پروژه جدید جیمز گان احتمالا همون Ratchatcher هست. بازیگرش هم چندوقت پیش توییت زده بود که کار رو پروژه جدید رو شروع کرده.

شحصا ترجیح میدادم یه شو از Bloodsport بسازن اما رتکچر هم خوبه.
جیمز گان تا الان دو بار شایعه اسپین آف بلاداسپورت رو تکذیب کرده، بیا امید داشته باشیم در آینده ساخته بشه بالأخره از قدیم گفتن تا 3 نشه بازی نشه. :D

دوستان یه سوال داشتم
این پویزن آیوی مثل جوکر هرکی سدش بشه می کشه یا مثل هارلی کوئینه، نه اونور نه اینور :-?
چه فیلم یا سریالی برای آشنایی با این کاراکتر وجود داره؟ (بجز انیمیشن 2 فصلی)

این پویزن آیوی مثل جوکر هرکی سدش بشه می کشه یا مثل هارلی کوئینه، نه اونور نه اینور

اصلا شبیه هم نیستن!

منظورم پویزن آیوی و هارلی کویینه! :D

بنظر من تو شخصیت های شرور دی سی، آیوی تو تمامی موارد فوق العاده است شخصیت پردازیش!

چه فیلم یا سریالی برای آشنایی با این کاراکتر وجود داره؟

سریال گاتهام، فیلم بتمن و رابین، انیمیشن های بتمن، بازی های بتمن آرکام، انیمیشن لگو بتمن و همچنین انیمیشن هارلی کوئین

اصلا شبیه هم نیستن!

منظورم پویزن آیوی و هارلی کویینه! :D

بنظر من تو شخصیت های شرور دی سی، آیوی تو تمامی موارد فوق العاده است شخصیت پردازیش!

سریال گاتهام، فیلم بتمن و رابین، انیمیشن های بتمن، بازی های بتمن آرکام، انیمیشن لگو بتمن و همچنین انیمیشن هارلی کوئین
منظورم این بود که هارلی اخه کسی رو نمیکشه، حداقل توی این دو سه فیلمی که ازش بود (ادم خوبا)
ولی خب شرورهای دیگ واسشون مهم نیس. از این جهت گفتم ببینم پویزن ایوی کدوم دسته قرار میگیره
جالبه که میگین شخصیت پردازیش فوق العاده اس ولی توی فیلم و سریالا خیلی ندیدمش. البته خودمم ازش خوشم اومده :D
بریم اینایی ک گفتی بزنیم دانلود :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or