خوب اين بازي Wave 4 هستش!!
شما يا بايد 1.61 رو داشته باشي يا با ديسك اكتيو استفاده كني!!
یا 1.6 non-stealth رو داشته باشی
خوب اين بازي Wave 4 هستش!!
شما يا بايد 1.61 رو داشته باشي يا با ديسك اكتيو استفاده كني!!
خوب شما صبر کنید تا حریف بخواد به شما ضربه بزنه تا اومد ضربه رو بزنه rb رو بزنید بعد صحنه یه کم اهسته میشه معلومه اون وقت یه بار ضربدر رو بزنید هیچ جور دیگه ای نکشیدشون خیلی خیلی راحته فقط باید rb رو موقعی بزنید که طرف شمشرش داره به شما میخوره در یک ان باشه من حدودا اخرای بازی هستم فکرکنم زودتر از همه تمومش کنم توی راه اینقدر مشکلات سخت هست که این هیچی حساب نمیشه:biggrin1:من توی یه یکی از این Shadow Arena Challengeها گیر کردم میگه باید Block کنی بعد بزنی (5 تا هم هست ) هرچی block هم میکنم وبعد میزنم نمیشه . (دقیق هم بعد از impcat .بلاک میکنم ولی ادامشو دیگه نفهمیدم که چه جوری بکشمش ) .
خوب مشکل شما هم راه حلش خیلی ساده هست شما باید با این بومرنگتون (اسمش رو نمیدونم)با کمک دکمه ار اس که هدف گیری رو فعال میکنه روی یکی از شمشیرها نشانه بگیرید و قبل از زدن با lt اون یکی مجسمه رو هم همزمان هدف بگیرید تا دوتا با هم زرد بشن و مواد مذاب متوقف بشه و بتونید برید تو:biggrin1:سلام
عجب بازیه توپیه ها
حال می کنید . نه
آقایون من همون جایی که باید ریدفی بمبهارو بچینی تا دیوار منفجر بشه گیر کردم
بعد از اینکه اونا رو منفجر کردم 2 تا دسته هم چرخوندم 2 تا مجسمه اومدن بالا کنار اون قسمتی که داره مذاب میریزه و جلوی را رو بسته من هر چی به اون 2 تا فرشته که شمشیر تو دستشونه میزنم هیچ اتفاقی نمیفته لطفا راهنمایی کنید چیکار باید بکنم .
شمشیرها یک لحظه زرد مین و دوباره به حالت آبی برمیگردند .
الحق كه THQ يه بار هم توي عمرش يه چيزه قشنگي داد!!
نه بابا كشتي كج هم همچين جالب نبود!!یعنی سری بازیهای کشتی کچ و Redfaction بازیهای خوبی نبودن؟! ( البته خودم از باب اسفنجی هم خوشم میاد:cheesygri )
سلام
اقا من همون اوایل بازی گیر کردم:biggrin1:
اون اوایل که اون یارو شبحه از زمین در میاد بعد اون جولو در بستس یک چیزایی :biggrin1:هم اون بالا ها اویزونن اونجا باید چه کار کنم؟ ممنون
والا از زماني كه من خواستم بازي رو سفارش بدم اول اين بانك ها همه از دَم تركيدن و نميشد كارت به كارت پول ريخت . بعدش سفارش دادم يه سري مشكلات ديگه پيش اومد كه نشد برام بفرسته حالا تازه فردا اگه مشكلي پيش نياد دوباره بازي ميرسه دستم . من كلا قسمت نيست بازي زودتر از انتشار جهانيش برسه دستم !آقا نوید شما که هزار تا عکس این گیم رو زدین فن کلوب و ... پس چرا بازی این همه دیر میرسه دستتون ؟ شما الان باید 2 بار بازی رو تموم میکردین . :cheesygri (البته اگه نسخه ps3 میخرین حق با شماست چون اون دیرتر میرسه )
آقا نوید شما که هزار تا عکس این گیم رو زدین فن کلوب و ... پس چرا بازی این همه دیر میرسه دستتون ؟ شما الان باید 2 بار بازی رو تموم میکردین . :cheesygri (البته اگه نسخه ps3 میخرین حق با شماست چون اون دیرتر میرسه )تاپيك مهم شد فردا هم بازي ميرسه دستم ! :biggrin1: انشاالله هيچ كدومتون نتونيد تموم كنيد بازي رو :biggrin1: