David Cage: به خاطر پول بازی نمی‌سازم.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
david-cage.jpg

درود.

آقای دیوید کیج، مرد خلاق دنیای گیم که در حال حاضر مشغول ساخت بازی جدید خود یعنی beyond two souls می‌باشد؛ در مصاحبه‌ای که با آقای Patrick Garatt در پاریس داشت، اذعان کرد که عناوینی که خلق می‌کند فقط برای درآوردن پول نیست. وی در ادامه سخنان خود اضافه کرد:

"وقتی به خلق بازی‌ می‌پردازم از خودم چیزهای زیادی به آن می‌دهم. این کار را (ساخت بازی) نه برای پول و نه برای جلب توجه و نه چیز دیگری انجام می‌دهم. بازی‌هایم را با شور و هیجان خلق می‌کنم، چون دوست دارم چیرهایی را با دیگران به اشتراک بگذارم زیرا چیزهایی برای گفتن دارم."

اقای کیج نیز در ادامه در مورد یکی از بازی‌های خوب خود یعنی Heavy Rain صحبت نمود و اذعان کرد:

"واقعا خودم را یک نویسنده Heavy Rain احساس می‌کنم. وی ادامه داد؛ قبل از شروع کار در بازی Heavy Rain، واقعا نمی‌دانستم چه چیزی را می‌خواهم بیان کنم، و یا در مورد چه چیزی می‌خواستم صحبت کنم. برای گفتن داستان بازی، به قرض گرفتن چیزهای متفاوتی پرداختم که در گذشته خودم با آن‌ها روبرو شدم. در Heavy Rain به این نتیجه رسیدم که می‌توانم از خودم صحبت نمایم و نوشتن داستانی که خود تمام جزئیاتش را می‌دانی و چیزهایی که در آن وجود دارد را تجربه کرده‌ای، بسیار آسان است."

Source

آخرین ویرایش:
کیج هیچ مشکلی نداره فقط خیلی حرف میزنه !

بابا چقدر مصاحبه میکنی بشین تو استودیو بازی سازیت بازیتو بساز !

کسی زیاد حرف میزنه منتقد خیلی داره !

کیج بیا تو رو خدا قشنگ تر خودتو تبلیغ کن.
من که واقعاً باور کردم :p
هیچ پیغمبر آسمانی ای برای ساخت همچین پروژه گنده ای از دستمزد نمی گدره.بعد این فقط واسه.....
ببینم اصلاً چرا فقط برا سونی بازی می سازه
گروگانش گرفتن
پول تو آستینش کردن
دوست داشته لابد
حالا هر گزینه ای بگیر بازیتو بساز کیج.این منتقد ها بد بلای آتیش سوزی اند ها!!!بفهمند داری زیاد حرف میزنی ذره بین میشن این هوا.
هرچی انحصاری های سونی نمره کم میاره از منتقد واسه مانور هاشه.چقدر بخش تک نفره GOW A خوب بود.سونی هم جاش رفت رو مولتی اسکی رفت.منتقد ها هم از همون ناحیه دهن بازی رو سرویس و متا رو تا مرز 80 پیش بردند.بعد فن ها میگن منتقد ها چرا گیر میدن
بیا و عین یه پسر خوب،مثلاً همین .... چی بگم همشون سوتی داشتند دیگه RAGE و SoD و AW AN و....بیخیال بازیتو بساز و حداقل تو و فن های محترمتون بدونن یه واو این بیانیه رو من باور نمی کنم مگه مدرک باشه
بازم ببخشید اگه اهانت شد

کیج بیا تو رو خدا قشنگ تر خودتو تبلیغ کن.
من که واقعاً باور کردم :p
هیچ پیغمبر آسمانی ای برای ساخت همچین پروژه گنده ای از دستمزد نمی گدره.بعد این فقط واسه.....
ببینم اصلاً چرا فقط برا سونی بازی می سازه
گروگانش گرفتن
پول تو آستینش کردن
دوست داشته لابد
حالا هر گزینه ای بگیر بازیتو بساز کیج.این منتقد ها بد بلای آتیش سوزی اند ها!!!بفهمند داری زیاد حرف میزنی ذره بین میشن این هوا.
هرچی انحصاری های سونی نمره کم میاره از منتقد واسه مانور هاشه.چقدر بخش تک نفره GOW A خوب بود.سونی هم جاش رفت رو مولتی اسکی رفت.منتقد ها هم از همون ناحیه دهن بازی رو سرویس و متا رو تا مرز 80 پیش بردند.بعد فن ها میگن منتقد ها چرا گیر میدن
بیا و عین یه پسر خوب،مثلاً همین .... چی بگم همشون سوتی داشتند دیگه RAGE و SoD و AW AN و....بیخیال بازیتو بساز و حداقل تو و فن های محترمتون بدونن یه واو این بیانیه رو من باور نمی کنم مگه مدرک باشه
بازم ببخشید اگه اهانت شد

