تاپیک مال یونیورس DC ـه ولی من ندیدم هیچوقت از سریال های DC بگین...نه اینجا و نه وقتی که تاپیک مجزا تشکیل نشده بود.
یعنی اونقدری چیپ هستن که ارزش صحبت درموردشون رو ندارن؟
روی کاغذ که نمره های قانع کننده ای دارن...
خودم ولی چندتاشون رو نصف و نیمه دراپ کردم (بیشتر حوصلم نمی کشید تا اینکه خوشم نیومده باشه)

ویرایش: منظورم Gotham، Flash، Arrow، Doom patrol، Titans و غیره ـست

تاپیک مال یونیورس DC ـه ولی من ندیدم هیچوقت از سریال های DC بگین...نه اینجا و نه وقتی که تاپیک مجزا تشکیل نشده بود.
خودم ولی چندتاشون رو نصف و نیمه دراپ کردم (بیشتر حوصلم نمی کشید تا اینکه خوشم نیومده باشه)

همین که تا صفحه 8 رسیدیم یعنی خیلی به DC اهمیت میدیم و چیزی هم ندارن واقعا

DC تا زمانی که با CW کار می کنه که تینیجر میسازه فقط! من Arrow رو فقط تموم کردم اونم به زور چون از فصل اول دنبال میکنم، فلش رو توی فصل 6 دراپ کردم، گاتهم هم فصل دوم دراپ کردم بقیه رو هم ندیدم.

اما DC با HBO خیلی بهتر شد، Watchmen سریال خوب و متفاوتی بود و PeaceMaker هم در نوع خودش سریال خوب رو به بالایی بود که برای فصل دوم تمدید شد. در جریان نیستم چه سریال هایی قراره بیاد و هایپی هم براشون ندارم.

سریال های دی سی واقعا با دست CW حرفی برای گفتن ندارن
من arrow رو وسطاش بیخیال شدم
legends of tomorrowوسطای فصل اول شیفت دلت زدم
flash با دور تند می بینم فقط میخوام تموم بشه
super girl که تموم شد اونم با دور تند دیدم
گاتهام دیدم بدک نبود ولی میتونست بهتر باشه

درکل سریال های بالا به بعد یه مدت به شدت تو فاز تکرار می افتن.
باید سریالاشو ببره یه شبکه بهتر و از فاز تینیجری دربیاد
یه چی مثل peacemaker

سریال های dc بیشتر از یک فصل کشش ندارند.ضعف داستانی و سکانس کلیشه ایی و طراحی مبارزه نچندان حرفه ای دلایل اصلی کیفیت پایین این سریال هاست.همچیز باید در خدمت داستان باشد.تا یه فیلم یا سریال بتواند در نهایت تأثیر خودش را روی مخاطب بگذارد.۹۰ درصد سریال های ابر قهرمانی فاقد این ویژگی ها هستند.و مستقیم شعور تماشاگر هدف قرار می دهند.

سریال Gotham یه شروع خیلی خوب داشت که آخر زدن ترکوندش مخصوصا با اون ۲ ۳ قسمت آخر! :|
arrow و بیخیالش شدم بعد ۲ فصل
فلش هم چون شخصیتش و خوشم میاد تا وسطای فصل ۵ دیدم بعدش دیگه هیچی به هیچی...
تایتانز هم نمیدونم چی بگم دیگه...:دی کاش سریال های بهتری بسازن

SD-Headshot-Crop-Gloria-Obianyo-e1635246832508.jpg

جی جی آبرامز و برادران وارنر در رقابتی شدید با نتفلیکس، آقای سوپ دیریسو رو برای ایفای نقش شخصیت کنستانتین در سریالی با همین نام انتخاب کردند!

جی جی آبرامز و برادران وارنر در رقابتی شدید با نتفلیکس، آقای سوپ دیریسو رو برای ایفای نقش شخصیت کنستانتین در سریالی با همین نام انتخاب کردند!
اولش فکر کردم قراره در نقش امپراطور روم بازی کنه :))

از موقعی که پری سیندرلا سیاه پوست و ترنس شد دیگه هیچی عجیب نیست :))

آن هایی که در خارج از ایران، فیلم «بتمن» را در سینماها دیده اند و در این جا نظرشان را بیان می کنند، کاری ندارم اما تو کتم نمی رود فیلمی که 95 درصد آن غوطه ور در «سیاهی مطلق» است، چگونه به خودشان اجازه داده اند که فیلم را با کیفیت HDCAM تماشا کنند؟!

آخرین ویرایش:
آن هایی که در خارج از ایران، فیلم «بتمن» را در سینماها دیده اند و در این جا نظرشان را بیان می کنند، کاری ندارم اما تو کتم نمی رود فیلمی که 95 درصد آن غوطه ور در «سیاهی مطلق» است، چگونه به خودشان اجازه داده اند که فیلم را با کیفیت HDCAM تماشا کنند؟!
من یه نسخه پرده ای دیدم کاملا واضح بودش هیچ مشکلی نداشت:دی اتفاقا فیلم صحنه های روز کم نداره

قبل دیدن فیلم تمام چراغ ها خاموش کنید.پرده ها را بکشید.تلفن را بی صدا گوشه ای بیندازید.در را طوری ببندید که انگار هرگز وجود نداشته است.اکنون در مکانی هستید تاریک،آرام،و بی صدا. این همان اتمسفریست که نیاز است با آن خو بگیرید.
این پیشنهاد من برای دیدن بتمن است.
چگونه ممکن است، کسانی که در نور روز زندگی می‌کنند عمق شب را درک کنند

کیفیتش چسبید ؟ لذت بردی ؟
خب به هر حال کیفیت پرده ایه:دی تصویرش قابل قبول بود برام. البته من شخصا خیلی از خود فیلم لذت نبردم، بنظرم بیش از حد طولانی بود و محتوای فیلم اونقدر کشش نداشت که بخواد 3 ساعت مخاطب رو جلو خودش نگه داره. برای من اثری فراموش شدنی بود.

• Like
Reactions: Taha75

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or