کاملا موافقماز نظر من، کسانی که با تک تک فریم های BVS زک اسنایدر زجر کشیدند، از تماشای بتمن مت ریوز لذت می برند.
کاملا موافقماز نظر من، کسانی که با تک تک فریم های BVS زک اسنایدر زجر کشیدند، از تماشای بتمن مت ریوز لذت می برند.
عالیه . من حجم ۱۵ گیگ گرفتم کافی و عالی بودصبر کنیم برای blu ray یا کیفیتش خوبه ؟
صبر کنیم برای blu ray یا کیفیتش خوبه ؟
با اکثر حرف هاتون موافقم . درباره یک سری سوالات شما پاسخ هایی هست که البته در نتیجه کار تاثیری نمی گذارهمن شخصا بخوام بهش نمره بدم ۷.۵ (ویرایش: زیاده همون ۶.۵) میدم، بیشتر در عجبم از یک سری تصمیمات تو نویسندگی و کارگردانی و … دقیقا هر نکته مثبتی که تو فیلم هست یدونه نکته منفی هم بهش چسبیده.
اون صحنه ابتدایی فیلم که خلافکارها وقتی شب میشه، نماد بتمن تو آسمون میدرخشه و اینها ترس برشون میداره و از سایه خودشون هم میترسن عالی بود… ۱۰/۱۰؛ ولی بعد بطور عجیبی بتمن تو این فیلم زیادی تو چشمه. واقعا دیگه داشتم کفری میشدم از اینکه اینهمه میرفت Iceberg lounge و حتما هم باید از در اصلی وارد میشد هر دفعه یا با کدوم منطقی وقتی یک آدم در معرض انفجار بمب بوده، چه آدم عادی چه بتمن، میبرنش اداره پلیس؟ بیمارستان منطقیتر نیست؟ و بعد ده هزار نفر میچپن توی یک اتاق تنگ و دورش رو میگیرن؟ یا تو هر صحنه جرم ۲۰ نفر پلیس دیگه وایستادن در حالیکه بتمن منطقا تو این بازه زمانی فقط با گوردن همکاری میکنه، نمیشد تو یکی دوتا صحنه گوردن از بقیه بخواد صحنه رو ترک کنن بعد بتمن وارد بشه؟
یا همین گوردن، کستینگ و بازیگری جفری رایت خوب بود ولی دیالوگهاش همشون انگار mouthpiece بینندهس بتمن: فلان ماسماسک رو برمیداره… گوردن: ایدهای داری این چیه؟
بتموبیل: طراحی خوب، من با بتمنی که وسایلش حالت DIY دارن موافقم؛ ولی معرفیش در حالیه که دوتا از آدمهای مهم داستان و allyهای بتمن چند ثانیه مونده جونشون رو از دست بدن، این douchbag ده دقیقه اونطرف داره rev up میکنه، این حرکتهای چیپ چیه آخه مگه Fast & Furiousئه؟
دوباره دقیقا بعد همین، سکانس تعقیب و گریز عالی! ولی چند ده نفر تو همون تصادف زخمی شدن و مردند که آخر سر هم پنگوئن اون آدمی که بروس دنبالشه نبود
خود پنگوئن! کالین فرل بازیگر اوکیایه، بد هم بازی نکرده بود ولی من واقعا نمیفهمم چرا باید کستش کنی، بعد زیر ۱۲ کیلو میکآپ و fatsuit و فلان قایمش کنی، یعنی اینقدر مهارت بازیگریش خاصه که نمیشد یک بازیگر هیکلی overweight دیگه رو بجاش اورد؟
بکگراند وینها: شروع خوب و جذاب، پایان (اگر بشه اسمش رو گذاشت پایان) احمقانه. جدای از اینکه بستری شدن مارتا وین تو آسایشگاه روانی «لکه ننگ» به حساب میاد دقیقا توماس وین وقتی میره به آدمی مثل فالکونی میگه فلانی رو ساکتش کن، چه انتظاری داشته؟ نازش کنن، ببرنش شام بیرون؟ آخر هم که سر و تهش رو هم آوردن… «آره این خلافکار بده داستان آدم بدیه، دروغ میگه مرتیکه بیتربیت»
ریدلر نفر اول رو با تیغه فلان کردن فرش کشت، صورتش رو پوشوند، انگشتش رو برید، نامه رمزنگاری شده گذاشت که بعد رمزش با یک معمای دیگه حل میشد که نهایتا برسه به thumb drive…خیلی هم عالی
بعد برای فاکینگ بروس وین! شاهزاده میلیاردر شهر خسته شده بود فقط یدونه بمب کوچولو پست کرد
اون Healing potion آخر فیلم که از باسن بتمن بیرون اومد یکدفعه، لباسش که کل فیلم زیر رگبار آخ نمیگفت، ولی تصمیم گرفت که در برابر شاتگان وقتشه که دیگه ضدگلوله نباشه، اون حرکت احمقانه sacrifice بتمن، اینکه سلینا کایل یکدفعه شد دختر فالکونی چون باید یکطوری حضور بیدلیلش تو فیلم رو توجیه میکردن، دهن گشاد ماسک و نوچه خلافکارهایی که پیش stormtrooperها تیراندازی رو یاد گرفتن، کارآگاهی کردن با تکنیک ایستادن در میانه اتاق یا بالای پشت بام و خیلی جدی به افق خیره شدن، یا داشتن یک خدمتکار همه فن حریف مثل آلفرد، یا پلیس شیفتی که از اقبال خوب، دقیقا عموش نصاب فرشه و در آخر، خداحافظی عاشق و معشوق به سبک fast and furious
فیلم عجیبی بود واقعاً
اجازه بده مخالفت کنمبهترین بروس وین/ بتمن تاریخ کریستین بیل هست . هر دو نقش عالی بازی کرده و مبارزات بتمن رو بهترین شکل ایفا کرده .
