View attachment 249197

بنظر میرسد که بانو مکرمه، گوگولی و دوست داشتنی ویکتوریا پدرتی، یکی از گزینه های اصلی برای تصاحب نقش شخصیت «هارلی کویین» در دنیای بتمن مت ریوز است! :x :D
کسی بهتر از Margot Robbie نمی تونه هارلی کویین بازی کنه.
حیف که توی DCEU حروم شد :(

View attachment 249197

بنظر میرسد که بانو مکرمه، گوگولی و دوست داشتنی ویکتوریا پدرتی، یکی از گزینه های اصلی برای تصاحب نقش شخصیت «هارلی کویین» در دنیای بتمن مت ریوز است! :x :D

چهره ش بیشتر میخوره برای شخصیت poison ivy مناسب تر باشه تا هارلی کویین... برای هارلی باید یک بِچ به تمام معنا باشه طرف، از اونایی که جرعت نکنی بهش تو بگی ... دقیقا همون چیزی که مارگوت رابی بود.

View attachment 249197

این که خیلی نازه!
هارلی کجا این کجا...

ساموئل.ال جکسون در مصاحبه ای گفت: " من تو فیلمای دی سی بازی نمیکنم. اصلا بعید میرسه روزی برسه که فیلمنامه‌ای از دنیای دی سی بخونم و با خودم بگم، اووف شاهکاره, چون همه ی فیلماشون از بیخ ک... در کل با دی سی حال نمیکنم."

جانم استاد 😂

گزارش شده که کمپانی وارنر به دنبال مذاکره با کریستین بیل هست تا این بازیگر مجددا نقش بتمن رو در فیلم The Flash بازی کنه!!!!!!!
مولتی ورس یعنی؟
نمی دونم کجا شنیده بودم که قراره بیل، افلک، کیتون و غیره رو بیارن تو فیلم فلش...

• Like
Reactions: hitman68
مولتی ورس یعنی؟
نمی دونم کجا شنیده بودم که قراره بیل، افلک، کیتون و غیره رو بیارن تو فیلم فلش...
توی سریال که مولتی ورس با همین فلش شروع میشه ... از اونجایی که قسمت آخر Arrow، همین فلش ارزا میلر هم با همون لباس آورده بودن توی سریال، برعکسش هم می تونه اتفاق بیوفته و احتمالا از همینجا مولتی ورس دنیای سینمایی DC هم شروع میشه.

---

فیلم The Flash در حال تبدیل به No Way Home کمپانی DC!

به‌تازگی دوباره شایعات علاقه وارنر به جذب کریستین بیل برای ایفای نقش بتمن در فیلم The Flash داغ شده که دلیل آن تاخیر تاریخ اکران یکساله عجیب این فیلم میباشد.

مایکل کیتون و بن افلک نیز در این فیلم در نقش بتمن حضور خواهند داشت.

آخرین ویرایش:
wp9781719.jpg

سال نو همگی مبارک.<:-P

امیدوارم خودتون، خانواده گرامیتون عمری طولانی همراه با سلامتی داشته باشید و در کنارش، ابرقهرمانی های موردعلاقه تون رو فراموش نکنید و از طرفی دیگر، فیلمی در خور نامشان ساخته شود.! :D:x:-bd

وارنر صحنه حذف شده فیلم The Batman رو تو یوتیوب آپلود کرد.

دوستان که فیلم رو ندیدن به نظرم نبینن این ویدیو رو یا لااقل فقط روی اکت و ظاهر بازیگر متمرکز بشن . چون دیالوگ ها بخش مهمی از فیلم اصلی رو لو میده
در کل به نظرم ظاهرش خوب و ترسناکه ولی شباهت هایی با گریم و استایل هیث لجر داره که ناخودآگاه باعث شده اکت ها هم شبیه جوکر لجر بشه . ولی میشه بهش امید داشت

ساموئل.ال جکسون در مصاحبه ای گفت: " من تو فیلمای دی سی بازی نمیکنم. اصلا بعید میرسه روزی برسه که فیلمنامه‌ای از دنیای دی سی بخونم و با خودم بگم، اووف شاهکاره, چون همه ی فیلماشون از بیخ ک... در کل با دی سی حال نمیکنم."

جانم استاد 😂
البته با توجه به فضای دارک و بزرگسالانه فیلم های دی سی احتمالا با یک پیشنهاد خوب جذب دی سی میشه . چون دی سی مشکلی نداره سلطان تکیه کلام معروفش رو تو فیلم راحت بگه و نمی گذاره واسه سکانس بعد عنوان بندی و تازه اونم وسطش کاراکتر رو پودر کنه . البته خب بزرگوار یک بار به صورت غیر مستقیم تو یک فیلم از آثار دی سی بازی کرده بود که خب حق هم داشت زده بشه از بس فیلم فاجعه ای بود :))

• Like
Reactions: Jill-Valentine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or