David Cage: به خاطر پول بازی نمی‌سازم.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
david-cage.jpg

درود.

آقای دیوید کیج، مرد خلاق دنیای گیم که در حال حاضر مشغول ساخت بازی جدید خود یعنی beyond two souls می‌باشد؛ در مصاحبه‌ای که با آقای Patrick Garatt در پاریس داشت، اذعان کرد که عناوینی که خلق می‌کند فقط برای درآوردن پول نیست. وی در ادامه سخنان خود اضافه کرد:

"وقتی به خلق بازی‌ می‌پردازم از خودم چیزهای زیادی به آن می‌دهم. این کار را (ساخت بازی) نه برای پول و نه برای جلب توجه و نه چیز دیگری انجام می‌دهم. بازی‌هایم را با شور و هیجان خلق می‌کنم، چون دوست دارم چیرهایی را با دیگران به اشتراک بگذارم زیرا چیزهایی برای گفتن دارم."

اقای کیج نیز در ادامه در مورد یکی از بازی‌های خوب خود یعنی Heavy Rain صحبت نمود و اذعان کرد:

"واقعا خودم را یک نویسنده Heavy Rain احساس می‌کنم. وی ادامه داد؛ قبل از شروع کار در بازی Heavy Rain، واقعا نمی‌دانستم چه چیزی را می‌خواهم بیان کنم، و یا در مورد چه چیزی می‌خواستم صحبت کنم. برای گفتن داستان بازی، به قرض گرفتن چیزهای متفاوتی پرداختم که در گذشته خودم با آن‌ها روبرو شدم. در Heavy Rain به این نتیجه رسیدم که می‌توانم از خودم صحبت نمایم و نوشتن داستانی که خود تمام جزئیاتش را می‌دانی و چیزهایی که در آن وجود دارد را تجربه کرده‌ای، بسیار آسان است."

Source

آخرین ویرایش:
کیج:
"من بازی می سازم که شکست تجاری بخوریم و گدا شویم :(."
= = =
خدایی این یه بارو چرت گفته!:دی قبول کنید!:دی مگه می شه شما یه محصول بسازید و برگشت مالی اون براتون مهم نباشه؟!
شک نکنید کیج هم مثل تمام بازیسازای بزرگ دیگه می دونه چیکار کنه که بازیش بفروشه و این، حتما از نکاتی هست که در دستور کار لحاظ کرده.

خرج زن و بچه رو از راه مسافر کشی میده ؟ :دی
-------------------
انصفا ادم بزرگ و فهمیده ایه . حیف رفته در بند سونی . اگه مولتی پلتفرم میساخت :|
حیف !

آقای Am!r
همین الان پاسخ شما را می دم بابت این که خودم بازی را بسازم.من جای این آقا بودم دست به هرکاری می زدم که شاهکارم به هیچ وجه بدون دستمزد نمونه.و هرکاری می کردم که این بازی به دست Pirates ها نیافته.دلیلش هم کاملا روشن است تمام وقت و فکر , علاقه , زندگی را گذاشتم روی یک Game.اما این که ایشان اینجوری می گه به نظر من وضعیت مالی فوق العاده ای داره که براش مدت زمان و هزینه های خرج شده کاملا ناچیز است.
در هرصورت بازهم می گم من از این که به این صورت بازی ایشان و خیلی از بازی های ساز های دیگر را بصورت Pirate استفاده می کنم واقعا متاسفم هستم و واقعا دوست دارم در جهت حمایت از بازی سازان(که امید وارم خودم هم یک زمانی بهشون بپیوندم) بازی را اورجینال بخرم.اما کشور من مگه واقعا انصاف داره در مورد Gamer مثل من که من هم منصفانه با این مسئله برخورد کنم.اخه وقتی پایین ترین حقوق در ایران 400 تومان است شما حساب کن چجوری میشه بازی 300 هراز تومانی خرید؟!:d

یا اینجا از QD خبر زیاد ترجمه میکنن یا اعضای تیم اینا خیلی پر حرفن علی الخصوص شخص کیج
اما خوب این حرفشم باید قبول کرد که زیاد به مسائل مالی اهمیت نمیده

می بینم همیشه تاپیک های که مربوط به این استاده پر از حسود است.
لطفا دیگه تموم کنید اگر از این بازیساز یا بهتر بگم استاد خوشتون نیومده بازی هاشو بازی نکنید بزور بهتون نمی گه بیا بازی هامو بازی کن تازه بجز ضرر هم هیچ خوبی ای برای این استاد ندارید همه ش نسخه کپی خوره می خرید.
درسته خودم هم پایرت خورم ولی تاسف می خورم،اگر این وضع اقتصادی نمی بود منو پایرت خور بودن.
استاد با بعضی افراد چه کرده=))=))
واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم .به استاد بگین اگه پول خواست دستی بهش بدیم.

بنده خدا ته حرفش منظورش یه چیزی شبیه به این بوده که با همه ی وجودش روی بازی هاش زحمت میکشه. به چیزی که میسازه بها میده.
محض رضای خدا و خوشنودی حق تعالی و خلق پاکش که بازی نمیسازه! بس کنید این ترول بازی هارو.

ـــه به نظر من ایشون شخص مهمی در صنعت گیم هستن و احترام زیادی باید براش قائل شد اما یه مقدار با "استاد" بودن فاصله داره. جدیداً به این نتیجه رسیدما!
شاید وقتی بازی جدید شینجی میکامی رونمایی شد باز هم شاید نیاز باشه معنی کلمه ی "استاد" در فرهنگ لغت بازی سنتر یه مقدار عوض شه!!

وقتی به خلق بازی‌ می‌پردازم از خودم چیزهای زیادی به آن می‌دهم. این کار را (ساخت بازی) نه برای پول و نه برای جلب توجه و نه چیز دیگری انجام می‌دهم. بازی‌هایم را با شور و هیجان خلق می‌کنم
دقیقاً من هم احساس میکنم برای پول نیست ولی جلب توجه رو شک دارم :-/
البته که من از بازی هاش خوشم میاد :دی
چون دوست دارم چیرهایی را با دیگران به اشتراک بگذارم زیرا چیزهایی برای گفتن دارم
والا شوما بازی هم نسازی چیز هایی برای گفتن داری :bighug:

دوستان متن مصاحبه رو كامل خوندم، ايشون نگفته كه بازي رو به هيچ عنوان براي پول نمي سازه بلكه گفته بازي رو فقط براي پول نميسازه. اين دو تا جمله باهم متفاوت هست.

یکی بازی رو واسه پول بسازه‌ حکم شیر دوشو خراب کردن سری و مزدور بهش میدین برای پولم نمیسازه بهش می‌گید پولتو صرف خیریه میکنیو مسخرش می‌کنید
درسته کیج زیاد حرف می‌زنه که به مذاق خیلیا هم خوش نمیاد ولی‌ اگه یه کارگردان تو صنعت گیم باشه که به پول اهمیت نده کیج که می‌شه اینو از گاو نکردنه بازیاش میشه فهمید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or