Dead Space 2 | PC [پست اول خوانده شود]

هرگونه پست با مضمون مشکل در مورد کرک و دیگر مشکلات مانند مشکلات گرافیکی و نصب بازی باید در تاپیک مربوطه پیگیری شود. در غیر این صورت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

مشکلات Dead Space 2(کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

با تشکر از همکاری شما.
dead-space-2-300x300.jpg

Visceral Games
EA GAMES
ACTION
TBA 2011​

با توجه به حتمی شدن نسخه ی PC دیدم جای این تاپیک خالیه!
- این قسمت سه سال بعد از شماره اول بازی و دریک ایستگاه فضایی بسیار بزرگ به نام Sprawl اتفاق میفتد.

- ایستگاه Sprawl مدت زیادی است که در مخروبه های یکی از قمرهای سیاره زحل ساخته شده است. سفینه ی ایشیمورا (سفینه ای که داستان شماره اول بازی در آنجا اتفاق افتاد) در مقابل این شهر بسیار بسیار کوچک است. این شهر از قسمتهای مختلفی مانند مناطق دولتی، سازمانی و مناطق عمومی، مراکز خرید، مدارس و کلیساها تشکیل شده است.

- در شماره دوم عناصر ترس حتی بیشتر از قبل شده و از قرار معلوم آیزاک با موقعیت ها و باس های وحشتناک و غیر ممکنی روبرو خواهد شد.

- به گفته سازندگان قدم گذاشتن آیزاک بهتر و کمی سریعتر از قبل شده است.

- آیزاک این بار علاوه بر معلق شدن میتواند در میان فضا به جهت های مختلف حرکت کند. او در این حالت قادر به استفاده از اسلحه نیز خواهد بود.

- اسلحه و دشمنان جدیدی به بازی اضافه میشوند. یکی از دشمنان جدید در بازی بچه های مُرده، لخت و بی لب (البته دندانهایشان کاملا معلوم است!) هستند که با چنگال هایشان شما را به سمت مرگ هدایت میکنند! دشمنان دیگر، موجوداتی گازانبر به دست که با چیزی شبیه به یک زبان بزرگ میتوانند شما را به سمت خود بکشند!، اسکلتها و همچنین موجوداتی که در خفا حرکت میکنند و ناگهانی شما را در گوشه ای گیر می اندازند!
از اسلحه ی جدید بازی هم میتوان به Javelin Gun اشاره کرد.

- و بله! بالاخره این بار شاهد صحبت کردن آیزاک خواهیم بود!! آیزاک در شماره دوم به معنای واقعی معرفی و در کل شخصیت پردازی بهتری از آیزاک ارائه خواهد شد.

- مهمترین قسمت اضافه شدن مولتی پلیر در بازی است! به گفته یکی از سازندگان " این مود واقعا جذاب است. شما در مقابل نکرومورف هایی که توسط انسان کنترل میشود قرار میگیرید."

با تشکر Dreadlord , Dr.ДядsЙ.

[ [/

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
DEAD SPACE 2 AND 1

سلام دوستان

یک سوالی داشتم

فقط خواهشا اونهایی که هم نسخه dead space 1 & 2 را تمام کردن جواب بدن !

می خاستم بدونم آیا واقعا از نظر گیم پلی و داستان ، این نسخه و اون اولیه که 2008 اومده بود ارتباط زیادی با هم دارند ؟ یعنی اگر 1 را بازی نکرده باشیم !! از این چیزی می فهمیم ؟
یا حالا ارزش داره که بازی 2 سال پیش را بازی کنیم ؟

آخه تو این فروشگاهه نوشته این دوتا دنباله هم اند و اگر 1 را بازی نکرده باشی 2 نمی چسبه بهت !

http://www.bazi4ir.com/?p=582

البته بگم که من به این فروشگاهه اعتماد دارم و تا حالا چند بار ازشون خرید داشتم (اونا هم مثل خودم اصفهانین و بازیها را یک روزه با پیک رایگان تو اصفهان برام می فرستند !!!) ولی بعضی موقع کمی اغراق می کنند ! مثل darksiders که اون را با god of war 3 مقایسه می کردند !!!

به نظر شما چی کار کنم ؟ dead space 1 به اندازه 1200 تومان بیشتر ارزش داره ؟

plz .. answer me
دوست عزیز داستان که کاملا ادامه ای هست بر داستان قسمت اول و کاملا به هم مرتبطه.ولی شما با همون ریویو چند دقیقه ای که اول DS2 نشون میده میتونی از داستان سر در بیاری.
اما در مورد گیم پلی!
هسته ی اصلی گیم پلی همون بازی 3 سال پیش هست.با این تفاوت که سرعت بازی بیشتر شده.اتمسفر و جو بازی در نسخه اول بهتر احساس می شد.
وکلا در نسخه اول بازی بسیار ترسناک تر و سخت تر بود.و چند تا غول درست حسابی هم داشت که تو نسخه دوم هیچ کدوم از غول ها چالش بر انگیز نیستن.
کلا بازی در شماره دوم سریعتر و راحت تر شده و اون جو و استرس حاکم بر بازی اول رو نداره!
.گرافیک بازی تعغییر بنیادی و اساسی نسبت به نسخه اول نکرده.
دشمنان در این شماره پر تعداد تر و چندش آور تر هستن که به نظرم کمی در طراحی اون ها زیاده روی کردن.
در نسخه قبل بازی، چند تا موجود بلند قد بودن که اون پرفسور اون ها رو طراحی کرده بود(و من روبه شدت یاد مومیایی های رزیدنت اویل 4 می انداخت)
وقتی صدای اون ها رو در شماره اول میشنیدی واقعا مو به تنت سیخ میشد.ولی چنین حس و چنین دشمنانی در نسخه دوم پیدا نمی کنی.
نقطه بدDS2 اینه که متاسفانه در این شمار ردپای تقلیید گونه ای از بازی های هم سبک به وفور دیده میشه
این در حالیه که این بازی خودش در شماره اول یک ایده جدید و خلاق را رو کرد و مقلدبسیاری از سازنده ها شد.ولی در این شماره....
تنها دلیل این اتفاق هم نبود 2 ایده پرداز اصلی بازی در شماره اول یعنی، گلن اسکافیلد(مدیر عامل استودیو ویزرال‌گیمز) و مایکل کاندری(کارگردان بازی)
که دراین ساخت این شماره نقشی ندارند(احتمالا در استدیوی اسلج‌هامر در حال کار بر روی MODERN WARFARE3 هستن)
دوست عزیز DS2 بازی ناامید کننده ای نیست.بازی خوبی است وتمام استاندارد های یک بازی خوب را به خوبی رعایت کرده.
ولی وقتی به شماره اول نگاه میکنیم این شماره انتظارات ما ا برآورده نمیکند.پیشنهاد من اینه که حتما شماره اول رو هم بازی کن.و قضاوت با خودت و سلیقت.
موفق باشی!

ممنون از توضیحات کامل و جالبتون :x
امروز هر دو نسخه را گرفتم ، ولی فعلا دارم نسخه یکش را بازی می کنم ، واقعا بازی خوبیه !!
به بقیه دوستانی که DS1 را بازی نکردن هم پیشنهاد می کنم که اول نسخه یک را بازی کنندb-)

من که گذاشتم هفته دیگه برم .. این مغازه های شهر ما سابقه nتا دی دی دی کردن رو دارن ... نمونه اش هم همین اخیر که Black ops رو 4 تا دی وی دی دادن ... حالا شده 2 تا ...! شما که میگی 5 تا میدن ، تو شهر ما فک کنم یه 7 - 8 تایی بشه...! نامردا...! :d

درود بازی الان نصب کردم واقعا خیلی جذاب هست من که از این نسخه خیلی بیشتر خوشم امد
صدا گذاری واقعا عالی هست و بهتر از این نمیشه :d گرافیک هم به نظر نسبت به نسخه قبل بهتر شده
چند تا عکس هم از بازی گرفته ام برا دوستانی که موفق نشدهاند تا الان بازی کنند

رودیگه تو آخر منو می کشی:d
عجب عکس هایی
امروز همش به فکر این بودم که کی این بازی رو زودتر می گیره >:d<
دمت گرم . کارت درسته .:x

انتي نداره عزيز دل
اين شماره هم مثل قبلي فقط يك اپشت جزئيات داره كه ميتونيد درجهش رو از low تا very high تنظيم كنيد
هيچ اپشن گرافيكي ديگه اي نداره
از نظر منم احتياجي نداره

اگه Custom رو انتخاب كني مي توني آپشن هاي گرافيك رو دستي عوض كني در ضمن آنتي هم داره فقط روشن و خاموش مي شه.

چندتا عکس هم از این نکرونومورف ها ی جیگر طلا! :d و جکو جونوراش بزارید شاید ترسیدیم...! :d

والله خيلي سخته در اون شرايط هم عكس بگيري هم سعي كني زنده بموني :d

ولي من تلاشمو كردم در حد خودم :)
به اضافه يكي دوتا شات از وضعيت نورپردازي و مه و دود و ...
ببخشيد ديگه حرفه اي نيست عكسا ! كيفيتشون خوب نيست

pe71wj236w6x7p5rs6i7.jpg

bn4j706iwtpovfrq6.jpg

i49gcnb2ltp3tpmwmbv7.jpg

szt0wbe6xsqebukfjyr.jpg

qy69gm0vhukwcnai5nlv.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or