Irisviel Ackerman
کاربر سایت
طبق گزارشات منتشر شد ازرا میلر دقایقی پیش با جلیقه ضد گلوله و تفنگ به دست تو آمریکا دیده شده! گفته شده او از ترس FBI و گروه نژاد پرستان KKK در حال فرار است![]()
این مورد تکذیب شد.
طبق گزارشات منتشر شد ازرا میلر دقایقی پیش با جلیقه ضد گلوله و تفنگ به دست تو آمریکا دیده شده! گفته شده او از ترس FBI و گروه نژاد پرستان KKK در حال فرار است![]()
پس ببین چه افتضاحی بوده باز این؟
برام سوال بود یعنی از واندر وومن بدتر هم میشه ساخت؟
مثل اینکه آره![]()

والله برای خود من تحمل کردن هلبوی به مراتب بهتر از این واندروومن دومیه بود . هلبوی در مقایسه با نسخه های قبلی اش بود که افتضاح بودنش به چشم می اومد. اگه مستقل از اون ها در نظر می گرفتیم یک کار معمولی بود . اما این واندروومنه نوبر بود. رسما به شعور بیننده توهین می کرد و من همش منتظر بودم یک خاله شادونه آخرش بیاد بیرون با لحن لوس و ننر پیام اخلاقی بده
چقدر این فیلم بدبخت رو می کوبید انصافا، نسبت به نسخه اولش ضعیف تر بود؟ آره، ولی دیگه داغون و زباله هم نبود دیگه.
با بودن امثال ریبوت هل بوی، گرین لنترن و ... انصافا ظلمه بهش بگید افتضاح.![]()

کمیک سندمن همینطور هست.5 قسمت the sandman رو دیدم واقعا خیلی خوش ساخت هست از نظر جو داستان همونجور که دوستان گفتن شبیه دنیای هری پاتر هست. جلوه های ویژه اش هم خیلی خوبه.
فقط یک نکته اینکه قشنگ کلی بازیگر سیاه پوست چپوندن تو سریال . هر کی هم میبینی گی هست. حالا من نمی دونم تو کمیک هم همینجوری بوده یا نه. سریال تا خرخره Woke هست.

وقتی بخوای با زور اقلیت رو بکنی تو پاچه اکثریت این میشهبا اینکه من کلا کامیک هاشو نخوندم این سندمن چقدر خوش ساخته و چقدر پتانسیل داستان خوبی داره ولی اصلا نمیزاره ادم با فیلم ارتباط برقرار کنه.
چند قسمت رو دیدم و تا الان اکثر زوج هایی که نشون دادن یا گی بودن و یا لز و یا بای. بابا لااقل یه دونه جا بدین از اینا بفهمیم تو دنیا lgbtq+dfjhsdklf وجود داره نه اینکه تمام دنیایی که نشون میدیدن همه از دم گی و لز باشن. این وسط که مسئول بقای بشریت و تولید مثل باشه؟
حداقل کاش مو میداشت طرف! یک زن سیاه پوست کچل با عینک و صدای کلفت گیرا! همش حس میکنم صداش دوبله شده! نقششم که ماشالا خیلی زیادهاین لوسین توی کمیک سندمن یه مرد موقرمز نبود؟ الان توی سریال یک زن سیاه پوست شده. البته داریم عادت میکنیم و در کنارش حالمون هم بهم میخوره.
به نظرم قسمت 6 بهترین قسمت سریال هست به خصوص صحنه های ملاقات 100 ساله با اون شخص تو کافه بهترین جای کل سریال بود بنظرم.