SiminSecret
کاربر سایت
پس از گذشت 13 روز از کران The Batman، مجموع فروش داخلی و بین المللی این فیلم رسما از 500 میلیون دلار گذشت.
این فیلم از فردا در چین اکران میشود.
این فیلم از فردا در چین اکران میشود.
کسی بهتر از Margot Robbie نمی تونه هارلی کویین بازی کنه.View attachment 249197
بنظر میرسد که بانو مکرمه، گوگولی و دوست داشتنی ویکتوریا پدرتی، یکی از گزینه های اصلی برای تصاحب نقش شخصیت «هارلی کویین» در دنیای بتمن مت ریوز است!![]()
![]()
View attachment 249197
بنظر میرسد که بانو مکرمه، گوگولی و دوست داشتنی ویکتوریا پدرتی، یکی از گزینه های اصلی برای تصاحب نقش شخصیت «هارلی کویین» در دنیای بتمن مت ریوز است!![]()
![]()
این که خیلی نازه!View attachment 249197
![]()
مولتی ورس یعنی؟گزارش شده که کمپانی وارنر به دنبال مذاکره با کریستین بیل هست تا این بازیگر مجددا نقش بتمن رو در فیلم The Flash بازی کنه!!!!!!!
توی سریال که مولتی ورس با همین فلش شروع میشه ... از اونجایی که قسمت آخر Arrow، همین فلش ارزا میلر هم با همون لباس آورده بودن توی سریال، برعکسش هم می تونه اتفاق بیوفته و احتمالا از همینجا مولتی ورس دنیای سینمایی DC هم شروع میشه.مولتی ورس یعنی؟
نمی دونم کجا شنیده بودم که قراره بیل، افلک، کیتون و غیره رو بیارن تو فیلم فلش...
دوستان که فیلم رو ندیدن به نظرم نبینن این ویدیو رو یا لااقل فقط روی اکت و ظاهر بازیگر متمرکز بشن . چون دیالوگ ها بخش مهمی از فیلم اصلی رو لو میدهوارنر صحنه حذف شده فیلم The Batman رو تو یوتیوب آپلود کرد.
البته با توجه به فضای دارک و بزرگسالانه فیلم های دی سی احتمالا با یک پیشنهاد خوب جذب دی سی میشه . چون دی سی مشکلی نداره سلطان تکیه کلام معروفش رو تو فیلم راحت بگه و نمی گذاره واسه سکانس بعد عنوان بندی و تازه اونم وسطش کاراکتر رو پودر کنه . البته خب بزرگوار یک بار به صورت غیر مستقیم تو یک فیلم از آثار دی سی بازی کرده بود که خب حق هم داشت زده بشه از بس فیلم فاجعه ای بودساموئل.ال جکسون در مصاحبه ای گفت: " من تو فیلمای دی سی بازی نمیکنم. اصلا بعید میرسه روزی برسه که فیلمنامهای از دنیای دی سی بخونم و با خودم بگم، اووف شاهکاره, چون همه ی فیلماشون از بیخ ک... در کل با دی سی حال نمیکنم."
جانم استاد![]()