اتفاقا حرف درستی زده اگه برای پول بازی میساخت مثل خیلی از شرکت ها برای هر وسیله ای که میشد بازی روش اجرا بشه بازی رو عرضه میکرد .

مورد بعدی اگه به شما هم بگن بیا بازی که دوست داری رو بساز و ... شک ندارم چش بسته قبول میکردی بدون اینکه پولی طلب کنی همون جوری که خودم با سر قبول میکردم .

هر کاری یک علاقه ای میخواد اینکه برای علاقه ای که داره بازی میسازه شکی درش نیست و برای پول نمیسازه بازی اما شما برای ساخت بازی مورد علاقت هم نیاز به پول داری میبینی که منظورش گذینه 1 هستش نه اینکه نیازی به پول نداره بهتره به جای چش بسته پست دادن درست بخونی ببینی چی میگه بعد ... در کنید .

کیج هیچ مشکلی نداره فقط خیلی حرف میزنه ! بابا چقدر مصاحبه میکنی بشین تو استودیو بازی سازیت بازیتو بساز ! کسی زیاد حرف میزنه منتقد خیلی داره !
با شخصیت های مهم و بزرگ مصاحبه های زیادی صورت میگیره ! کرم نداره واس خودش حرف بزنه که !!

اتفاقا حرف درستی زده اگه برای پول بازی میساخت مثل خیلی از شرکت ها برای هر وسیله ای که میشد بازی روش اجرا بشه بازی رو عرضه میکرد .

مورد بعدی اگه به شما هم بگن بیا بازی که دوست داری رو بساز و ... شک ندارم چش بسته قبول میکردی بدون اینکه پولی طلب کنی همون جوری که خودم با سر قبول میکردم .

هر کاری یک علاقه ای میخواد اینکه برای علاقه ای که داره بازی میسازه شکی درش نیست و برای پول نمیسازه بازی اما شما برای ساخت بازی مورد علاقت هم نیاز به پول داری میبینی که منظورش گذینه 1 هستش نه اینکه نیازی به پول نداره بهتره به جای چش بسته پست دادن درست بخونی ببینی چی میگه بعد ... در کنید .

خب در مورد دو سه مورد اول توجیه شدم(انقدر خوشم میاد توجیه میشــــم)ولی هنوزم سر مورد آخر رو حرفمم و به نظرم بهتره کمتر تبلیغ کنه.از راکستار یاد بگیره یه تریلر میده بیرون شوصمد نفر هایپ میشن. این کارایی که کیج می کنه باعث چطوری بگم؟، عصبانی شدن منتقد ها میشه.نکنه بهتره

بعضی ها فکر میکنن باید بازیهاشو پنجشنبه ها خیرات کنه تا بفهمن صرفا به خاطر پول بازی نمیسازه ....
همینکه طرف دنبال این نیست که 60 تا شماره از بازیهاش بیاد خودش بیانگر این موضوع هست ....

خب در مورد دو سه مورد اول توجیه شدم(انقدر خوشم میاد توجیه میشــــم)ولی هنوزم سر مورد آخر رو حرفمم و به نظرم بهتره کمتر تبلیغ کنه.از راکستار یاد بگیره یه تریلر میده بیرون شوصمد نفر هایپ میشن. این کارایی که کیج می کنه باعث چطوری بگم؟، عصبانی شدن منتقد ها میشه.نکنه بهتره

ممنون که انقدر منطقی برخورد کردی . ;)

خوب هر کسی یک اخلاقی داره و یک مدل تبلیغ برای بازیکه میسازه اگه قرار بود همه مثل هم عمل کنن که آدم با گوسفند چه فرقی داشت که یک بزی راه میفتاد بقیه گوسفند ها هم دنبال رو این که هرکسی برای خودش برداشتی داره از یک موضوع خیلی کم پیش میاد که 2 نفر پیدا بشن دقیقا یک برداشت رو از یک موضوع داشته باشن و بخوان یک راه رو برن .

همین الان تمام شرکت های بازیسازی رو بزاری کنار هم روش تبلیغی که انجام میدن یکی نیست الان شما از روش راکستار خوشت میاد خیلی ها با این روش حال نمیکنن . طرف رو میزاره تو خماری بعد میاد یک تریلر نشون میده و... .

من که تا الان ندیدم منتقدین یعنی کسی که واقعا منتقد این صنعت هستش نه کسی که اسم خودش رو میزاره منتقد و یک سایت راه میندازه و نظر شخصی خودش رو میگه از این روش تبلیغ کیج ابراز ناراحتی کرده باشن شاید کرده باشن من ندیده باشم اما تا الان که من چیزی راجب این مورد نشنیدم .

یک مورد دیگه این کیج خیلی آدم بزرگی هستش در این صنعت شاید خیلی ها ازش خوششون نیاد اما همین که هر روز ازش درخواست میشه که مصاحبه کنه و یا به جشنواره و ... دعوت میشه برای سخنرانی راجب بازیش یا اینکه راجب صنعت بازی صحبت بکنه خودش بیانگر این هستش که بقیه هم میخوان نظراتی که میده رو بشنون وگرنه انقدر .... نبود که هر چند روز باهاش مصاحبه صورت بگیره یا دعوت بشه بازیش رو نمایش بده و راجب نظراتش صحبت کنه و .... دیگه .

آره ارواح عمت!!
مردی یه ده تا از اون heavy rain مفد بده دست ملت!! حالا beyond پیشکش :D

برادر من , عزیز من دیوید کیج نه تو بخش بازاریابی QD کار میکنه نه کاری با پول در آوردن یا نیاوردنش داره ! وظیفش کاگردانی و نویسندگی و انتخاب بازیگر و ... هست ! اومده میگه من بازیمو برای پول در آوردن نمیسازم , یعنی داستانی که مینویسه داستان تجاری نیست , گیم پلیش اره بازی و میمون بازی رو در و دیوار و ... نیست ! من موندم چرا اینقدر سخته درک حرفای کیج !!!!!!! البته بیشتر برای ما ملت شهید پرور اینطوریه هااااا ... :| ضمنا چون ایشون استاد هستن و توی دنیای بازی فرد فوق العاده مهمی به حساب میان و همه قبولشون دارن و سبک خاص خودشونو دارن , هرروز از ۱۰۰۰ جای مختلف باهاشون مصاحبه میکنن , Problem ?! ای کاش سونی میومد تو ایران PS3 رایگان اهدا میکرد تا دیگه شاهد این مشکلات نباشیم ... سو تفاهم نشه من فقط خط او رو به این دوستمون گفتم . باقیش راجع به هیترای عزیز بود ...

آخرین ویرایش:
برادر من , عزیز من دیوید کیج نه تو بخش بازاریابی QD کار میکنه نه کاری با پول در آوردن یا نیاوردنش داره ! وظیفش کاگردانی و نویسندگی و انتخاب بازیگر و ... هست ! اومده میگه من بازیمو برای پول در آوردن نمیسازم , یعنی داستانی که مینویسه داستان تجاری نیست , گیم پلیش اره بازی و میمون بازی رو در و دیوار و ... نیست ! من موندم چرا اینقدر سخته درک حرفای کیج !!!!!!! البته بیشتر برای ما ملت شهید پرور اینطوریه هااااا ... :| ضمنا چون ایشون استاد هستن و توی دنیای بازی فرد فوق العاده مهمی به حساب میان و همه قبولشون دارن و سبک خاص خودشونو دارن , هرروز از ۱۰۰۰ جای مختلف باهاشون مصاحبه میکنن , Problem ?! ای کاش سونی میومد تو ایران PS3 رایگان اهدا میکرد تا دیگه شاهد این مشکلات نباشیم ...
ایشون که خودشون PS3 دارند!

به نظرم این حرفتون اصلا درست نبود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or