Thonkeyes
کاربر سایت
بلوری The Batman در 24 می عرضه می شه و شامل بسیار زیادی محتوای اضافه از جمله پشت صحنه و صحنه های حذف شده و ... به همراه تحلیل Matt Reeves هست.
زک اسنایدر رو بیاره قال قضیه کنده شه دیگه!!!! فحش خورشم بیشتر میشه. ولی خب اون مردک الدنگ هامادا رو بندازه بیرون بازم خوبه.با ترکیب شدن Warner و Discovery مدیر جدید این مجموعه David Zaslav گفته که می خواد تغییرات اساسی در DC بده.
گفتند که تغییرات شامل فیلم ها و سریال ها و حتی افراد داخل خود DC هم می شه تا بتونن بهتر با رقبایی مثل مارول رقابت کنن.
ایشون گفتن که دنبال یکی مثل Kevin Feige می گردن اما نکته جالبش اینه که دنبال شخصی هستن که عقبه Business داشته باشه!
همچنین گفتن که ضعف هایی در DC می بینن مثل این که چطور کارکتر های تاپی مثل Superman از بین رفتن. از Joker هم تعریف کردن و گفتن که یک نمونه درخشان هست از این که چطور یک کارکتر ثانویه می تونه موفق بشه.
------
به نظر شخص بنده ایشون کلا تعطیل ان
اول این که دنبال بیزنس من میگرده! و دوم این که از Joker که با اختلاف محبوب ترین Villain اه DC هست با عنوان Second-bill یاد می کنه.
کاری که می خواد بکنه اینه که HBO Max و سینما رو با یک خروار فیلم و سریال پر کنه.
حرفاش در مورد superman حق بودبا ترکیب شدن Warner و Discovery مدیر جدید این مجموعه David Zaslav گفته که می خواد تغییرات اساسی در DC بده.
گفتند که تغییرات شامل فیلم ها و سریال ها و حتی افراد داخل خود DC هم می شه تا بتونن بهتر با رقبایی مثل مارول رقابت کنن.
ایشون گفتن که دنبال یکی مثل Kevin Feige می گردن اما نکته جالبش اینه که دنبال شخصی هستن که عقبه Business داشته باشه!
همچنین گفتن که ضعف هایی در DC می بینن مثل این که چطور کارکتر های تاپی مثل Superman از بین رفتن. از Joker هم تعریف کردن و گفتن که یک نمونه درخشان هست از این که چطور یک کارکتر ثانویه می تونه موفق بشه.
------
به نظر شخص بنده ایشون کلا تعطیل ان
اول این که دنبال بیزنس من میگرده! و دوم این که از Joker که با اختلاف محبوب ترین Villain اه DC هست با عنوان Second-bill یاد می کنه.
کاری که می خواد بکنه اینه که HBO Max و سینما رو با یک خروار فیلم و سریال پر کنه.
طبق اعلام رسمی وارنر، فردا روی اچ بی او مکس میاد.بتمن نیومد؟
با احترام
چرا فیلم بت من ۲۰۲۲ اینقدر بد هست واقعا بد
خوب شد واسه دیدنش برای سینمای خارج برنامه نریختم !
حیف وقت! کلا میتونستن بگن چزی ساختیم که شما رو کلا از بت من فراری بده !
قبل ریلیز ای دارکه ای محشره ...
پسره شبیه بیمارای روانیه
ماشین بت من رو حتی زحمت نکشیدن درست امادش کنن
داستان میتونست بشه بمت من و پواارو
بازم با احترام نظر بنده و نمره بنده ۱ خالی اونم به خاطر کار فیلمبردار
نه داستان جذاب
نه اکشن جذاب
نه بازیگری خوب
البته نمیشه مقایسه کردبتمن پرفکت نبود ولی خدایی خیلی خفن بود.
خیلی دوست دارم چیزای بیشتری از این دنیا ببینیم.
پ.ن: اگر این بده به اون زباله های زک اسنایدر باید چه گفت؟