Darksiders II | PC

بنابر اعلام Gameinformer دنباله ی عنوان موفق Darksiders در سال 2012 عذضه خواهد شد و شما اینبار در نقش Death یکی دیگر از 4 سوار آخرالزمانی ظاهر خواهید شد که پا به قلمرویی خواهد گذاشت که War در آن به دام افتاده است تا او را که هنوز هم مقصر وقوع جنگ های پیش از موعد آخرالزمانی است برهاند !

Darksiders II بنابر قول GI یک عنوان عظیم تر وسیع تر با آپگریدها و سلاح های بسیار زیاد خواهد بود .

Darksiders II

ویدیوهای بازی
Making of Last Sermon - Darksiders II Behind-the-Scenes Video

Last Sermon - Darksiders II Live Action Trailer

Last Sermon - Darksiders II Extended Video

تصاویر بازی

شماره اول باز یکه یادتون هست که بعد از حدودا 1 سال از نسخه های کنسولی برای کامپیوتر های خانگی هم منتشر شد و طرفدرهای زیادی را هم برای خود جذب کرد این بار هر 3 نسخه از بازی قرار هست در تاریخ 14aug منتشر شود و دیگر pcگیمر ها همزمان با سایر پلتفرم ها می توانند از شماره دوم بازی لذت ببرد .
این عنوان از خیلی لحاظ شبیه gowهست و با یک گیم پلی و داستان متفاوت ساعت ها شمارا سرگرم کند
اسم شخصیت بازی
death هست وظاهرا بسیار قوی ترو کارامد تر از war(شخصیت شماره 1 بازی) هست و همچنین مجهز به 2 عدد داس بزرگ برای جنگیدن با دشمنان هست برای درک بیشتر توصیه می کنم تریلر های بازی را مشاهده کنید
در مورد گرافیک بازی هم با توجه به ویدیوهای منتشر شده می تونان گفت دارای گرافیک هنری بی نظیری هست و تم کارتونی مانند دارد
همانطور که می دانیم تا الان بازی چندین بار تاخیر خورده ظاهرا تیم سازنده خواسته تمام مشکلات و ایرادات بازی را رفع و یک بازی بدون مشکل را بیرون بدهد که که امیدواریم اینطور باشه
بازی در مرداد ماه منتشر می شود

[h=3]Darksiders II System Requirement[/h]
Minimum System Requirements

* CPU: Intel P4 @ 3GHz or similar AMD
* RAM: 2 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9

Recommended System Requirements

* CPU: Intel Core 2 Duo 3GHz or similar AMD
* RAM: 4 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 1 GB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9

Supported Graphics Cards:
Minimum – GeForce GT 220 or Radeon HD 6520G
Recommended – GeForce GTS 240 or Radeon HD 3870

Note: These are the predicted system requirements.
Official will be updated soon.

Recommended: Check for the Latest Driver Updates for Your Graphics and Sound Cards.

سایت بازی

http://www.darksiders.com/

آخرین ویرایش:
هنر رو نمیشه در چند کلمه توضیح داد.:biggrin1:
والا من هرچی دقت میکنم گرافیک DARKSIDERS در حد بازی های سال 2007-2008 هست دقیقا شکل Prince of persia 4
وقتی به تکسچرا دقت میکنی اینقدر بی کیفیت هست که آدمو یاد بازی های قدیمی میندازه
این که دیگه واضحه
آقا هر کی مجازه نظر شخصیشو بگه ، پس من هم مال خودم رو میگم:d :
گرافیک هنری بازی در اوج خودش قرار داره . یعنی رسما بعضی جاهای بازی انگشت به دهان میموندم فقط چند دقیقه وای میستادم و همینجور به بک گراند و مناظر اطراف خیره میشدم و لذت میبردم ... حیف که الآن حسش نیست مگه نه میرفتم چند تا اسکرین شات میگرفتم از چند جای بازی دست جمعی کف و خون بالا بیاریم!:d... ، تنها بازی هایی که تو این سبک دیدم از بعد هنری بتونن خودشون رو در این حد بالا بکشن Castlevania:Lords of Shadow و Darksiders I بوده...
گرافیک فنی بازی هم کاملا مناسبه این بازیه و من هیچ مشکلی باهاش ندارم... با توجه به وسعت فوق العاده بازی و سبک اُپن ورلدش که نباید انتظار تکسچر در حد بازی های خطی که 5-4 ساعته تمومشون میکنید رو داشته باشید!:d اصلا با این سرعت بالای بازی کی حال و حوصله نیگاه کردن به جزئیات ریز گرافیکی رو داره؟؟؟!:-/:d

واقعا تو این دوره زمونه که همه بازی ها خطی و کوتاه شدن و بیشتر به مولتی پلیرشون بها میدن ، باید قدر همچین بازی با این همه کانتنت سینگل پلیر رو واقعا دونست... ، تو این یک سال اخیر بعد از بتمن : آرکام سیتی بیشترین لذت رو از بازی کردن دارم میبرم و یکبار دیگه بهم یادآوری شد که چرا من هنوز یک گیمرم.... .

هنر رو نمیشه در چند کلمه توضیح داد.:دی
والا من هرچی دقت میکنم گرافیک DARKSIDERS در حد بازی های سال 2007-2008 هست دقیقا شکل Prince of persia 4
وقتی به تکسچرا دقت میکنی اینقدر بی کیفیت هست که آدمو یاد بازی های قدیمی میندازه
این که دیگه واضحه
همه اینا که میگی مربوط میشه به گرافیک فنی!
کم کیفیتی بافت ها و مقوایی بودن! همه اینا برمیگرده به گرافیک فنی بازی که همه هم اقرار دارن که در سطح بازی های الان نیست ...
ولی گرافیک هنری کلا مبحثش جداس ... طراح هنری بازی آقای Joe "Mad" Madureira هستش که خیلی هم معروفن و قبلا تو کار کامیک بوک بودن و امتحانشون رو در این زمینه کاملا پس داده بودن ...
نمیدونم چقدر به جزئیات تو بازی توجه می کنی ولی وقتی روی اجزای محیط زوم میشی به معنای واقعی هنر رو درک م یکنی که چقدر با ضرافت برای همه چیز نقشی طراحی کرده ... مثلا درهای قسمت های مختلف بازی رو ببین ... و یا طراحی یک پل .. و مثلا نقش و نگاری که روی گرز و داس Death هستش .. به جزئیات مجسمه های غول پیکر بازی توجه کنی هنر رو عمیقا میتونی درک کنی و قطعا لذت میبری ...
من قبلا هم گفتم که واقعا از گرافیک بازی دارم لذت میبرم ... تازه هرچی جلوتر میری بهتر هم میشه!
ویرایش : چندتا شات هم میذارم که عظمت گرافیک هنری بازی رو ببینید ...
Darksiders2%202012-08-10%2020-48-41-29.jpg
Darksiders2%202012-08-10%2021-12-16-67.jpg
Darksiders2%202012-08-10%2021-21-58-16.jpg
Darksiders2%202012-08-20%2000-18-02-56.jpg
Darksiders2%202012-08-20%2000-19-30-64.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان فریم... بعضا به شکل وحشتناکی پایین هست! و با عوض کردن تنظیمات گرافیکی هم تفاوت خیلی خاصی نمیکنه!! راه حلی هست؟! :-/
جدی جدی دارم نگران میشم!! بعد از حدود 2ساعت هیچ فرقی نکرد!! مشکل از منه یا بازی خودش اینجوریه؟! :-/

جدی جدی دارم نگران میشم!! بعد از حدود 2ساعت هیچ فرقی نکرد!! مشکل از منه یا بازی خودش اینجوریه؟! :-/
مشکل از بازیه .. البته اینقدرا هم که میگین پایین نیست و بعضی وقتا فریم میاد پایین!
قراره یه پچ بیاد برا بازی که همه این مشکلات رو حل کنه ...

خوب من مشکل عجیبی که در مورد پرش رو تیرک ها افقی داشتم رو حل کردم یه جوری
راهش این بود که وقتی میپری نزدیک به تیرک بعدی یه تیر بزنی ....اونوقت تیرک رو میگیره
اینجوری مشکل تو بازی رو ندیده بودم تا حالا:d

خودت در مورد گرافیک بازی چه نظری داری؟!؟
به نظرت خوبه؟

شما واقعا دلت میخواست گرافیک فنی اش در حد witcher 2 بود و بهت 25 فریم میداد اونوقت دیگه میتونستی از مبارزات سریعش لذت ببری؟
حتی اگر از کمترین فاکتور تسلیشن هم تو این بازی استفاده میشد با توجه به مناطق وسیعی که داره مطمئن باش فریمت از 60 به زیر 40 میرسید.

