DC FanDome

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن
6x4c_dcfd_logohero_horiz2_5ee7e3121b3c29.18907388.jpg

DC FanDome رویداد مجازی ۲۴ ساعته‌‌ برای معرفی آخرین عناوین مرتبط با دنیای DC (ویدئوگیم، فیلم و سریال) می‌باشد.

تاریخ و نحوه‌ی تماشا

این رویداد در تاریخ 22 اگوست ساعت 6:30 به وقت ایران شروع شده و به مدت 24 ساعت از طریق وبسایت www.dcfandome.com قابل تماشا می باشد.

نحوه‌ی برگذاری

تمرکز WB روی نزدیک کردن هر چه بیشتر این رویداد دیجیتال به یک رویداد واقعی و شبه Comic-Con می باشد. بیش از 100 ساعت برنامه در 6 بخش دسته بندی میشود:

tnad_1234.jpg

سریال های حاضر در مراسم

• Batwoman
  • Black Lightning
  • DC Super Hero Girls
  • DC's Legends of Tomorrow
  • Stargirl
  • Doom Patrol
  • The Flash
  • Harley Quinn
  • Lucifer
  • Supergirl
  • Superman and Lois
  • Teen Titans GO
  • Watchmen
  • Young Justice: Outsiders
فیلم های حاضر در مراسم

• Aquaman
  • Black Adam
  • Justice League - Snyder Cut
  • SHAZAM
  • The Suicide Squad
  • Wonder Woman 1984
بازی های احتمالی حاضر در مراسم

• Suicide Squad (تایید شده)
  • Harry Potter
  • Gotham Knights
افراد و ستارگان حاضر در مراسم

این رویداد با کمک و همکاری بیش از 300 نفر هنرمندان، خالقان و نویسندگان دنیای DC برگذار میگردد.

آخرین ویرایش:
آره ممد.:Dx_x

ظاهرا استارت شروع پروژه مدت کمی بعد از Batman: Arkham Origins زدن.:D

یعنی ۷ ساله دارن روش کار می کنن؟!:D
والا عنتم هم 7 سالی میشد که کار ساخت اش شروع شده بود ولی مشخص شد دوسال اخرشه که جریان اصلی ساخت اش شکل گرفته بوده.
مهم اینکه پروسه اصلی ساخت از کی شروع شده باشه.
امیدوارم هرچی هست GaaS نباشه:|

دامنه فندام SS، هری پاتر، Gotham Knights و حتی MK11 چند هفته پیش لیک شده بود، همین جا هم راجع بهش بحث کردیم. طرف اومده طبق اونا یه چیزی سرهم کرده.

در ضمن تو لیک هم گفته بود اسم بازی راکستدی SS Kills JL هست (چون این دامنه ثبت شده بود) اما دیدم که اسم بازی SS خالی هست.
160507

باز هم معنی خاصی نمیده، همونطور که گفتم، دامنه فندام SS Kill the JL نزدیک به ۲ ماه پیش داخل خود سایت لیک شده بود و ربطی به این بابا نداره.
از اون طرف طبق لیک باید هری پاتر و MK11 هم تو برنامه ها می بودن که در حال حاضر نیستن.

• Like
Reactions: voldmort
باز هم معنی خاصی نمیده، همونطور که گفتم، دامنه فندام SS Kill the JL نزدیک به ۲ ماه پیش داخل خود سایت لیک شده بود و ربطی به این بابا نداره.
از اون طرف طبق لیک باید هری پاتر و MK11 هم تو برنامه ها می بودن که در حال حاضر نیستن.
دیگه فک کنم اونا شاید قراره سوپرایزی چیزی باشن.:دی

• Like
Reactions: K I 1 1 E R
بازی راکستدی و بتمن رو زودتر اعلام کنن، اونوقت DLC مورتال کامبت رو نگه دارن برای سورپرایز؟ :D
خب با اونا میتونن افراد خیلی بیشتری رو جذب کنن تا مراسم رو ببینن، این وسط هم DLC مورتال رو میندازن تبلیغی برای اون بازی هم کرده باشن.
از نظر مارکتینگ زیاد بی راهه نیست.:دی

آره ممد.:Dx_x

ظاهرا استارت شروع پروژه مدت کمی بعد از Batman: Arkham Origins زدن.:D

یعنی ۷ ساله دارن روش کار می کنن؟!:D

استارت پروژه رو بعد Arkham Origins زدن، ولی خدا میدونه چند بار کنسل شد فقط هر پروژه ـشون :D 7 ساله دارن کار میکنن فقط و بدون نتیجه تا الان... خیلـــــــــیه!! :D
حتی پروژه فعلی راک استدی (SS) دست خورده ـست و از WBM تحویل گرفتن :D من که هیچ جوره تو کتم نمیره 500 نفر آدم بعد از 7 سال کار، تازه بتونن برای مجموعه سود آوری داشته باشن. اونم نه مثلا بگیم یه گیم ـی مثل GTA VI باشه که از ابتدا نقشه راه ـش مشخص بوده. این که هی کنسل شه پروژه وحشتناکه بدون تعارف :D

در هر صورت این 7 روز باقی مونده تا مراسم از 7 سال انتظاری که کشیدیم برای پروژه ـشون برای من یکی واقعا سخت تره :D

بازی راکستدی و بتمن رو زودتر اعلام کنن، اونوقت DLC مورتال کامبت رو نگه دارن برای سورپرایز؟ :D
حالا DLC مورتال ممکنه یهو این وسطا چیزی ازش نشون بدن، و پنلی نداشته باشه! (نیازی نداره:-" )
اما هری پاتر اگر بود تا خرخره هایپ میکردن براش:-"

فکر کنم اونم باید جزو پروژه های کنسل شده دونستش:|

حالا DLC مورتال ممکنه یهو این وسطا چیزی ازش نشون بدن، و پنلی نداشته باشه! (نیازی نداره:-" )
اما هری پاتر اگر بود تا خرخره هایپ میکردن براش:-"

فکر کنم اونم باید جزو پروژه های کنسل شده دونستش:|
من شخصا انتظارم تو پایین ترین سطح ممکن هست. :D حضور ادبون اینطور که به نظر میرسه واسه پنل Injustice و صحبت راجع به سری جدید کامیک هاش هست.

همون بتمن و SS رو نشون بدن کافیه. :D هری پاتر هم خیلی مهم نیست. :D

این رویداد مشخصا مربوط به DC و کانتنتهای مربوط به اونه.هیچ دلیلی وجود نداره که از هری پاتر، ماتریکس و امثال اینا چیزی باشه. برنامه هم اومده بجز یکی دو اسلات معلومه چی به چیه.از محتوای پنلها هم معلومه که بیشتر از اینکه بخوان با سورپرایز بترکونن، قراره یه محفلی باشه واسه فنها. اینا مثلا تو سرویس استریم هم همچین کاری کردن.dc universe از بیرون یه ایده شکست خورده به نظر میرسه ولی مخاطب اصلیش فنهان.

• Like
Reactions: GHOST OF SPART

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or