DC FanDome

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن
6x4c_dcfd_logohero_horiz2_5ee7e3121b3c29.18907388.jpg

DC FanDome رویداد مجازی ۲۴ ساعته‌‌ برای معرفی آخرین عناوین مرتبط با دنیای DC (ویدئوگیم، فیلم و سریال) می‌باشد.

تاریخ و نحوه‌ی تماشا

این رویداد در تاریخ 22 اگوست ساعت 6:30 به وقت ایران شروع شده و به مدت 24 ساعت از طریق وبسایت www.dcfandome.com قابل تماشا می باشد.

نحوه‌ی برگذاری

تمرکز WB روی نزدیک کردن هر چه بیشتر این رویداد دیجیتال به یک رویداد واقعی و شبه Comic-Con می باشد. بیش از 100 ساعت برنامه در 6 بخش دسته بندی میشود:

tnad_1234.jpg

سریال های حاضر در مراسم

• Batwoman
  • Black Lightning
  • DC Super Hero Girls
  • DC's Legends of Tomorrow
  • Stargirl
  • Doom Patrol
  • The Flash
  • Harley Quinn
  • Lucifer
  • Supergirl
  • Superman and Lois
  • Teen Titans GO
  • Watchmen
  • Young Justice: Outsiders
فیلم های حاضر در مراسم

• Aquaman
  • Black Adam
  • Justice League - Snyder Cut
  • SHAZAM
  • The Suicide Squad
  • Wonder Woman 1984
بازی های احتمالی حاضر در مراسم

• Suicide Squad (تایید شده)
  • Harry Potter
  • Gotham Knights
افراد و ستارگان حاضر در مراسم

این رویداد با کمک و همکاری بیش از 300 نفر هنرمندان، خالقان و نویسندگان دنیای DC برگذار میگردد.

آخرین ویرایش:
من شخصا انتظارم تو پایین ترین سطح ممکن هست. :D حضور ادبون اینطور که به نظر میرسه واسه پنل Injustice و صحبت راجع به سری جدید کامیک هاش هست.

همون بتمن و SS رو نشون بدن کافیه. :D هری پاتر هم خیلی مهم نیست. :D
البته هنوز سیزن پس Aftermath خرت و پرتاش تموم نشده تا سیزن بعدی رو معرفی کنند(یه اسکین پک دیگه مونده اگر اشتباه نکنم، که اکتبر میاد) برای همین احتمال حضورش کمه
خبری هم در کار باشه احتمالا همراه با ریمستر بازی برای نسل بعد، احتمالا چیزی بدن:دی(خود خبر هم مثلا TGA اونطرفا:دی )

گفتی کمیک... برم کمیک های اونجرز رو بزارم تو تاپیکش:دی

چه زمانی هم فروم down شد :| توییتر غوغایی شده بود... غوغا یعنی!

درجا یه سری از طرفدارا تونستن وارد قسمت مخفی سایت ـشون بشن، بعد اون جا با زدن یه سری کد به بخشی از مپ گیم بعدیشون هم رسیدن که تا چند دقیقه دیگه میذارم.

معرفی گیم هم به نظر میرسه 20 ساعت دیگه هست طبق سایت ـشون:

r3dakt3d.com

الان من نفس ـم بالا نمیاد خدا میدونه از بس هایپ شدید بود امشب :D اطلاعات بیشتر رو میذارم به زودی.

چه زمانی هم فروم down شد :| توییتر غوغایی شده بود... غوغا یعنی!

درجا یه سری از طرفدارا تونستن وارد قسمت مخفی سایت ـشون بشن، بعد اون جا با زدن یه سری کد به بخشی از مپ گیم بعدیشون هم رسیدن که تا چند دقیقه دیگه میذارم.

معرفی گیم هم به نظر میرسه 20 ساعت دیگه هست طبق سایت ـشون:

r3dakt3d.com

الان من نفس ـم بالا نمیاد خدا میدونه از بس هایپ شدید بود امشب :D اطلاعات بیشتر رو میذارم به زودی.

ایول توییتر شلوغه ؟

من era رفتم! به زور یکی دو صفحه ای تاپیک ش جلو میره ...

• Like
Reactions: rahyarpaul
بخشی از مپ گیم ـشون که مشخص شده:

ایول توییتر شلوغه ؟

من era رفتم! به زور یکی دو صفحه ای تاپیک ش جلو میره ...

era رو فقط زمانی که لیک چرت و پرت میاد سر بتمن میریزن تاپیک میزنن و گرنه خبری نیست. discord چنل Arkham Videos هم شدیدا شلوغ بود امشب :D

R3DAKT3D
سایتش که اینه
https://twitter.com/r3dakt3d
اینم توییترش از جولای زده بودن

2020-08-17_23-33-20.jpg

با توجه به اینکه تو اینستاش هم تگ کرده dc رو. یا سه تا تریلر معرفی کوتاه داریم و گیم پلی یا تریلر بلند تو مراسم

2020-08-17_23-47-02.jpg

آخرین ویرایش:
این طور که به نظر میاد دقیقا 20 ساعت تا معرفی فاصله داریم (7:30 فردا شب). خبر ندارم که کاور گیم اینفورمر این ماه مشخص شده یا نه، ولی احتمال داره با همین کاور رونمایی بشه از گیمشون. ممکن هم هست تریلر سینماتیک رو فردا شب نشون بدن و گیم پلی بیفته برای 22 آگوست سر Fandome...

