Publisher: THQ Developer: Vigil Games
Genre: Modern Action Adventure
Release Date: Sep 16, 2010
24شهریور 1389
ESRB: Mature www.darksiders.com
پایان زندگی انسان ها فرا رسیده جنگ بزرگی میان فرشتگان و شیاطین شروع شده است.
چهار سوار به نام های Pestilence . War . Famine . Death از دنیای Apocalypse به زمین فرستاده شدن تا بر به پایان رسیدن جهان نظارت داشته باشند در این هنگام بر اثر یک اشتباه جنگ عظیمی بین فرشتگان و شیاطن رخ میدهد The Charred Council(شورای که در آن تمام اتفاقات بهشت وجهنم بررسی میشود ) War را مقصر این این وقایع میداند و تمام نیروی جنگی او را میگرندWar برای اثابت بی گناهی خود از The Charred Council یک فرصت میخواهد تا به زمین برگشته تا به علت این اشتباه پی ببرد شورا به War این فرصت را میدهد اما با یک شرط آن هم همراهی کردن نگهبانی به نام The Watcher این نگهبان بسیار قدرتمند میباشد در حدی که میتواند قهرمان اصلی بازی War را از بین ببرد...
در این بازی شما با یک محیط Open World روبرو هستید شما کنترلWar به عهده دارید سلاح اصلی War شمشیری به نام Chaoseater البته از سلاح های گرم مانند Fracture و Pistol هم بهره میبرید War اسبی هم به نام Ruin دارد.
اصلا به نظرم ربطی به GOW نداره و بیشتر شبیه PROTOTYPE و یا DMC هستش .من آخر بازی رسیدم و به نظرم بهتره یک تاپیک هم مثل مشکلات بازی نصب و کرک البته با اسم داستان بازی ها درست بشه . چون SP هم چیزی رو عوض نمی کنه و طرف رو بیشتر وادار می کنه که ببینه اون تو چیه پس وقتی که بازش کنه تا آخرش رو هم خواهد خوند .پس خودمون رو گول نزنیم .
گفتم که ابتدا باید روی زمین 4 تا دایره مشاهده کنید با ابزاری که در اختیار دارید و با انتخاب آن و زدن دکمه Q یکی از دوایر را به انتخاب هدف بگیرید وسپس دکمه وسط موس را نگه داشته تا ابزار شما قدرت کافی را جذب کند سپس به سمت دایره شلیک کنید .میبینید که سوراخی در آن ایجاد میشود .دقیقا برای دایره دوم هم همین روش را به کار ببرید و دقت کنید قبل از هر شلیک به سمت دایره دکمه وسط موس را چند ثانیه نگه داشته و بعد ول کنید تا قدرت بیشتری را به دایره ایجاد شده منتقل کند چرا که بعد از ورود به اولین دایره و خروج از دایره دوم آن قدرتی که دایره دوم را ایجاد کرده اید باعث می شود هنگام خروج از آن شما با ارتفاع زیادی به آسمان پرتاب شوید و بتوانید با نگه داشتم SPACE بر روی کیبورد خود اندکی در هوا معلق مانده تا به سر آدم آهنی برسید و E را بزنید . ملاحظه خواهید کرد که شمشیر را در وسط مغز ان فرو می کند بعد از آن از کار افتاده و شما میتوانید چند ضربه به میانه ی کمر او که اکنون خاموش است بزنید سپس دوباره بلند می شود و ادامه کار 3 بار که این کار را انجام دادید دمویی نشان میدهد که آدم آهنی را با گرز خودش نابود کرده و روح ها از بدن وی آزاد شده به دستگاهی که همان جا هست انتقال میابد و سپس نوری از دستگاه منعکس می شود.
از این به بعد این وظیفه شماست تا پرتو نور را با نشانه گرفتن همین دوایر در هر جایی به نوبت به 3 عدد مجسمه ای که EZRAEL را احاطه کرده اید رسانده و او را آزاد کنید تا او هم در عوض ادامه راه شما را به سمت خارج از BLACK THRON و ادامه بازی باز کند .
