Darksiders | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
darksiders6.jpg

Publisher: THQ
Developer: Vigil Games
Genre: Modern Action Adventure
Release Date: Sep 16, 2010
24شهریور 1389
ESRB: Mature

www.darksiders.com

پایان زندگی انسان ها فرا رسیده جنگ بزرگی میان فرشتگان و شیاطین شروع شده است.

چهار سوار به نام های Pestilence . War . Famine . Death از دنیای Apocalypse به زمین فرستاده شدن تا بر به پایان رسیدن جهان نظارت داشته باشند در این هنگام بر اثر یک اشتباه جنگ عظیمی بین فرشتگان و شیاطن رخ میدهد The Charred Council(شورای که در آن تمام اتفاقات بهشت وجهنم بررسی میشود ) War را مقصر این این وقایع میداند و تمام نیروی جنگی او را میگرندWar برای اثابت بی گناهی خود از The Charred Council یک فرصت میخواهد تا به زمین برگشته تا به علت این اشتباه پی ببرد شورا به War این فرصت را میدهد اما با یک شرط آن هم همراهی کردن نگهبانی به نام The Watcher این نگهبان بسیار قدرتمند میباشد در حدی که میتواند قهرمان اصلی بازی War را از بین ببرد...

در این بازی شما با یک محیط Open World روبرو هستید شما کنترلWar به عهده دارید سلاح اصلی War شمشیری به نام Chaoseater البته از سلاح های گرم مانند Fracture و Pistol هم بهره میبرید War اسبی هم به نام Ruin دارد.

Darksiders PC Screenshots

Darksiders Images

GameRankings: 83 (PS3)i
GameRankings: 84 (X360)i

آخرین ویرایش:
سلام
اقا یه جای بازی گیر کردم لطفا یکی کمک کنه !
تقریبا اخرای بازی یه قدرت جدید میگیریم که می تونیم با استفاده از اون به یه سری حفره های مخصوص روی دیوار شلیک کنیم و از توشون رد بشیم ! دقیقا همونجایی که این قدرتو می گیریم من گیر کردم و دیگه نمی دونم باید چیکار کنم !!

ممنون

این سیو با کدوم کرکه !؟
اسکیدرو فیکس شده !؟
اگه این سیو رو بریزم مراحل آزاد میشن که بتونم انتخابی بازی کنم !؟
عزیز چه وسواسی داری؟!!:d
خوب توی پوشه my game بازی از سیوهای بازی یه backup بگیر بعد این رو بنداز توش ببین جواب میده یا نه اگه جواب داد که هیچ اگر هم نداد پاکش کن....

سلام
اقا یه جای بازی گیر کردم لطفا یکی کمک کنه !
تقریبا اخرای بازی یه قدرت جدید میگیریم که می تونیم با استفاده از اون به یه سری حفره های مخصوص روی دیوار شلیک کنیم و از توشون رد بشیم ! دقیقا همونجایی که این قدرتو می گیریم من گیر کردم و دیگه نمی دونم باید چیکار کنم !!

ممنون
شما احتمالا مشکلت اینه که کلید وسط موس رو برای حفره خروجی مدت کمی نگه میداری زیاد نگه دار تا موقع پرتابت به سمت بالا یه اطراف از حداکثر توانش استفاده کنه....

عزیز چه وسواسی داری؟!!:d
خوب توی پوشه my game بازی از سیوهای بازی یه backup بگیر بعد این رو بنداز توش ببین جواب میده یا نه اگه جواب داد که هیچ اگر هم نداد پاکش کن....

ای خدا ! چرا اینا نمی گیرن من چی می گم !!!:(
منظورم اینه که مراحل بازی آزاد میشن که من از همونجایی که به خاطر باگ نتونستم ادامه بدم بتونم بازی رو ادامه بدم یا نه !؟ منظورم اینه که بعد از اتمام بازی مراحل باز میشن که بشه انتخابشون کرد و دوباره بازیشون کرد ! آخه در غیر اینصورت گذاشتن سیو کامل بازی چه فایده ای داره !؟

بعد از اون مرحله ای که باید از رو سکو های چوبی یکی یکی رد شیم تا اون کرم شنی مارو نخوره چند درصد از بازی مونده؟
هنوز خیلی مونده و کار های معمایی زیادی مونده که باید انجام بدی و قدرت های خاصی میگیری خودت خواهی دید

روشش اینه:
شما اول یه پورتال رو صفحه ای که فکر کنم دست راستت باشه ایجاد بکن. یکی دیگه هم به همون سکوی در حال چرخش بزن. بعد دوباره بیا سراغ صفحه ای که بار اول بهش پورتال زدی. نگاهش کن و دقت کن که یه صفحه رو پرتاای که ایجاد کردی میبینی، بعدش دوباره یه پورتال بزن به اون صفحه تو تصویر تا پورتال رو سکوی در حال چرخش دوم هم ایجاد بشه. بعد به سکوی اول که روبروت هست نگاه کن وقتی پورتالی که ایجاد کرده بودی دیدی روش با دکمه Q نشونه بگبر و بعد Shift رو بزن تا پورتال رو صفحه حذف بشه. دوباره برو سراغ پورتالی که واسه اولین بار درستش کردی، در این لحظه مراقب صفحه دوم باش وقتی چرخید به سمت مخالفت بپر تو پورتال تا بری اون طرف. ;)

Last edited by a moderator:
من تا الان که جلو رفتم اسب آتشین رو گرفتم حالا رسدم به جایی که باید باهاش اون کرم شنی رو بکشم چجوری باید بکشمش؟
شما باید اسب آتشین رو که با دکمه C احضار میشه سوار بشید و بعد باید با Pistol اون کرمو بکشید، به این صورت که با دکمه Shift رو دهن کرم نشونه بگیرید و با دکمه وسط موس بهش شلیک کنید. همین.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or