DC FanDome

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن
6x4c_dcfd_logohero_horiz2_5ee7e3121b3c29.18907388.jpg

DC FanDome رویداد مجازی ۲۴ ساعته‌‌ برای معرفی آخرین عناوین مرتبط با دنیای DC (ویدئوگیم، فیلم و سریال) می‌باشد.

تاریخ و نحوه‌ی تماشا

این رویداد در تاریخ 22 اگوست ساعت 6:30 به وقت ایران شروع شده و به مدت 24 ساعت از طریق وبسایت www.dcfandome.com قابل تماشا می باشد.

نحوه‌ی برگذاری

تمرکز WB روی نزدیک کردن هر چه بیشتر این رویداد دیجیتال به یک رویداد واقعی و شبه Comic-Con می باشد. بیش از 100 ساعت برنامه در 6 بخش دسته بندی میشود:

tnad_1234.jpg

سریال های حاضر در مراسم

• Batwoman
  • Black Lightning
  • DC Super Hero Girls
  • DC's Legends of Tomorrow
  • Stargirl
  • Doom Patrol
  • The Flash
  • Harley Quinn
  • Lucifer
  • Supergirl
  • Superman and Lois
  • Teen Titans GO
  • Watchmen
  • Young Justice: Outsiders
فیلم های حاضر در مراسم

• Aquaman
  • Black Adam
  • Justice League - Snyder Cut
  • SHAZAM
  • The Suicide Squad
  • Wonder Woman 1984
بازی های احتمالی حاضر در مراسم

• Suicide Squad (تایید شده)
  • Harry Potter
  • Gotham Knights
افراد و ستارگان حاضر در مراسم

این رویداد با کمک و همکاری بیش از 300 نفر هنرمندان، خالقان و نویسندگان دنیای DC برگذار میگردد.

آخرین ویرایش:
پ.ن 2: این رویداد سه تا جوکر کمیک ـش برای خیلی وقت پیش نبود که بتمن یه دفعه با وحشت متوجه میشه یه دونه نبودن طول این مدت؟ چی میگه این طرف :D
توی Rebirth اگه اشتباه نکنم این قضیه ۳ تا جوکر رو تیز کردن که قراره تو کامیک Three Jokers جف جانز ادامه پیدا کنه، خود کامیک چندین ساله که مدام تأخیر میخوره، اگه این دفعه مشکلی پیش نیاد اواخر آگوست منتشر میشه. :D

خبری از MK در فندام نخواهد بود.

jn7c_img_20200820_092100.jpg

بنابراین لیک چند صفحه قبل همون‌طور که گفتم کاملا فیکه.
میشه درخواست کنم توی MK12 یا سیزن بعدی پس کاراکتر مهمان نیارن و کاراکترهایی مثل اسموک و سایبورگ ها و ... رو بیارن؟ :-" (البته از Spawn حمایت میشود:)) )

آف تاپیک:

فیلم بتمن اگه قراره R باشه، امیدوارم مثل ددپول یا Logan از پتانسیل استفاده کنه. نه BvS و یا BoP.
BvS که R بودنش بخاطر یک ضربه بتمن و کوبوندن سر دشمن به دیوار بود :| که صحنش زیر 1 ثانیه بود کلا.
BoP هم یکی دوتا F word داشت یک جاشم هارلی قبل فایت نشون میده گرد سفید (کوک) میده داخل... واقعا نا امید شدم ازشون...

میشه درخواست کنم توی MK12 یا سیزن بعدی پس کاراکتر مهمان نیارن و کاراکترهایی مثل اسموک و سایبورگ ها و ... رو بیارن؟ :-" (البته از Spawn حمایت میشود:)) )
دست کم Kenshi باشه تو بازی ترجیحا از اول هم باشه ، بزرگترین ضدحال mk11 برای من نبود Kenshi بود .

• Like
Reactions: ShahryR
آقا میخوام یه تئوری جدید بدم با توجه به این که دو تای قبلی درست از آب دراومد راجع به پروژه WBM :دی

به این توجه کردین که احتمال داره اسم گیم ـشون اصلا بتمن نباشه؟ چه بسا مستقیم اومدن گذاشتن Gotham Knights :دی از طرفی چون جفت گیم های این دو تا استودیو قراره توی یه یونیورس باشن، ممکنه پشتش یه تگی هم بیاد اصلا. خلاصه آماده کنید خودتونو همه جوره WBM خلاف جهت شنا کنه این سری :دی

2020-08-20_20-45-08.jpg

نقشه با سومین قسمت میشه این شکلی.به نظر نقشه کامل شده.
با توجه به تکمیل احتمالی نقشه، @mobile1199 ممکنه فردا لیک داشته باشیم.

2020-08-20_20-48-36.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or