Darksiders: Wrath of War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا بايد آفرين گفت به اين يوزرهاي فهميده ي GameSpot ! :biggrin1:

Darksiders-Case-Mod.jpg

آخرین ویرایش:
من هرچی rt میزنم شیپور میزنه:-"

دوست عزیز شما دکمه استارت رو بزن بعد با rb به منو دوم یا سوم میری بعد اوجا روی عکس شیپور بزن میتونی جابجاش کنی و از آیتمهای دیگر هم استفاده کن بع دبا dpad همو چهارجهت خودمون میتونی عوضش کنی.

اتيش نميگيره :((
ميشه دقيق بگي:blushing:
نكنه اين باگ بازي باشه؟:laughing:
نه عزیز شما با دکمه ار اس هدف بگیرین بعد LT رو بزنید اول هدف اتیش رو بگرین بعد هدف لوله گار اون طرف مقابل بعذ بپرین توی اب یا تون هست برین تو وقتی میایید بالا روی دیوارها جا هست بپرین برین بالا بقل درب قرمز لولکه ها که اتیش گرفتن یه بمبها رو بزنید به دره و با بومرنگ و اتیش منفجرشکنید بعد برین داخل و طی یه سری کار اب رو خالی میکنید و ....

سلام دوستان شرمنده من اونجایی که یه روحی از زمین در میاد که قدرت میفروشه روبروش یه تخته سنگی هست اجازه نمیده برم داخل وسط تخته سنگه هم خالی هست باید چه کنم اولاش هم هست

سلام دوستان شرمنده من اونجایی که یه روحی از زمین در میاد که قدرت میفروشه روبروش یه تخته سنگی هست اجازه نمیده برم داخل وسط تخته سنگه هم خالی هست باید چه کنم اولاش هم هست
شما بايد بزي روح جمع كني توسط نقشه كه با دكمه Back هستش بعد بري پيش اين آقا يه شيپور هست بهت ميده و RT رو بزني!!

ااون دوستانی که تو اون قسمت آتیش زدن لوله گیر کردن حواسشون باشه عین من یادشون نرفته باشه شیر گاز رو اول باز کنن تا گاز بیاد تو لوله ها !

ااون دوستانی که تو اون قسمت آتیش زدن لوله گیر کردن حواسشون باشه عین من یادشون نرفته باشه شیر گاز رو اول باز کنن تا گاز بیاد تو لوله ها !
شیر گاز رو اول باز کنن?????????:confused:
اين شير كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يادت هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or