Darksiders II | PC

بنابر اعلام Gameinformer دنباله ی عنوان موفق Darksiders در سال 2012 عذضه خواهد شد و شما اینبار در نقش Death یکی دیگر از 4 سوار آخرالزمانی ظاهر خواهید شد که پا به قلمرویی خواهد گذاشت که War در آن به دام افتاده است تا او را که هنوز هم مقصر وقوع جنگ های پیش از موعد آخرالزمانی است برهاند !

Darksiders II بنابر قول GI یک عنوان عظیم تر وسیع تر با آپگریدها و سلاح های بسیار زیاد خواهد بود .

Darksiders II

ویدیوهای بازی
Making of Last Sermon - Darksiders II Behind-the-Scenes Video

Last Sermon - Darksiders II Live Action Trailer

Last Sermon - Darksiders II Extended Video

تصاویر بازی

شماره اول باز یکه یادتون هست که بعد از حدودا 1 سال از نسخه های کنسولی برای کامپیوتر های خانگی هم منتشر شد و طرفدرهای زیادی را هم برای خود جذب کرد این بار هر 3 نسخه از بازی قرار هست در تاریخ 14aug منتشر شود و دیگر pcگیمر ها همزمان با سایر پلتفرم ها می توانند از شماره دوم بازی لذت ببرد .
این عنوان از خیلی لحاظ شبیه gowهست و با یک گیم پلی و داستان متفاوت ساعت ها شمارا سرگرم کند
اسم شخصیت بازی
death هست وظاهرا بسیار قوی ترو کارامد تر از war(شخصیت شماره 1 بازی) هست و همچنین مجهز به 2 عدد داس بزرگ برای جنگیدن با دشمنان هست برای درک بیشتر توصیه می کنم تریلر های بازی را مشاهده کنید
در مورد گرافیک بازی هم با توجه به ویدیوهای منتشر شده می تونان گفت دارای گرافیک هنری بی نظیری هست و تم کارتونی مانند دارد
همانطور که می دانیم تا الان بازی چندین بار تاخیر خورده ظاهرا تیم سازنده خواسته تمام مشکلات و ایرادات بازی را رفع و یک بازی بدون مشکل را بیرون بدهد که که امیدواریم اینطور باشه
بازی در مرداد ماه منتشر می شود

[h=3]Darksiders II System Requirement[/h]
Minimum System Requirements

* CPU: Intel P4 @ 3GHz or similar AMD
* RAM: 2 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9

Recommended System Requirements

* CPU: Intel Core 2 Duo 3GHz or similar AMD
* RAM: 4 GB
* HDD: 10 GB free disk space
* Graphics: 1 GB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9

Supported Graphics Cards:
Minimum – GeForce GT 220 or Radeon HD 6520G
Recommended – GeForce GTS 240 or Radeon HD 3870

Note: These are the predicted system requirements.
Official will be updated soon.

Recommended: Check for the Latest Driver Updates for Your Graphics and Sound Cards.

سایت بازی

http://www.darksiders.com/

آخرین ویرایش:
اصلا حال نکردم یه بازی ساده بدتر از نسخه ی قبلی نسخه یقبلیش برای زمان خودش خوب بود اما این رسما ابکی هست مدل جا خالی دادنشم بدترین مدلی هست که تا حالا دیدم

30 ساعت بازی هنوز هم ادامه داره :d بازی از نظر وسعت واقعا بزرگ و وسیع هست و بیخود نگفتن 4 برابر نسخه یک هست.

فرهاد ترکوندی ها !:d
من الان حدودا 5 ساعت رفتم به نظرم بازی عالی شده جه از لحاظ گیم پلی چه از لحاظ گرافیک هنری

اصلا حال نکردم یه بازی ساده بدتر از نسخه ی قبلی نسخه یقبلیش برای زمان خودش خوب بود اما این رسما ابکی هست مدل جا خالی دادنشم بدترین مدلی هست که تا حالا دیدم
اینو شک ندارم که کلا ده دقیقه بازی کردین و اینقدر راحت دارین قضاوت می کنید!
من الان نیمه های بازی هستم و اشکم در اومده از سختیش ... اگرم زیاد بازی کردی واقعا دمت گرم چون یه گیمر فوق هاردکور هستین ...

دیگه دارم میمیرم... چشام درست نمیبینه@-) از ظهر تا حالا دارم بکوب بازی میکنم... ، اگه فردا تو اخبار سراسری اعلام کردن: "دیشب یک جوان ایرانی به علت بیش از حد بازی کردن جان خود را از دست داد!"... اصلا تعجب نکنید!!:d
الآن تازه تایم بازی شده 21:16:35 ، با احتساب مأموریت های جانبی که خیلی ها رو هنوز نرفتم فکر کنم تازه نصف بازی رو رفته باشم#:-s ... لامصب هر چی جلوتر میری باحالتر هم میشه! ، خدا بخیر کنه...

دسته ی شما باید دسته ی xbox باشه وگرنه دسته های معمولی کار نمی کنن

---------- نوشته در 01:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 AM ارسال شده بود ----------

آقا يکى نيست جواب منو بده؟
چجورى بازيو با دسته بازى کنم؟ اصلا ميشه با دسته بازى کرد؟

---------- نوشته در 01:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 AM ارسال شده بود ----------

نه لازم نیست Xbox باشه!
با نرم افزار Xpadder میشه هر دسته ای رو به بازی شناسوند به راحتی

فقط دستتون باید شوک دار باشه:p

War مخصوصا تو Chaos form ابهت بیشتری داشت، ولی‌ از نظر ارتباط من بیشتر با Death ارتباط برقرار کردم تاwar، war هر کی‌ میومد جلوش میفرستد اون دنیا :دی
ولی از اینا گذشته من فکر میکنم دو تا کاراکتر بعدی جالب تر باشن
من با اون پسره حال کردم

---------- نوشته در 10:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:23 AM ارسال شده بود ----------

واقعا می شه با دسته ی معمولی بازی کرد:-o
چون اگه بشه من دو سه یار دیگه بازی رو می.....
حالا چجوری باید با دسته بازی کرد؟ :-؟

سلام.
از دوستانی که بازیو تموم کردن کمک.من تو لول 15 مرحله psychameron بعد از اون که روحه که سوار عنکبوت میشه میکشیش گیر کردم ونمیتونم به عقب برگردم یهنی در اصلیه حفاظ داره نمیدونم چطوری بازش کنم؟

من نمیدونم ملت چطور میگن صدای war ابهت داشت!صدای liam o'brien اصلا و ابدا به این شخصیت نمیخورد. در عوض صدای michael wincott خیلی به death میخوره.michael wincott هم یکی از بازیگرای خوب هالیوود هست، همیشه آرزو داشتم این بابا تو یه فیلم نقش اول بشه که من بتونم صداشو بیشتر بشنوم، فکر کنم آرزوم براورده شد!

سلام.
از دوستانی که بازیو تموم کردن کمک.من تو لول 15 مرحله psychameron بعد از اون که روحه که سوار عنکبوت میشه میکشیش گیر کردم ونمیتونم به عقب برگردم یهنی در اصلیه حفاظ داره نمیدونم چطوری بازش کنم؟

fast travel کن به بیرون، یه glitch ـه که خیلیا توش گیر کردن.