فقط این نکته را در نظر بگیرید که بعد از بیرون آمدن اشعه از دستگاه ابتدا باید وسط دایره ی دستگاه را نشانه بگیرید (به عنوان منبع نور) و سپس در ادامه یک مسیر دیگر نیز به عنوان مقصد ( که همان دوایر بعدی هستند ) نیز ایجاد کنید و تمام آن راه را با نور دوباره به سمت اتاق EZRAEL برگردید و همینطور در طول مسیر راه پرتو نور را از میان دوایر مختلف به سمت اتاق EZRAEL هدایت کنید.
شما در BLACK THRON باید با 3 آدم آهنی مبارزه کنید .در یکی از این مبارزه ها دوایر کف زمین به وسیله پوشش آهنی مسدود شده اند باید او را مجبور کنید که گرز خود را بر روی آن کوبیده تا حفاظ بشکند و شما بتوانید سوراخ های خود را در آن ایجاد کنید . روش نابود کردن هر سه هم مثل هم می باشد .
این بدین معنی است که شما باید 3 بار 3 پرتو نور را از دستگاه خارج و پس از تحمل رنج ها و مشقات زیاد به 3 مجسمه ای برسانید که حضرت EZRAEL را در بر گرفته اند تا او سر انجام آزاد شود .
دقت کنید در اتاق EZRAEL یک دایره حلقوی در بالای سر او در حال چرخش است که در بالا و پایین آن دو دایره برای هدایت نور وجود دارد از آنجایی که این دوایر خود بر روی یک ستون چرخنده قرار دارند و در حال چرخش هستند اما پرتو نور همیشه دربالاترین ارتفاع قرار گرفته شما می بایست دوباره به مبدا و مقصدی که می خواهید نور را هدایت کنید توجه کرده و با ایجاد یک سوراخ در بالاترین و یک سوراخ در پایین ترین بدنه ستون چرخان بر روی دایره ها ایجاد کرده و منتظر بمانید تا ستون چرخوان و دوایر بر روی آن از جلوی پرتو نور عبور کنند به محض برخورد نور به دایره بالا که سوراخ دار شده از ان عبور کرده و از دایره پایینی بیرون میآید و مماس بر سر یکی از مجسمه ها شده و دمو نشان داده می شود . برای هر مجسمه اطراف EZRAEL شما باید 3 بار این کار را انجام دهید .
امیدوارم حداقل به طور کلی نکاتی رو به شما و سایر دوستان که اعصاب فولادی دارند منتقل کرده باشم .
هومم من از اونجایی که خیلی ادعای گیمریم میشد این بازی 14.21 دقیقه طول کشید تا
تموم بشه و واقعاً از خودم ناامید شدم.
البته از پایان بازی و سناریو کاملاً راضی بودم و منتظر نسخه بعدیش هم میمونم.
من این بازی رو در ایکس باکس هم اون اوایل که اومده بود بازی کرده بودم اما تا اواسط بازی
هیچ فرقی با پی سی نداشت.احتمالاً شما با ترینری چیزی رفتی.چون بعضی معماها حداقل
چند دقیقه ای وقت آدم رو میگیره و تمام بازی رو هم بخواید دش بزنید(تکمه آلت) باز هم حداقل
10 ساعت طول میکشه(البته با توجه به دموها و سینماتیکها).
به هر حال بازی زیبایی بود.فکر نمیکنم فعلاً بازی به این زیبایی تولید شه.
هر دفعه که وارد بازی میشم سیوم یا دستکاری شده یا کلا حذف شده !
مثلا یه بار 2 ساعت بازی کرده بودم بعد که دوباره خواستم ادامشو برم دیدم که سیوم حذف شده !!
مشکل از کرکه ؟
علی جان با دکمه اسکرول باید ماشین رو پرت کنی وقتی کلش خورد زمین برو طرفش و بپر ، همزمان E رو نگهدار و بهش ضربه بزن. اینجوری میره رو کلش و کارش رو تموم میکنه.