مرگ هدایت میکنند! دشمنان دیگر، موجوداتی گازانبر به دست که با چیزی شبیه به یک زبان بزرگ میتوانند شما را به سمت خود بکشند!، اسکلتها و همچنین موجوداتی که در خفا حرکت میکنند و ناگهانی شما را در گوشه ای گیر می اندازند!
از اسلحه ی جدید بازی هم میتوان به Javelin Gun اشاره کرد.

- و بله! بالاخره این بار شاهد صحبت کردن آیزاک خواهیم بود!! آیزاک در شماره دوم به معنای واقعی معرفی و در کل شخصیت پردازی بهتری از آیزاک ارائه خواهد شد.

- مهمترین قسمت اضافه شدن مولتی پلیر در بازی است! به گفته یکی از سازندگان " این مود واقعا جذاب است. شما در مقابل نکرومورف هایی که توسط انسان کنترل میشود قرار میگیرید."

با تشکر Dreadlord , Dr.ДядsЙ.

[ [/

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
سلام.ببخشید من همیشه save میکنم اما تو چپتر 12 سیو نداشتم .آخرین سیوم قبل از 13 11 هست مرحله 12 کدوم بود ؟

همونجوری که دوستمون گفت چپتر 12 هیچ جای سیوی نداره
یه چپتر خیلی کوتاهه و بعد از اون اول چپتر 13 بازی جایگاه سیو داره

چپتر دوازده رو هيچكش سيو نداره !!!
يادم نيست كجا بود
اما فقط يادمه 11 تموم ميشد يك اكشن خيلي تند و تيز داشت كه چپتر 12 بود بعد بلافاصله وارد چپتر 13 ميشد !!! ;)
اصلا جوري نيست كه جاي سيو باشه يا چيز ديگه !!

همونجوری که دوستمون گفت چپتر 12 هیچ جای سیوی نداره
یه چپتر خیلی کوتاهه و بعد از اون اول چپتر 13 بازی جایگاه سیو داره
ممنونم.منم بالاخره تمومش کردم ولی بر خلاف بقیه از پایان بازی خوشم نیومد به نظرم اصلا قشنگ نبود پایان dead space 1 خیلی قشنگتر بود.

ممنونم.منم بالاخره تمومش کردم ولی بر خلاف بقیه از پایان بازی خوشم نیومد به نظرم اصلا قشنگ نبود پایان dead space 1 خیلی قشنگتر بود.

بابا والا به خدا ما هم همینو گفتیم بعضی از کاربرا توپیندد بهمون که نمیدونم اصلا از بازی هیچی سرت نمیشه داستان اینطوری بوده یا میخوای بازی رو خراب کنی و از این حرفها تو بازی سنتر کابرا فقط منتظر یه سوجه هستن که اون کاربررو بکنن کیسه بکس .

بابا والا به خدا ما هم همینو گفتیم بعضی از کاربرا توپیندد بهمون که نمیدونم اصلا از بازی هیچی سرت نمیشه داستان اینطوری بوده یا میخوای بازی رو خراب کنی و از این حرفها تو بازی سنتر کابرا فقط منتظر یه سوجه هستن که اون کاربررو بکنن کیسه بکس .
خوب بی دلیل نیست که کیسه بکس می شید!:دی بابا رسما Visceral ترکوند با این پایان
من که واقعا سورپرایز شدم از این پایان با این کیفیت عالیه سینمایی.به بهترین شکل ممکن بازی رو تموم کرد.اون ویولون اخر بازی غوغا کرد.یاد ویولون اول بازی Condemned 2 افتادم
خیلی شبیه به هم بودن

درسته که دوست داشتن بازی سلیقه ای هستش و نظر تمام افراد محترم هستش اما خوب اینکه این تیم را غیر حرفه ای میبینین ( با توجه به بازی ) کمی کم لطفی به بازی کردین

خوب تیمی که روی این بازی کار کرد خیلی هم حرفه ای نبود.
همون طور که در پست های قبل گفتم یکی از نقایص تیم سازنده بازی نبوده دو ایده پرداز اصلی
بازی،یعنی گلن اسکافیلد(مدیر عامل استودیو ویزرال‌گیمز) و مایکل کاندری(کارگردان بازی در نسخه قبل) در این
بازی بود.که بعد از اتمام DS1 از این تیم جدا شدند. این دو نفر کسانی بودنند که DS1 رو با اون جو و اتمسفر و نوآوری خلق کردند.به شخصه نبود این دو فرد رو یکی از دلایلی میدونم که بازی با تمام خوبی هایی که داشت،خالی از نوآوری بود.
به هر حال این دو فرد تاثیر گذار به اختمال زیاد در استدیوی اسلج‌هامر بر روی پروژ MODERN WARDARE3 کار میکنند.

