دوستان این نسخه 23 گیگی ارزش دانلود داره؟
View attachment 252446
عالیه. من خودمم همینو دانلود کردم، امشب قراره ببینمش.
دوستان این نسخه 23 گیگی ارزش دانلود داره؟
View attachment 252446
بهترین بروس وین/ بتمن تاریخ کریستین بیل هست . هر دو نقش عالی بازی کرده و مبارزات بتمن رو بهترین شکل ایفا کرده .نشستم دوباره فیلم بتمن جدید رو دیدم انتظاراتم رو هم پایینتر اوردم
از فیلم بیشتر بار قبلی لذت بردم ولی فیلم چند تا مشکل جدی داره
1- زمان فیلم: واقعا هیچ دلیلی نداره که زمان این فیلم 3 ساعت باشه چون داستان فیلم پتانسیل 3 ساعت محتوا رو نداره.... کل داستان فیلم رو تو کمتر دو ساعت هم میشه تمومش کرد و بعضی از سکانس ها رو فقط تو فیلم گزاشته بودن تا تایم فیلم رو زیاد کنند(نمیخوام اسپویل کنم)
2- رابطه بین بتمن و کتوومن زورکی و یا forced هستش و جذابیتی نداره
3- رابرت پتینسون بدترین "بروس وین" تاریخه (دقت کنید بروس وین نه بتمن)... برای بتمن های قبلی کریستین بیل بروس وین خوبی بود و بتمن متوسط و بن افلک دقیقا برعکسش... ربطی به خام بودن نداره کلا این بشر به عنوان بروس وین افتضاحه
3- شخصیت پردازی riddler اواخر فیلم.....
4- کارمین فالکون و گوردون و الفرد شخصیت پردازی و انتخاب بازیگر ضعیفی دارند
در کل به نظرم امیوارکننده میاد حداقل بین فیلم های اخیر dc ( به جز جوکر) به فیلم امتیاز 6.5 میدم
View attachment 252489
بتمن می آغازد بهترین شروع برای این شخصیت بود . تمام سکانس ها اعم از احساسی و اکشن عالی بودند . با همین فیلم نولان در عرصه جهانی خیلی سر زبان ها افتاد و با شوالیه تاریکی جاودانه شد .دوستانی که میان میگن بده و اینا
من چنتا نکته رو بگم این شروع یه سه گانه هست همین batman begin که شروع سه گانه چی داشت خدایی هیچی. (به اندازه دو و سه)
نقطه اوج فیلم نسخه دوم بود که این هم نسخه دومش خیلی بهتر از یک میشه(اگه کارگران همین باشه و اتفاق عجیبی نیوفته)
نکته دوم این که یه کاراکتر دیگه مثل riddle رو آوردن و با بازی paul dano واقعا کار درستی انجام داد و جوکر رو نیاورد چون واقعا overrated میشه
نکته سوم بهترین فالکون فیلم ها بود (نولان فالکون رو آورد اما فرق این دو تا رو ببینید عملا اینجا بهش بیشتر پرداختن)
نکته سوم هم که دوست داشتم این بود کاراکتر ها رو دونه دونه نیاورد و نشون نداد تا 2 ساعت فیلم با ریدلر و oz بود بعد شد بعد شد فالکون بعد دوباره ریلدر یعنی نشون داد تو این سگ دونی(گاتام) بتمن یه دشمن نداره همزمان با چند نفر درگیره
خلاصه بگم از بتمن آشغال بن افلک 100 لول بالاتره اما خوب اول کاره و جای کار زیاد داره
والا برای من memento آغاز کار کارگرانی نولان بود.بتمن می آغازد بهترین شروع برای این شخصیت بود . تمام سکانس ها اعم از احساسی و اکشن عالی بودند . با همین فیلم نولان در عرصه جهانی خیلی سر زبان ها افتاد و با شوالیه تاریکی جاودانه شد .
(بتمن می آغازد با ۱.۴ میلیون رای نمره ۸.۳ داره )
والا نمیدونم بازی های batman بازی کردی یا نه (انیمیشن ها و سریال های فرعی بماند)بهترین بروس وین/ بتمن تاریخ کریستین بیل هست . هر دو نقش عالی بازی کرده و مبارزات بتمن رو بهترین شکل ایفا کرده .
بعد تریلوژی نولان باید وارنر بی خیال بتمن می شد
درست . تهش باید خود نولان راضی می کردند که از اول پنج تا بسازه .والا نمیدونم بازی های batman بازی کردی یا نه (انیمیشن ها و سریال های فرعی بماند)
اگه بازی کردی حتما میدونی که این شخصیت چقدر داستان و villain و... داره واقعا 3 تا فیلم کمه برای بتمن.
درست . تهش باید خود نولان راضی می کردند که از اول پنج تا بسازه .
مثل این می مونه که کسی به جز پیتر جکسون سرزمین میانه بسازه .