در هر صورت، Hype is real :-SS

این طور که به نظر میاد دقیقا 20 ساعت تا معرفی فاصله داریم (7:30 فردا شب). خبر ندارم که کاور گیم اینفورمر این ماه مشخص شده یا نه، ولی احتمال داره با همین کاور رونمایی بشه از گیمشون. ممکن هم هست تریلر سینماتیک رو فردا شب نشون بدن و گیم پلی بیفته برای 22 آگوست سر Fandome...

در هر صورت، Hype is real :-SS

هایپتو کنترل کن. راست میگن منم رفتم تو سایته.دیدم این شمارش معکوسا رو. 4 تاست
2020-08-18_0-11-28.jpg

بخشی از مپ گیم ـشون که مشخص شده:

مثل این که سورپرایز امروز قرار بود همین تیکه مپ باشه، که دیروز طرفدارا اصلا مهلت ندادن درجا آنلاک کردن =)) طوری که سازنده وحشت زده زد دسترسی به دیتابیس رو محدود کرد که بقیه موارد زودتر لو نره و شما الان کد های دیشب رو هم بزنی کلا ارور میده.
بعید میدونم یه ساعت دیگه چیز جدیدی بخوان بذارن، در هر صورت باید صبر کرد :D

خب همون تصویر دیروزی بود، ولی یک سری از دوستان تونستن به تصویر فردا هم دسترسی پیدا کنن =)) :

به قرآن خجالت آوره :D یه سایت رو نمیتونن جمع و جور کنن که آرشیو ـش همین طوری لیک نشه، بعد اون وقت میخوان گیم بدن تحویل ملت. خدا به خیر کنه چه باگ هایی نبینیم دوباره :D

آخرین ویرایش:
خب همون تصویر دیروزی بود، ولی یک سری از دوستان تونستن به تصویر فردا هم دسترسی پیدا کنن =)) :

به قرآن خجالت آوره :D یه سایت رو نمیتونن جمع و جور کنن که آرشیو ـش همین طوری لیک نشه، بعد اون وقت میخوان گیم بدن تحویل ملت. خدا به خیر کنه چه باگ هایی نبینیم دوباره :D
2020-08-22_11-24-39.jpg

کدهای هر چهار تا تایمر در اومده.فقط ران نمیشه.تاریخ کامپیوتر رو ببری رو 4 روز جلوتر.رو صفحه یه علامت ظاهر میشه که روش کلیک کنیی میبرمت به صفحه تایمر ولی اونموقع تایمرها باز شدن

یا برو مثل عکسی که گذاشتم display و opacity رو uncheck کن وارد صفحه تایمرا میشی.کدهاش پیدا شده و حتی کدهای source منابع فقط مونده بازشون کنن.
دیشب گفتم امیدوار نشو.از تجارب ما سالخورده ها استفاده کن:D
این عکسشه
2020-08-18_19-54-58.jpg

View attachment 161190

کدهای هر چهار تا تایمر در اومده.فقط ران نمیشه.تاریخ کامپیوتر رو ببری رو 4 روز جلوتر.رو صفحه یه علامت ظاهر میشه که روش کلیک کنیی میبرمت به صفحه تایمر ولی اونموقع تایمرها باز شدن

یا برو مثل عکسی که گذاشتم display و opacity رو uncheck کن وارد صفحه تایمرا میشی.کدهاش پیدا شده و حتی کدهای source منابع فقط مونده بازشون کنن.
دیشب گفتم امیدوار نشو.از تجارب ما سالخورده ها استفاده کن:D

نه این که مشخصه بعد این همه سال صبر، 4 روز رو هم تحمل میکنن و لو نمیدن پروژه رو. سپتامبر سال گذشته با سه تا لوگو ما رو سر کار گذاشتن رفتن تو سکوت تا یک سال که الان میشه :D

حالا بعد کنار هم گذاشتن دو تا تصویر، به یه مپ بزرگتر رسیدم. درست عین پازل دارن عمل میکنن:

• Like
Reactions: rahyarpaul
نه این که مشخصه بعد این همه سال صبر، 4 روز رو هم تحمل میکنن و لو نمیدن پروژه رو. سپتامبر سال گذشته با سه تا لوگو ما رو سر کار گذاشتن رفتن تو سکوت تا یک سال که الان میشه :D

حالا بعد کنار هم گذاشتن دو تا تصویر، به یه مپ بزرگتر رسیدم. درست عین پازل دارن عمل میکنن:

دیدی طرف جوک تعریف میکنه.بعد میشینه دو ساعت در موردش حرف بزنه و منظورشو برسونه.مثل اینه
2020-08-18_20-05-41.jpg

اولا همه میدونن بازی چیه.این مسخره بازیا چیه.مگه استودیوی درجه چندمی.وارنر بروزی خدا نکرده.
بعد از دیروز مشخص شده بود قضیه چیه.اومدی چهار تا تایمر گذاشتی.برا بازی ای که کاملا مشخصه.بعد دیروز مستقیم نمیرفتی این صفحه.امروز مستقیم میاد رو صفحه.آخه این چه تبلیغ چیپی هست.
برا باز ای که میدونیم چیه.چهار تا هینت تو چهار روز گذاشتی.حیف نون و حقوقی که به مدیر تبلیغاتتون میدید.
ما میگفتیم مایکروسافت.اینا که بدترن.برا باز ای که همه میدونن چیه تو 4 روز میخوان چهار تا هینت بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or