آخه نامردا، بی معرفتا، بی مسئولیتا() چرا همه چیه باز رو لو میدیدمگه اسپویل رو گذاشتنه واسه عمتوندیگه هرچی که نباید میدونستمو حالا میدونمآخه تقصیر من چیه که اول دارم DS1 رو میرم تا از داستان بازی سردربیارم، جای این مدیرا بودم همتونو یه 2-3 هفته ای میفرستادم آب خنک بخورید..................
چیش لو رفت؟! ویولون رو می گی؟ حرفایی می زنیا. حالا با یه ویولون چیو فهمیدی؟!
خوب تیمی که روی این بازی کار کرد خیلی هم حرفه ای نبود.
همون طور که در پست های قبل گفتم یکی از نقایص تیم سازنده بازی نبوده دو ایده پرداز اصلی
بازی،یعنی گلن اسکافیلد(مدیر عامل استودیو ویزرال‌گیمز) و مایکل کاندری(کارگردان بازی در نسخه قبل) در این
بازی بود.که بعد از اتمام DS1 از این تیم جدا شدند. این دو نفر کسانی بودنند که DS1 رو با اون جو و اتمسفر و نوآوری خلق کردند.به شخصه نبود این دو فرد رو یکی از دلایلی میدونم که بازی با تمام خوبی هایی که داشت،خالی از نوآوری بود.
آخه عزیز کجای DS1 نوآوری داشت که شما داری ازش حرف میزنی!؟! از جوش گرفته تا خوده گیم پلی همش از این بازی و اون بازی قرض گرفته بودن. به معنی دیگه همش تقلید بود ولی یه تقلید عالی، خوب و البته با تعداد نقص و مشکل که توی شماره دوم به نظرم علاوه بر اینکه اکثر این مشکلات حل شد کلی چیز میز جدید اضافه شد به حدی که انچارتد 2 هم در این حد نسبت به آنچارتد 1 تغییر نکرده و تصحیح نشده بود
چیزی که این بازی نداشت هایپ بود که باعث شد نمراتش به عناوین درجه یک پرفروش نرسه و الا هیچی کم نداشت.اکشن های سینمایی داستان عالی گیم پلی روون و خوب و البته ارزش بسیار زیادی واسه تکرار (مولتیش رو نرفتم نظر هم نمی دم) سینگلش در کل حرف نداشت
وقت مقایسه ندارم چون شماره یک رو درست قبل از شماره دوم برای دومین بار تموم کردم و قشنگ به مشکلاتش آشنا شدم و تو ذهنم بود و با این دید شماره دوم رو شروع کردم و از تک تک لحظاتش لذت بردم
مدت ها از اخرین دفه ای که در حین اتمام یک بازی دست به بازی دیگه ای نبرده باشم گذشته بود و این بازی اولین بازیی بود که توی این چند وقت به شکل مستمر تموم کردم

آخرین ویرایش:
به نظرتون بازی رو با دسته x360 برم یا با ماوس و کیبورد؟آخه دستم با کیبورد روون تره ولی دیدم شوکش با دسته خیلی حال میه!اگه میشه بازیو با دسته تموم کرد بدون اعصاب خوردی بم بگگین تا از شوکش لذت ببرم:دی

به نظرتون بازی رو با دسته x360 برم یا با ماوس و کیبورد؟آخه دستم با کیبورد روون تره ولی دیدم شوکش با دسته خیلی حال میه!اگه میشه بازیو با دسته تموم کرد بدون اعصاب خوردی بم بگگین تا از شوکش لذت ببرم
منم خیلی با شوکه دسته ها حال می کنم!:دی
با دسته بری حالش بیشتره

به نظرتون بازی رو با دسته x360 برم یا با ماوس و کیبورد؟آخه دستم با کیبورد روون تره ولی دیدم شوکش با دسته خیلی حال میه!اگه میشه بازیو با دسته تموم کرد بدون اعصاب خوردی بم بگگین تا از شوکش لذت ببرم:دی

اخه چرا نشه؟
با هرچي عشقته و ادت داري بازي كن ;)

آخه نامردا، بی معرفتا، بی مسئولیتا(:d) چرا همه چیه باز رو لو میدید)xمگه اسپویل رو گذاشتنه واسه عمتون)xدیگه هرچی که نباید میدونستمو حالا میدونم)xآخه تقصیر من چیه که اول دارم DS1 رو میرم تا از داستان بازی سردربیارم، جای این مدیرا بودم همتونو یه 2-3 هفته ای میفرستادم آب خنک بخورید..................