بعد تموم کردن بازی می‌شه Roamk کرد یا تموم می‌شه؟ چون می‌خوام یه سری ماموریت فرعی رو بذارم واسه بعدا :دی

چی چی کرد؟ :D
فکر کنم بشه. آخر بازی یه گزینه بهم داد که ایا میخواید ماموریت های فرعی رو انجام بدید یا که با همین امکانات بازی رو از اول شروع می کنید. درست یادم نمیاد.:D

آخرین ویرایش:
دوستان فقط یکبار میشه شمشیر آپگرید کرد ؟؟ آخه من از وقتی شمشرم به حداکثر توان رسیده دیگه نمی تونم شمشیرهای دیگم رو آپدیت کنم !!!
یه مشکل دیگه هم موقع اسب سواری دارم که وقتی موقع اسب سواری شمشیر می زنم خود به خود از اسب می پره پایین !!!

fast travel کن به بیرون، یه glitch ـه که خیلیا توش گیر کردن.

چی چی کرد؟ :D
فکر کنم بشه. آخر بازی یه گزینه بهم داد که ایا میخواید ماموریت های فرعی رو انجام بدید یا که با همین امکانات بازی رو از اول شروع می کنید. درست یادم نمیاد.:D
Roam :D
خوب پس خوبه :دی، ممنون، چون داستان بازی اون قدر جذابیت داره که من حتا یه ثانیه هم نمیتونم صبر کنم تا ببینم آخرش Death چیکار می‌کنه :دی
ولی از اینا گذشته من فکر میکنم دو تا کاراکتر بعدی جالب تر باشن
من با اون پسره حال کردم
بین Famine,Conquest,War,Death که Death ز همه خفن تر هست، داس هم داره:دی، ولی‌ اینجا اون دو تا دیگه رو عوض کردن، شاید شخصیت جالبی‌ داشته باشن.

من جدا از شخصیت Death از یه چیزیش خوشم اومد که بر خلاف Warسریع هست :دی I love speed
biggrin1.gif

خب من هم به سلامتی و میمنت ! بازی رو در زمان 19 ساعت تموم کردم !!!!!!!!!!! ( البته هیچی از فرعی ها رو نرفتم ! )

واقا بازی جذاب و فوق العاده ای بود !

این همه وقت گذاشتن برای گیم پلی و طراحی این همه مرحله و جزییات ( هرچند اسکی از روی همه بازی های دنیا و الخصوص پرنس باشه !!!!!! ) واقعا جای تحسین داره ...

من از ابتدای بازی مرحله به مرحله ، به بازی علاقه مندتر شدم ! ( راستش اون اوایل بازی می خواستم ولش کنم ! چون اصلا با این یارو Death نتونستم ارتباط برقرار کنم ! )

طراحی مراحل به قدری هوشنمدانه بود ( به جز مرحله ی تیراندازی زمین !!!!! ) که نمی شد به این راحتی ها بازی رو ول کرد !!!

این بازی رو به همه گیمرها توصیه شدید می کنم !!

موفق باشید

راستی غول آخر این بازی چرا این قدر راحت بود ؟؟؟ مرحله قبل از آخر باید با غولی می جنگیدیم ( اسمش رو یادم نیست ! ) که واقعا حرفه ای بود و باید
کاملا به حرکاتش مسلط می شدی تا می تونستی شکستش بدی ! ولی غول آخر .... ! :-/

خداییش داستانش اصلا جذاب نیست. دو تا ماموریت انجام میدی تا برسی به یه یارو. حالا باید براش 2 تا کار انجام بدی تا تو رو پاس بده به نفر بعدی. دوباره نفر بعدی هم به همین شکل. هی همه آدمو پاس میدن به نفر بعدی!!! حالا بعضیا این وسط اینقدر ناز میکنن که برای پاس دادن به نفر بعدی باید واسشون سخت ترین کارهای دنیا رو انجام بدی!!! کلا کارش شد رفتن دنبال نخود سیاه!!! حالا من تازه 3-4 ساعته که رسیدم به dead land. امیدوارم این یارو که تا حالا براش چند تا کار خفن انجام دادم بالاخره منو به نفر بعدی پاس بده! :دی فقط گیم پلی شاهکار و طراحی محیط های شاهکارتر این بازیه که آدمو مجذوب میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or