Dead Space 2 | PC [پست اول خوانده شود]

هرگونه پست با مضمون مشکل در مورد کرک و دیگر مشکلات مانند مشکلات گرافیکی و نصب بازی باید در تاپیک مربوطه پیگیری شود. در غیر این صورت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

مشکلات Dead Space 2(کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

با تشکر از همکاری شما.
dead-space-2-300x300.jpg

Visceral Games
EA GAMES
ACTION
TBA 2011​

با توجه به حتمی شدن نسخه ی PC دیدم جای این تاپیک خالیه!
- این قسمت سه سال بعد از شماره اول بازی و دریک ایستگاه فضایی بسیار بزرگ به نام Sprawl اتفاق میفتد.

- ایستگاه Sprawl مدت زیادی است که در مخروبه های یکی از قمرهای سیاره زحل ساخته شده است. سفینه ی ایشیمورا (سفینه ای که داستان شماره اول بازی در آنجا اتفاق افتاد) در مقابل این شهر بسیار بسیار کوچک است. این شهر از قسمتهای مختلفی مانند مناطق دولتی، سازمانی و مناطق عمومی، مراکز خرید، مدارس و کلیساها تشکیل شده است.

- در شماره دوم عناصر ترس حتی بیشتر از قبل شده و از قرار معلوم آیزاک با موقعیت ها و باس های وحشتناک و غیر ممکنی روبرو خواهد شد.

- به گفته سازندگان قدم گذاشتن آیزاک بهتر و کمی سریعتر از قبل شده است.

- آیزاک این بار علاوه بر معلق شدن میتواند در میان فضا به جهت های مختلف حرکت کند. او در این حالت قادر به استفاده از اسلحه نیز خواهد بود.

- اسلحه و دشمنان جدیدی به بازی اضافه میشوند. یکی از دشمنان جدید در بازی بچه های مُرده، لخت و بی لب (البته دندانهایشان کاملا معلوم است!) هستند که با چنگال هایشان شما را به سمت مرگ هدایت میکنند! دشمنان دیگر، موجوداتی گازانبر به دست که با چیزی شبیه به یک زبان بزرگ میتوانند شما را به سمت خود بکشند!، اسکلتها و همچنین موجوداتی که در خفا حرکت میکنند و ناگهانی شما را در گوشه ای گیر می اندازند!
از اسلحه ی جدید بازی هم میتوان به Javelin Gun اشاره کرد.

- و بله! بالاخره این بار شاهد صحبت کردن آیزاک خواهیم بود!! آیزاک در شماره دوم به معنای واقعی معرفی و در کل شخصیت پردازی بهتری از آیزاک ارائه خواهد شد.

- مهمترین قسمت اضافه شدن مولتی پلیر در بازی است! به گفته یکی از سازندگان " این مود واقعا جذاب است. شما در مقابل نکرومورف هایی که توسط انسان کنترل میشود قرار میگیرید."

با تشکر Dreadlord , Dr.ДядsЙ.

[ [/

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
من که منظورم معماهای مغز آب کن نبود.:d
همون معماهای ساده و ابتدایی بازی هست که مثلا باید چیزی رو پیدا کنی یا یه چیزی رو بزاری سر جاش. (مثلا یادته تو شماره 1 باید فیوز پیدا میکردیم تا در باز بشه؟ احتمالا منظور همین معماهاست که فکر کنم این جور معماها از بازی حذف میشن یا خیلی ساده تر بشن، تا روند اکشن بازیرو معطل نکنه).
وحید دیگه دوتافیوز پیدا کردن هم شد معما
فکر کنم تو منظورت این هست که فقط بکشی وبرو:d

اینو خود سازنده ها گفتن (اگه اشتباه نکنم).
اتفاقا گفتن تو این نسخه بیشتر تاکیدشون رو اکشن بازی هست.
به نظر من این طوری بهتر میشه.
چون میتونن بازیکن رو در بازی غرق کنند و بیشتر بازیکن رو به ادامه بازی فرا بخونن .
چون وقتی مثلا پس از کلی جنگ به یه (به قول شما:d) معما بخوری و معطل بشی
اون حس اصلی بازی رو از دست خواهی داد /.

من بازی رو گرفتم ! شروع بازی واقعا عالی است !!! از نظر گرافیکی هم همچنان بسیار عالی هست. انصافا فکر کنم بهترین انتخاب طرفداران Horror هست....

من بازی رو گرفتم ! شروع بازی واقعا عالی است !!! از نظر گرافیکی هم همچنان بسیار عالی هست. انصافا فکر کنم بهترین انتخاب طرفداران Horror هست....
سلام .
درسته ، اول ـش باید تو بیمارستان باشه :::
اول ـش باید تو بیمارستان باشه که مثلا این ایزاک از اتفاقات دکترا فکر میکنن توهم زده ، و بازی تو توهم هایی که ایزاک میزنه مراحل رد میشه ، و این باعث ترسناک تر شدن بازی میشه .
درست میگم ؟ چون من هنوز بازی نکردم (خودم)
راستی اورجینال بازی رو چند خریدی از کجا ؟

