ali1852
کاربر سایت
برین جلو خودش بهتون میده یه جا توی یه میدون گیر میکنید یه سنگ معلق هست که قل و زنجیر شده میزنیدش بومرنگ وسطشه باید برین جل طی روند بازی حتما میگیرید ..دوستان این بومرنگو از کجا باید گیر بیارم
برین جلو خودش بهتون میده یه جا توی یه میدون گیر میکنید یه سنگ معلق هست که قل و زنجیر شده میزنیدش بومرنگ وسطشه باید برین جل طی روند بازی حتما میگیرید ..دوستان این بومرنگو از کجا باید گیر بیارم
دوست عزیز اب رو خالی کردین؟؟؟درهای قرمز رو باز کردین با بمبها؟؟دقیق بگین کجا گیر کردین
من دقيقان همونجام چطور اب خالي ميشه0000000000000
من دقيقان همونجام چطور اب خالي ميشه
اون سنگهاي قرمز رو نمبتونم بتركونم
ممنوون ميشم زودتر جواب بدين
من هرچی rt میزنم شیپور میزنه
مشكل من اينه كه نميتونم اتيش بزنمشوندوست عزیز صفحه 14 توضیح دادم نگاه کن اگر مشکلت حل نشد بگو
مشكل من اينه كه نميتونم اتيش بزنمشون
چطور اينكارو كنم
اب رو چطور خالي كنم ؟
اتيش نميگيرهشما فعلا به یخها کاری نداشته باش با اون بومرنگت لولهای که شکستن اتیش بزن بعد او قرمزه که جلوی راهته رو منفجر کن .
اتيش نميگيره
ميشه دقيق بگي:blushing:
نكنه اين باگ بازي باشه؟:laughing:
شما بايد بزي روح جمع كني توسط نقشه كه با دكمه Back هستش بعد بري پيش اين آقا يه شيپور هست بهت ميده و RT رو بزني!!سلام دوستان شرمنده من اونجایی که یه روحی از زمین در میاد که قدرت میفروشه روبروش یه تخته سنگی هست اجازه نمیده برم داخل وسط تخته سنگه هم خالی هست باید چه کنم اولاش هم هست
شیر گاز رو اول باز کنن?????????:confused:ااون دوستانی که تو اون قسمت آتیش زدن لوله گیر کردن حواسشون باشه عین من یادشون نرفته باشه شیر گاز رو اول باز کنن تا گاز بیاد تو لوله ها !