این چه طرز صحبت کردنه ! کسی چیزی رو لو نداده .در ضمن اگه کسی در استانه بن شدن باشه این شمایید که هرچی ار دهنتون در اومد گفتید شما اگه خیلی میترسی داستان لو نره اول dead space هارو تموم کن بعد بیا اینجا نظرت رو بگو .

خوب بی دلیل نیست که کیسه بکس می شید!:biggrin1: بابا رسما Visceral ترکوند با این پایان

انصافا بازیش خیلی قشنگ بود اما پایان dead space 1 خیلی قشنگتر و سخت تر بود .

یکی از کمبود های بازی باس های کم بود

یکی از کمبود های بازی باس های کم بود
مشکل اینجاست که همه عادت کردیم که آخر هر مرحله با یه کات سنس وارد مبارزه با غول آخر بشیم اونم یه غول بی شاخ و دمی که سر و تهش معلوم نیست و الا DS2 باس داشت خوبشم داشت ولی طوری قرار داده شده بود که بازیباز اپیزودیک و قسمت قسمت بودن بازی رو زیاد احساس نکنه و در اصل حس کنه که داره یه فیلم تماشا می کنه.همون هدفی که با ورداشتن HUD بازی توی DS1 کلید خورد و همه چیز در داخل خود بازی نشون داده می شد. بعد قرار هم نیست که همیشه غول ها تک باشن و یه قیافه عجیب و غریب داشته باشن.مثلا حمله ناگهانی 5-4 تا از دشمن های خفن بازی در حین انجام یه کار که باید روش تمرکز کنی یا فرار از یه گله نکرومورف واسه خودش یه باس فایته. Visceral با این کارش خواست سنت شکنی بکنه و الا کسایی که این موجودات و او لباس های فوق العاده آیزک رو طراحی می کنن می تونستن یه 4-5 تا هم باس فایت کلاسیک طراحی کنن.( البته اونایی که گفتم اسمش باس فایت نیست ولی شاید بعضا دو برابر یه باس فایت گیمر و توانایی هاش رو به چالش می کشید)

مشکل اینجاست که همه عادت کردیم که آخر هر مرحله با یه کات سنس وارد مبارزه با غول آخر بشیم اونم یه غول بی شاخ و دمی که سر و تهش معلوم نیست و الا DS2 باس داشت خوبشم داشت ولی طوری قرار داده شده بود که بازیباز اپیزودیک و قسمت قسمت بودن بازی رو زیاد احساس نکنه و در اصل حس کنه که داره یه فیلم تماشا می کنه.همون هدفی که با ورداشتن HUD بازی توی DS1 کلید خورد و همه چیز در داخل خود بازی نشون داده می شد. بعد قرار هم نیست که همیشه غول ها تک باشن و یه قیافه عجیب و غریب داشته باشن.مثلا حمله ناگهانی 5-4 تا از دشمن های خفن بازی در حین انجام یه کار که باید روش تمرکز کنی یا فرار از یه گله نکرومورف واسه خودش یه باس فایته. Visceral با این کارش خواست سنت شکنی بکنه و الا کسایی که این موجودات و او لباس های فوق العاده آیزک رو طراحی می کنن می تونستن یه 4-5 تا هم باس فایت کلاسیک طراحی کنن.( البته اونایی که گفتم اسمش باس فایت نیست ولی شاید بعضا دو برابر یه باس فایت گیمر و توانایی هاش رو به چالش می کشید)
محمد خیلیها (از جمله خود من) همون باس فایتهای گنده و بی شاخ دم رو بیشتر می پسندن. مثل همون Boss مرحله پایانی DS1 یا Boss های سری Resident Evil.

محمد خیلیها (از جمله خود من) همون باس فایتهای گنده و بی شاخ دم رو بیشتر می پسندن. مثل همون Boss مرحله پایانی DS1 یا Boss های سری Resident Evil.

وحیدجون منم نداشتن باس فایت رو برای این بازی یه ضعف نمی دونم هرچند اگه داشت بهتر می شد !
در کل بازی خیلی نسبت به نسخه قبل روونتر و بهتر شده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or