Mr.Chief
کاربر سایت
باید وقتی رو اسبی کرمه بهت نزدیک شه بعد که دهنشو بازکرد ، با اسبت فرار کن و توی دهنش یه دایره ی قرمز نارنجی هست ، بهش شلیک کن با تفنگ.جایی که تازه اسبشو بدست میاره بعد میره جای اون کرم باید چی کار کنم؟

باید وقتی رو اسبی کرمه بهت نزدیک شه بعد که دهنشو بازکرد ، با اسبت فرار کن و توی دهنش یه دایره ی قرمز نارنجی هست ، بهش شلیک کن با تفنگ.جایی که تازه اسبشو بدست میاره بعد میره جای اون کرم باید چی کار کنم؟

باید وقتی رو اسبی کرمه بهت نزدیک شه بعد که دهنشو بازکرد ، با اسبت فرار کن و توی دهنش یه دایره ی قرمز نارنجی هست ، بهش شلیک کن با تفنگ.![]()
دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بدي.
آخه توي راهنماييش نوشته با اين كار دشمن با يك ضربه از بين ميره. ولي من زماني كه ضربه ميزنم درجا نميميره.
من توي زدن ضربه با شمشير مشكل دارم. چي كار كنم؟

اگه درست يادم بياد بايد يك كليدي پيدا مي كردي تا داخل اون چشم فرو كني و بعد در برات باز شه.اقا تو چپتر 1 بعد از اونجا که اون شمشیر رو میدی به اون مجسمه باید چیکار کرد ؟ (همونجا که کنار مجسمه مواد مذاب هست )
فقط یه چیزی مثل یه چشم هست که هرچقدر شمشیر بهش میزنی هیچی نمیشه!
سلامسلام اقا این عنکبوته saminta چیه ؟ چه جوری باید از دستش فرار کنیم وقتی غیب میشه و میاد بالا سرمون RB هم میزنم ولی بازم نمیشه !
darck siders: 9.9 10
والا هیچ ایرادی از این بازی نمیتونم بگیرم فقط نمیدونم چرا هیچکس این عنوان به این بزرگی را اصلا دربارش صحبت نمیکنه واقعا بازی به این هنری روونی و زیبایی ندیده بودم برای اثبات این حرف هم بزار براتون بگم الان این چهار تا بازی را گرفتم یعنی
Assaisin 2
Bayonta
left 4 dead
همه را یکم رفتم اصلا حال نداد ولی این را تا گذاشتم الان یک هفتست خفن دارم باهاش حال میکنم همه چیزش عالی هست اینقدر سوپرایز توش هست که آدم نمیدونه چی بگه داستان بلند و معقول نه الکی کشش بدن با دور کردن مسافت های ماموریت ها مثل Assasin
فیزیک به شدت بالا
گرافیک برای این عظمت بسیار عالی
طراحی زیبای دشمنان
ترکیب... god of war ...devil may cry... perince of persia
و همچنین نو آوری های مخصوص خودش
سیستم افزایش Level
داستان به شدت گیرا
یک جا دیدم گفته بود داشتان تکراری والا من که اینهمه بازی میکنم ندیده بودم اینقدر قشنگ به موضوع بهشت و جهنم پرداخته بشه
گرافیک بیشتر هنری البته از نظر فنی هم بسیار سطح بالایی داره چیزهایی توش دیدم که توی هیچ بازی ندیدم خودتون بازی کنید میفهمید فقط از اول تا آخرش را بازی کنید تا بفهمید چی میگم
محیط ها به شدت دارای جو بسیار بالا چیزی که پایین مینویسم خیلی لو دادن داستان نیست ولی برای کسایی که هنوز قانع نشدن بازی را بخرن میگم
تا صبح هم بخوام میتونم در رابطه با این بازی بنویسم فقط بازم میگم هنوزم در عجبم چرا این بازی اینقدر کم صدا کرده چون به شخصه معتقدم توی 2 تا God of war که بازی کردم اون حتی نزدیک این عنوان نمیشه شک نکنید حالا devil may cry بماند که اصلا .....در قسمتی از بازی شما به Eden یا همون بهشت میرید و با درختی عظیمی که آدم و حوا از اون سیب را چیدن میبینید عظمت تکه ای از بهشت را میتونید اینجا ببنید البته بحث اعتقادی نیست کلا دارم داستانی میگم و تخیل بالای سازندگان