بازی بازیه فوق العاده ای بود
واقعا از انجام دادنش لذت بردم در حدی که
یه بار easy رو نصفه رفتم دیدم خیلی جواب نمی ده (هر چند یه جا گیر کردم حوصلم سر رفت خواستم از اول برم:|) بعد رو normal تمومش کردم
الان هم می خوام hard شو یه بار دیگه برم
این بازی جزو معدود بازی هایه که اگر در بند قانون بودیم ;) می خریدم
ولی هر چقد فک می کنم سر تاپا اسکیه که آخه
اون آیتم گرفتن ها لول آپ شدن هایی که آدم و یاد wow می انداخت
اون فضای بازی که دوباره آدم و یاده wow می نداخت :D
اون از در و دیوار بازی کردن ها و جنگیدن ها و خیلی کارهای دیگش فوق العاده مثل prince of persia و God of War بود
(البته تا یه حدی تقلید و اسکی نیست و الهام گرفتنه و پیروی کردن از یه سبک خاص ولی اگه این سری بازی ها رو خودتون بازی کرده باشید و darksiders II هم بازی کنید متوجه شباهتبیش از حدشون می شید))
ولی کلا خیلی با بازی حال کردم
دوستمون هم درست می گفتن گرافیک از نظر فنی ضعیفه ولی از نظر هنری محشره
از نظر من هم نسبت یه darksiders I پیشرفت چشم گیری داشت
ولی من war و بیشتر دوست داشتم
چقدر زر زدم#:-s

بازی بازیه فوق العاده ای بود
واقعا از انجام دادنش لذت بردم در حدی که
یه بار easy رو نصفه رفتم دیدم خیلی جواب نمی ده (هر چند یه جا گیر کردم حوصلم سر رفت خواستم از اول برم:|) بعد رو normal تمومش کردم
الان هم می خوام hard شو یه بار دیگه برم
این بازی جزو معدود بازی هایه که اگر در بند قانون بودیم ;) می خریدم
ولی هر چقد فک می کنم سر تاپا اسکیه که آخه
اون آیتم گرفتن ها لول آپ شدن هایی که آدم و یاد wow می انداخت
اون فضای بازی که دوباره آدم و یاده wow می نداخت :D
اون از در و دیوار بازی کردن ها و جنگیدن ها و خیلی کارهای دیگش فوق العاده مثل prince of persia و God of War بود
(البته تا یه حدی تقلید و اسکی نیست و الهام گرفتنه و پیروی کردن از یه سبک خاص ولی اگه این سری بازی ها رو خودتون بازی کرده باشید و darksiders II هم بازی کنید متوجه شباهتبیش از حدشون می شید))
ولی کلا خیلی با بازی حال کردم
دوستمون هم درست می گفتن گرافیک از نظر فنی ضعیفه ولی از نظر هنری محشره
از نظر من هم نسبت یه darksiders I پیشرفت چشم گیری داشت
ولی من war و بیشتر دوست داشتم
چقدر زر زدم#:-s
War مخصوصا تو Chaos form ابهت بیشتری داشت، ولی‌ از نظر ارتباط من بیشتر با Death ارتباط برقرار کردم تاwar، war هر کی‌ میومد جلوش میفرستد اون دنیا :دی

شما واقعا دلت میخواست گرافیک فنی اش در حد witcher 2 بود و بهت 25 فریم میداد اونوقت دیگه میتونستی از مبارزات سریعش لذت ببری؟
حتی اگر از کمترین فاکتور تسلیشن هم تو این بازی استفاده میشد با توجه به مناطق وسیعی که داره مطمئن باش فریمت از 60 به زیر 40 میرسید.
واقعا شما ها هم یک حرفای عجیبی میزنین
آدم خوب نیست اینقدر فن یک بازی باشه که هر نقصی بازی داشته باشه هی روشو بپوشونه و دلیل الکی واسه نقص بازی بیاره
مثلا بگیم یک بازی باید گرافیکش پایین باشه تا واسه ما روی 60 فریم اجرا بشه!

بازی باید گرافیک همراه فریم دهی بالا داشته باشه که این از دست یک انجین خوب برمیاد! مثل Unreal Engine 3 توی Batman arkham city

بالاخره روی apocalyptic تموم کردمش...
این arbiter's maze دهن دستمو سرویس کرد.
اگه bheithir رو شکست بدید یه داس آتشین بهتون میده که شانس critical strike رو 150 میکنه.
این رو با اون با اون گانتلت (دستکش) ـی که از کشتن achidna میگیرید با هم استفاده کنید، دیگه غیر قابل شکست میشید.
چون با هر critical strike بهوت HP میده، و چون سرعت حرکات بالاست شانس بیشتری برای critical داره و در نتیجه مدام بهتون HP میده.

بالاخره روی apocalyptic تموم کردمش...
این arbiter's maze دهن دستمو سرویس کرد.
اگه bheithir رو شکست بدید یه داس آتشین بهتون میده که شانس critical strike رو 150 میکنه.
این رو با اون با اون گانتلت (دستکش) ـی که از کشتن achidna میگیرید با هم استفاده کنید، دیگه غیر قابل شکست میشید.
چون با هر critical strike بهوت HP میده، و چون سرعت حرکات بالاست شانس بیشتری برای critical داره و در نتیجه مدام بهتون HP میده.
بعد تموم کردن بازی می‌شه Roamk کرد یا تموم می‌شه؟ چون می‌خوام یه سری ماموریت فرعی رو بذارم واسه بعدا :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or