Darksiders | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
darksiders6.jpg

Publisher: THQ
Developer: Vigil Games
Genre: Modern Action Adventure
Release Date: Sep 16, 2010
24شهریور 1389
ESRB: Mature

www.darksiders.com

پایان زندگی انسان ها فرا رسیده جنگ بزرگی میان فرشتگان و شیاطین شروع شده است.

چهار سوار به نام های Pestilence . War . Famine . Death از دنیای Apocalypse به زمین فرستاده شدن تا بر به پایان رسیدن جهان نظارت داشته باشند در این هنگام بر اثر یک اشتباه جنگ عظیمی بین فرشتگان و شیاطن رخ میدهد The Charred Council(شورای که در آن تمام اتفاقات بهشت وجهنم بررسی میشود ) War را مقصر این این وقایع میداند و تمام نیروی جنگی او را میگرندWar برای اثابت بی گناهی خود از The Charred Council یک فرصت میخواهد تا به زمین برگشته تا به علت این اشتباه پی ببرد شورا به War این فرصت را میدهد اما با یک شرط آن هم همراهی کردن نگهبانی به نام The Watcher این نگهبان بسیار قدرتمند میباشد در حدی که میتواند قهرمان اصلی بازی War را از بین ببرد...

در این بازی شما با یک محیط Open World روبرو هستید شما کنترلWar به عهده دارید سلاح اصلی War شمشیری به نام Chaoseater البته از سلاح های گرم مانند Fracture و Pistol هم بهره میبرید War اسبی هم به نام Ruin دارد.

Darksiders PC Screenshots

Darksiders Images

GameRankings: 83 (PS3)i
GameRankings: 84 (X360)i

آخرین ویرایش:
از جایی که رفت تو Black throne دیگه خیلی مسخره شده.تا قبل این مرحله اصلا احساس خستگی نمی کردم ولی الان فقط واسه اینکه آخرشو ببینم دارم بازی می کنم.اینا اومدن ایده های همه بازی هارو گذاشتن تو یه بازی همینجوری هی کشش دادن .هر چی می خوام تموم شه برم سراغ بازیه مدال نمی شه.

سلام دوستان
من تو این مرحله گیر کردم
یه انکبوت بزرگ هست که باس اون مرحله ست
نزدیکش میشم ناپدید میشه بعد بالای سرم ظاهر میشه خودشو میندازه روم من این جا چیکار باید بکنم ؟!؟؟؟

سلام دوستان
من تو این مرحله گیر کردم
نزدیکش میشم ناپدید میشه بعد بالای سرم ظاهر میشه خودشو میندازه روم من این جا چیکار باید بکنم ؟!؟؟؟
انقدر بزنش تا بمیره فکر کنم یک 10 دقیقه ای باید بزنیش

من که متوجه نشدم چی میگید !!!
شیفتو نگه دارم یا دکمه ی کیو ؟؟؟
لطفا دقیقتر توضیح بده:(
دکمه Q هدفگیری میکنه برن وقتی هدف اومد شیفت رو نگه دار بعد برو روی مشعل بعد روی گویی که روی کریستالت هست بعد پررو ول کن اتش رو از مشعل میگیره میده به گوی منفجر میشه

سلام دوستان
من تو این مرحله گیر کردم

وقتی یک گوشه رفت و بی حرکت موند از Abyssal Chain استفاده کنی با Q روش Aim کن بعد پرتابش کن به طرفش کشیده میشی بعد بزنش چند بار این کار بکنی میمیره. با Fast Move هم میتونی موقع حمله کردنش جا خالی بدی.

سلام
اقا ما این نسخه ی شرکت مدرن که 2 دی وی دی هست روگرفتیم حجم بازی 8.79 و حجم ویدیو هاش 2.27 هست و حاوی 63 ویدیو هست این درسته یا حتما باید 3 دی وی دی باشه یعنی این سانسور شدس؟؟؟؟

دکمه Q هدفگیری میکنه برن وقتی هدف اومد شیفت رو نگه دار بعد برو روی مشعل بعد روی گویی که روی کریستالت هست بعد پررو ول کن اتش رو از مشعل میگیره میده به گوی منفجر میشه

ممنون داداش مشکلم حل شد .
یه اعتبار خدمتتون پیشکش شد:d

دوستان منو با توجه به عکسی که در اسپویلر گذاشتم راهنمایی کنید !
در اینجا هر سه شمشیر را پیدا کردم و سر جاهایشان گذاشتم ودر روبرویی دوباره قفل شد
http://up.iranblog.com/Files73/6c88ed82de6246e5a67c.jpg

این هم نقشه ی من که پیغام میده : Return Tiamat's Heart To Samael
http://up.iranblog.com/Files73/93f430817e9443f79cff.jpg
آیا چیز خاصی باید از اون جادوگر بخرم یا باید چیکار کنم !؟
با تشکر

دوستان منو با توجه به عکسی که در اسپویلر گذاشتم راهنمایی کنید !
در اینجا هر سه شمشیر را پیدا کردم و سر جاهایشان گذاشتم ودر روبرویی دوباره قفل شد
http://up.iranblog.com/Files73/6c88ed82de6246e5a67c.jpg

این هم نقشه ی من که پیغام میده : Return Tiamat's Heart To Samael
http://up.iranblog.com/Files73/93f430817e9443f79cff.jpg
آیا چیز خاصی باید از اون جادوگر بخرم یا باید چیکار کنم !؟
با تشکر

تو عکس اول اگه اشتب نکنم وقتی هر سه شمشیر رو میزاری گوی وسط میره بالا و یک در باز میشه در عکس تو اون قلبهایی که میگیری رو باید بدی به tiamat گمونم 4 تا هست حاش رو نمیدونی بهت بگم ؟

تو عکس اول اگه اشتب نکنم وقتی هر سه شمشیر رو میزاری گوی وسط میره بالا و یک در باز میشه در عکس تو اون قلبهایی که میگیری رو باید بدی به tiamat گمونم 4 تا هست حاش رو نمیدونی بهت بگم ؟

عکس اول و دوم هر دو واسه همین مرحله ایه که گیر کردم !
جای چیرو باید بهت بگم !؟
و اینکه چطور باید بدم به tiamat کلید خاصی داره !؟ آخه من که میرم پیشش منوی خرید شمشیر و غیره باز میشه فقط !

جای چیرو باید بهت بگم !؟
و اینکه چطور باید بدم به tiamat کلید خاصی داره !؟ آخه من که میرم پیشش منوی خرید شمشیر و غیره باز میشه فقط !

عزیز کلا بازی باگ زیاد داره
راه همون هست که دوستان گفنتدشاید مشکل از کرک بازی هست

جای چیرو باید بهت بگم !؟

منظورم این بود که جاش رو نمیدونم بهت بگم نه وقتی بری پیشش دمو میشه نیازی نیست کاری کنی بگرد پیدا میکنی یک مدون بزرگ هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or