سلام .
درسته ، اول ـش باید تو بیمارستان باشه :::
اول ـش باید تو بیمارستان باشه که مثلا این ایزاک از اتفاقات دکترا فکر میکنن توهم زده ، و بازی تو توهم هایی که ایزاک میزنه مراحل رد میشه ، و این باعث ترسناک تر شدن بازی میشه .
درست میگم ؟ چون من هنوز بازی نکردم (خودم)
راستی اورجینال بازی رو چند خریدی از کجا ؟
اره از بیمارستان شزوع میشه
SPOILER ALERT
قبل شروع میشه یه preview از قسمت قبل هم داشت - ایزاک با کابوساش در مورد دوست --دخ-ترش دجار توهم شده - بعدش بعد حمله necromorpha ها یک زن داره بهش کمک میکنه که هرچه زودتر از بیمارستان شروع کالا شروعش خیلی خونی و شکه کننده است ! محصوصا صحنه اعزین که تیدیل شدن یک انسان رو به necromorph به وضوح نشون میده
من ایران زندگی نمیکنم - به همون قیمت 59.99 $ گرفتم
از نظر گرافیکی هم بازی چیزی کم نداره - همه جیز بسیار عالی هست = راحت هم فریم میده - بازی سنگین نیست -

• Like
Reactions: Quantic Dream
اون نه نسخه 1 بازی هست نه نسخه 2 بازی َ، اون نسخه اپل بازی هست .;)

اره ميدونم !!
نسخه ي يك بازيش هم هست
چون تو خود بازي هم يه سري اطلاعات برا رجيستر كردن بازي براي انتقال داشته ها به شماره 2 بازي هست
كلا گفتم كه اينم اينطوريه
نه اينكه اين همونه ;)

من نسخه iOS رو دارم روی ipad میرم - البته بایذ بگم که شخصیت بازی با اسم رمز vandal هست - که توی اون ایستکاه فضایی گیر افتاده و از طریق ارتباط رادیویی همانند نسخه اصلی داره بهش کمک میشه که از اونجا بره بیرون !
-----------------------------------------------
من قسمت انلاین بازی رو چیزی حدود 1 ساعت تست گرفنم - خوب هست = یک گروه درنقش necromorph و بقیه در نقش ادم هست - باید یک شی رو از جایی گرفت و به مرکزیت نقشه رسوند = کنترل گرفتن necromorph ها هم جالب هستش

بازي كه كرك شد رفت ديگه اينقدر سوال نكنيد تو اين تاپيك بجاش يه نفر كه بازيو داره بياد بگه چجورياس روي pc اصلا گرافيك فرقي با نسخه كنسولي ميكنه يا نه؟

بازي كه كرك شد رفت ديگه اينقدر سوال نكنيد تو اين تاپيك بجاش يه نفر كه بازيو داره بياد بگه چجورياس روي pc اصلا گرافيك فرقي با نسخه كنسولي ميكنه يا نه؟

دوستان من بازی رو گرفتم.بر خلاف حرف مجتبی که گفت بازی 5 یا 6 DVD هست.ماله من 2 تا DVD بود.سالم هم اجرا شد.گرافیک بازی نسبت به بازی قبل تعغییر عمده ای نکرده،ولی در حد مطلوب و قابل قبولیه.صدا گذاری بازی به شدت عالیه و بازم هم همون جو سنگین D.S رو تجربه میکنید!حرکت آیزاک همانطور که در قبل گفتم سریعتر شده.دشمن ها هم همون قبلیان با چند درجه چندش بیشتر ،یکی از دشمن های رو عصاب یک طفلیه که میاد نزدیکت و خودش رو منفجر میکنه،که این یکم من رو عصبی کرد ومبارزه باهاش چالش بر انگیزه!
یک روش جالب برای کشتن دشمن ها هست اونم اینه که میتونی از سفینه پرتشون کنی بیرون البته با این روش خودتم هم به بیرون کشیده میشی :-/ که نمیدونم آیا راهی داره که این اتفاق
نیفته یا نه؟
معما های بازی هم اکثرا خلاصه میشن در باز کردن درها.هر در معمولا یک معما خاص داره
مورد دیگه زبون در اوردن آیزاکه،راستشو بخواهین آیزاک خیلی صحبت میکنه و یکم.....
در کل من با زبون در اوردن آیزاک حال نکردم.
بهترین قسمت بازی حرکت در خلا هست که عالی و کنترل بسیار مناسبی داره!
دوستان اتفاق ناامید کننده ی بازی اینه که هیچ نوآوریه خاصی در بازی دیده نمیشه!درصورتی که شماره اول بازی پر از ایده بود.
در کل بازی بازیه خوبیه و همه از اون لذت می برین. ولی من با شماره اولش بیشتر ترسیدم در قسمت دوم بعد از گذر از مرحله ی اول همه چی از جو،موسیقی،دشمن ها و... براتون عادی میشه و جایی برای ترسیدن نی!(در این شماره تقریبا تا اینجایی که رفتم اصلا نترسیدم)
این طور که یکی از دوستانم که XBOX داشت و بازی را رو این کنسول تجربه کرده بود،وقتی در کناره من بازی رو دید تفاوت عمده ای میان این 2 نسخه ندید(البته من شنیدم نسخه PS3 این بازی امتیازه بیشتری نسبت به X360 اورده)
دوستان من هنوز بازی رو تموم نکردم شاید خیلی از نظر هام عجولانه بود ;)

آخرین ویرایش:
قضیه داره عجیب غریب میشه ها !!! /:)
گیم اسپات به نسخه پی سی و ایکس باکس نمره ۸.۵ داده و به نسخه پی اس نمره ۹ !!! :|

یعنی نسخه پی اس بهتر از پی سی هست ؟!؟!؟!؟! :-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or