بازم گیر کردم کمک
دوستان من بازی رو تقریبا آخرش هستم ولی 2 جا گیر کردم 2 قطعه از شمشیر آرمگدون رو نمیتونم بگیرم یکی تو صحراست که جلوش یکی از این دوار قرمزهاست که باید از اون بمبهای دستی بهش پرتاب کنی تا منفجر بشه اون بمبها رو هرچی میگردم نیستش . یکی هم توی اون شهر هست که یک گوشه یک ساختمون که اصلا هیچ راهی برای ورودش نیست ماسک هم که فعال میکنم بازم راهی نیست
لطفا کمک کنید .
گرافیکش در کل....دیگه:biggrin1:
اصلا به من چه ، الان جناب نوید میاد میکشتم:biggrin1:
اگه دکمه کنترل راست (rs(رو فشار بدین نشانه فعال میشه و بعد میتونید با دکمه (LT)ال تی هدف بگیرین و با نگه داشتن دکمه (RT) ار تی قدرتی ضربه بزنیددوستان از بومرنگ چطوری باید استفاده کنم من اوایل بازی هستم:confused:
دوستان با تشکر از آقای ali1852 من هم بالاخره بازی رو تموم کردم دستگاهم حدود 9 ساعت پشت هم روشن بود 2 بار فریز کرد
به خیر گذشت
بازی واقعا واقعا فوقالعاده بود یکی از بهترین بازیهای عمرم بود .
به نظر من اینکه یک بازی خوب بر گرفته از نکات موفقیت بازیهای دیگه باشه هیچ اشکالی نداره چرا که ما هم میگیم آدم باید از تجربه های دیگران استفاده کنه حالا چرا نباید از یک بازیساز دیگه که موفق بود نکات قوتش رو کپی نکنه . خلاصه اینکه فکر میکنم واقعا با یک عنوان بزرگی رو برو هستیم که آینده ای فوقالعاده داره.
مو تونستم 8 کله اسکلت رو باز کنم و 5 تا از اون زردا اسمش رو یادم نیست
دارم از سردرد میمیرم از صبح پای بازیم .
خلاصه هرکسی باید یک نسخه از این بازی رو تو آرشیوش داشته باشه
دوستان این بازی برای pc هم میاد یا فقط برای دوکنسول هست میشه تاریخ ریلیز بازی رو بگید . ممنون میشم.
عزیز شما اصلا بومرنگ رو بهتون داده؟؟؟خودش نداره باید بهتون بده طی بازی اگه داده .. استارت برنید از گزینه های بالا پیداش کنید بعد روش کلیک کنید از جهات دسته مثلا بالا یکی رو انتخاب کنید و توی بازی بالا رو بزنید میاد بومرنگ بعد این کارها رو بکنیدمن هرچی rt میزنم شیپور میزنه
بنظرم ( از تریلرها ) در کل بازی قشنگیه و اگه کمی به گرافیکش میرسیدند عالی بود.
ولی حمایتمان را از بازی اعلام میکنیم:biggrin1:
زود ایکس باکس جدید میگیرم میزنم(قبلی ترکید):biggrin1:
الان هم نوید جان الهی بازی از حلقت پاین نره، act آخر 3 چراغ بزنه:biggrin1:
دوستان يكي منو راهنمايي كنه ممنون ميشم
توي اون استگاه قطار كه اب گرفته چيكاركنم ؟
گير كردم اون سيماي برق چيه؟