بعد تریلوژی نولان باید وارنر بی خیال بتمن می شد
والا لباس بن افلک تو مایه های مرد آهنی بود و تخیلی. لباس کریستین بیل واقع گرایانه تر بود .اجازه بده مخالفت کنم
در کل کریستین بیل بهترین است اما چرا خودمون رو گول بدیم مبارزاتش تو تقش بتمن ضعیف بود
یه سکانس مبارزه بتمن بن افلک تو warehouse>کل فایت های بتمن های دیگه...
View attachment 252518
آقا چون بتمن یک تیکه در BvS میره یک لباس مخصوص فقط برای چکی کردن سوپرمن میپوشه نمیشه مرد آهنی ها! اتفاقا منبع الهام همون لباس و نبرد هم باز سری داستان The Dark Knight Returns بوده!والا لباس بن افلک تو مایه های مرد آهنی بود و تخیلی. لباس کریستین بیل واقع گرایانه تر بود .
بازی های تل تیل به حدی خوب المان های داستان های مختلف بتمن رو استفاده کردن و از توش یک روایت اورجینال و کلیشه شکن در آوردن که تقریبا همه ی بخش های این فیلم جدید برای من بیمزه شده بود چون حس می کردم خیلی بهترش رو تو اون دو بازی دیده بودم . پتانسیل این رو دارن که واقعا تبدیل به مینی سریال با درجه سنی 18 سال به بالای واقعی بشنبتمن فقط بتمن Telltale.
بای
البته این که نولان تونست یک روایت منطقی و واقع گرایانه از بتمن بسازه حرکت هوشمندانه ای بود که جای تجلیل داره . اما بلاخره ما داریم درباره یک دنیای کمیک بوکی صحبت می کنیم که توش یک کروکودیل غول پیکر که حرف میزنه و یا یک مرد از جنس گل داریم . این که تخیلی باشه نکته منفی ای نیست . بعد ناسلامتی طرف مقابلش یک مرد پولادین از یک سیاره دیگه است که از چشماش لیزر میزنه . چطوری انتظار واقع گرایی باید داشته باشیم ؟ البته خب لباس بتمن پرواز نمی کرد و از یک چمدون تبدیل به لباس نمیشد برای همین مقایسه عجیبی بین لباس زرهی بتمن با لباس آیرون من کردید . لباس زرهی بتمن شبیه شوالیه های قدیمی بود فقط حالا کلاه خودش یکم فانتزی بودوالا لباس بن افلک تو مایه های مرد آهنی بود و تخیلی. لباس کریستین بیل واقع گرایانه تر بود .
من واقعا اگر بخوام به داستان فیلم NWH نمره بدم شاید ۳ بدم، End Game هم شاید ۴.۵ یا ۵؛ اسپایدرمن حتی میشه بحث کرد که اصلا داستانی نداره واقعاً اینقدر که سطحیه، فیلمیه که حس خوبش کاملا روی دوش fan-serviceئه، فن سرویس خالص درجه یک از بهترین نوعولی خوب این صحبتا رو اون عزیز درباره فیلم های مارولی هم در نظر داره؟
منظورم قدرت طرف در اون مبارزه و ضربات سهمگین مشت بود که از لباسش منشأ می گیرد . نولان هم شبیه این لباس را طراحی می کرد بتمن با مشت بین رو می ترکوند.البته این که نولان تونست یک روایت منطقی و واقع گرایانه از بتمن بسازه حرکت هوشمندانه ای بود که جای تجلیل داره . اما بلاخره ما داریم درباره یک دنیای کمیک بوکی صحبت می کنیم که توش یک کروکودیل غول پیکر که حرف میزنه و یا یک مرد از جنس گل داریم . این که تخیلی باشه نکته منفی ای نیست . بعد ناسلامتی طرف مقابلش یک مرد پولادین از یک سیاره دیگه است که از چشماش لیزر میزنه . چطوری انتظار واقع گرایی باید داشته باشیم ؟ البته خب لباس بتمن پرواز نمی کرد و از یک چمدون تبدیل به لباس نمیشد برای همین مقایسه عجیبی بین لباس زرهی بتمن با لباس آیرون من کردید . لباس زرهی بتمن شبیه شوالیه های قدیمی بود فقط حالا کلاه خودش یکم فانتزی بود
با اینکه بدم از ورژن افلک و اسنایدر میاد و از مرگ های توی این صحنه هم مشکل داشتم.اجازه بده مخالفت کنم
در کل کریستین بیل بهترین است اما چرا خودمون رو گول بدیم مبارزاتش تو تقش بتمن ضعیف بود
یه سکانس مبارزه بتمن بن افلک تو warehouse>کل فایت های بتمن های دیگه...
View attachment 252518