Darksiders | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
darksiders6.jpg

Publisher: THQ
Developer: Vigil Games
Genre: Modern Action Adventure
Release Date: Sep 16, 2010
24شهریور 1389
ESRB: Mature

www.darksiders.com

پایان زندگی انسان ها فرا رسیده جنگ بزرگی میان فرشتگان و شیاطین شروع شده است.

چهار سوار به نام های Pestilence . War . Famine . Death از دنیای Apocalypse به زمین فرستاده شدن تا بر به پایان رسیدن جهان نظارت داشته باشند در این هنگام بر اثر یک اشتباه جنگ عظیمی بین فرشتگان و شیاطن رخ میدهد The Charred Council(شورای که در آن تمام اتفاقات بهشت وجهنم بررسی میشود ) War را مقصر این این وقایع میداند و تمام نیروی جنگی او را میگرندWar برای اثابت بی گناهی خود از The Charred Council یک فرصت میخواهد تا به زمین برگشته تا به علت این اشتباه پی ببرد شورا به War این فرصت را میدهد اما با یک شرط آن هم همراهی کردن نگهبانی به نام The Watcher این نگهبان بسیار قدرتمند میباشد در حدی که میتواند قهرمان اصلی بازی War را از بین ببرد...

در این بازی شما با یک محیط Open World روبرو هستید شما کنترلWar به عهده دارید سلاح اصلی War شمشیری به نام Chaoseater البته از سلاح های گرم مانند Fracture و Pistol هم بهره میبرید War اسبی هم به نام Ruin دارد.

Darksiders PC Screenshots

Darksiders Images

GameRankings: 83 (PS3)i
GameRankings: 84 (X360)i

آخرین ویرایش:
آره بابا همون کارو کردم پوزه بند رو زدیم داغون کردیم گفتیم الان میزنیم ناکارش میکنیم بعد دیدیم نه ! تازه نامرد توله هاشو فرستاده...! نامردا کرم پرنده تشریف دارند ...! 1 ساعت داشتم ور میرفتم تا بکشمش نشد که نشد ...! بابای موس دراومد ...! :d والا...!
خلاصه هرکی سیو بهد از اینو داره دریغ دکنه ...!

فکر میکنم راحتترین راه برای کشتن اون کرم آخری و توله های
نامردش این باشه که شیفت رو بگیرد و روشون فوکوس کنید و بعد Alt و تیر رو نگه دارید.
زمانی هم که بیرون میاد و دهن مبارک رو باز میکنه بهش شلیک کنید و دومین بار بگذارید
دنبالتون بیفته و باهاش شاخ به شاخ نشید.اگر دنبالتون بیفته و فرار کنید دفعات بیشتری میتونید
باهاش شاخ به شاخ بشید و سریع نمیزه زیر زمین.

به هر حال سختی های خودش رو داره.و به هیچ وجه Dash یا همون کلید Alt روی اسب فراموش نشه.

پایدار باشید

مطمئن باشید که تنها راه کشتن این کرم فانتزی همینه که گفته شد چون چند روز پیش هم یکی از دوستان به همین روش کرم رو کشته بود ولی بیچاره الان تو BLACK THRON گیر کرده :d

بزرگترین باگ بازی هنگام گرفتن هفتمین تکه از شمشیر ARMAGEDON هستش که دمویی رو که باید اونجا نشون نمیده و بقیه بازی وابسته به همین دمو هستش البته دموی فیلمی نیست دموی خود بازی هستش :((

آخرین ویرایش:
عجب کرمیه این کرم آخری 2 ساعته توی دهنش شلیک میکنم خبری ازمردنش نیست . 10 ساله همچین باس مسخره ای ندیده بودم . شاید اینم یکنوع باگه !

من امشب هم آخرین تلاش خود را برای نابودی این کرم بی شاخ و دم میکنم . ( چه شاعرانه...! =)) )
بابا خداییش اینجور که شما میگید یه دست رو موسه اون دست هم 2 انگشت برای حرکتها یکیش هم alt اونیکی هم Shift ! دیگ چی میمونه ؟ 60 ! که به هیچ کاری نمیاد ...! کلا فک کنم بابای موس و کیبرد دربیاد ...!

حیف این داستان بسیار زیبا که با این گرافیک افتضاح عرضه شد:(

بستگی داره از چه منظری نگاه کنید.به نظر من گرافیک فانتزی و کمیک گونه خوبی داره به علاوه رنگهای زیاد که کاملا به سبک بازی میاد.ولی زیاد واقعی نیست مثل cod مثلا

حیف این داستان بسیار زیبا که با این گرافیک افتضاح عرضه شد:(
خوب اگه قرار بود یه بازی چند ساعته با یک یا چند محیط محدود باشه بله میشد به گرافیک ایراد گرفت ولی وقتی شما یک بازی open world با بالای 15-14 ساعت گیم پلی با چندین محیط کاملا متنوع و تا حد زیادی مستقل طرفی اونموقع میشه فهمید دلیل پایین بودن گرافیک این بازی چی هست!
ولی قبول دارم داستانش واقعا زیباست:)>-

دوستان رسیدم به عنکبوت بزرگ . هرچی از تخمای روی دیوار میکنم و میندازم توی دهنش انگار که نه انگار . عجب اشتهایی داره . چکارش کنم ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or