Darksiders II اینبار با طعم مرگ

TCSCELL

8
کاربر سایت
darksiders-2.jpg

امروز Game Informer تصویر روی جلد شماره ی بعدی خود را منتشر کرد.تصویری از شماره ی دوم عنوان خوش ساخت Darksiders که اینبار بر خلاف شماره ی قبل که کاراکتر اصلی آن War یکی از چهار سوار آخرالزمان بود, بازیکنان در نقش Death یکی دیگر از آن چهار سوار ظاهر خواهند شد.

Death به قلمروهای تاریکی و روشنایی مختلفی وارد می شود تا برادر خود War را آزاد کند.کسی که سواران آخرالزمان او را برای شروع زودتر از موعد مقرر آخرالزمان مقصر می دانند.

دنیای Darksiders II بسیار بزرگتر از عنوان نخست توصیف شده است و همچنین شامل آپگرید کامل اسلحه ها و زره ها,سیاهچاله های بزرگتر و چالش برانگیز تر و دشمنان و باس های بسیارعظیم تر خواهد بود. تنوع NPC ها بیشتر از عنوان قبلی است و سیستم غارت(Loot) پر جزئیات تر شده است.

GI قول یک پیش نمایش 10 صفحه ای را داده است.این عنوان در تاریخی نامشخص در سال 2012 برای سه پلتفرم PC,PS3 و X360 عرضه خواهد شد.

تصویر کامل کاور ماه July را میتوانید در زیر مشاهده کنید:

آخرین ویرایش:
واقعا بازی خاصی بود ، میگن شبیه ترین نمونه به زلدا ، ما که زلدا نزدیم ولی از این خیلی مشعوف شدیم ، باس فایت هاش هم خیلی قشنگ بود !
این و زلدا!!!! بیخیال. .فقط این قسمت که همه جای محیط از اول در دسترس نیست و بعد با ابزار و وسایل جدید باز میشه شبیه این بازی بوده و الا در بقیه موارد این بازی هیچ حرفی در برابر سری زلدا واسه گفتن نداره. من هر جفتشون رو بازی کردم. شاید بشه زلدا رو 1000 ساعت هم بازی کرد ولی خسته نشد ولی به 5 ساعت نرسیده Darksiders غیر قابل تحمل میشه.
مقایسه Darksiders با زلدا یه جور توهین هست نه به سری زلدا بلکه به دنیای گیم!:دی

من هر جفتشون رو بازی کردم. شاید بشه زلدا رو 1000 ساعت هم بازی کرد ولی خسته نشد ولی به 5 ساعت نرسیده Darksiders غیر قابل تحمل میشه.
مقایسه Darksiders با زلدا یه جور توهین هست نه به سری زلدا بلکه به دنیای گیم!:biggrin1:
کاملا بر عکسش فکر می کنم. Darksiders بیشتر شبیه Soul Reaver هست تا Zelda. به مراتب هم از زلدا بهتره ( نظر شخصی )

• Like
Reactions: shefer
بزرگترین خوبی ای که نسخه قبلی داشت این بود سازنده ها با پر رویی هرچه تمام تر،هرچه بازی تو این سبک هست رو چلونده بودن و خفنیاتشو جمع کرده بودن؛تا میومدیم خسته شیم یه قابلیت جدید داشت واسمون؛اسب سواریشم خیلی لذت بخش بود؛در کل فوق العاده بود ، علی رغم اینکه اصلا اوریجینال نبود...

نمیدونم چرا میبینیمش یاد
256px-PS2SoulReaver2.JPG
میوفتم :d

Where is my brother؟ هان . اصلا با این شخصیت حال نکردم .

اقای Danny bilson هم الان اشاره کرد که یک پیش نمایش از بازی DRS 2 توو E3 به نمایش میزاره .

بزرگترین خوبی ای که نسخه قبلی داشت این بود سازنده ها با پر رویی هرچه تمام تر،هرچه بازی تو این سبک هست رو چلونده بودن و خفنیاتشو جمع کرده بودن؛تا میومدیم خسته شیم یه قابلیت جدید داشت واسمون؛اسب سواریشم خیلی لذت بخش بود؛در کل فوق العاده بود ، علی رغم اینکه اصلا اوریجینال نبود...
هر کی ندونه فکر میکنه این نسل چه قدر سازنده ها ایده های مختلفی نشون دادن همه هم اورجینال بوده، همین استفاده از المان های موفق بازی های دیگه هم هنر می خواد، هر چی هست Darksiders اومد و از بازی های موفق و ایده های خوبشون استفاده کرد و نیومده مثل همین زلدای جدید از ایده های یه بازی/فیلم استفاده کنه !

شماره قبلیش در مجموع بازیه خوبی بود با اینکه نمره های همچین تاپی نگرفت . فقط یه جاهایی خیلی خسته کننده میشد .
با این حال لذت بردیم از قبلی و در انتظار بعدی هستیم!

خیلی عالی شد . به نظر شخصیت جالبی می یاد !! اسلحه باحالیم دستشه . من خیلی از یکش خوشم اومد . تنها ضعفش به نظرم گرافیکش بود که برا من اصلا مهم نبود .
پ.ن 1 : اسلخه اینم مثل وار روش اسکلت داره :d
پ.ن 2 : اینم صداش مثل وار باشه خیلی خفن میشه . به نظرم صدای وار جزو بهترین صدای شخصیتا بود :d

کاملا بر عکسش فکر می کنم. Darksiders بیشتر شبیه Soul Reaver هست تا Zelda.
دقیقآ ! برای همین انقدر باهاش حال کردم ! :دی هم از نظر طراحی ها (چه شخصیت ها چه محیط) هم حال و هوا خیلی شبیه Soul Reaver بود !

دقیقآ ! برای همین انقدر باهاش حال کردم ! :دی هم از نظر طراحی ها (چه شخصیت ها چه محیط) هم حال و هوا خیلی شبیه Soul Reaver بود !
اریا حرکات راه رفتن که دقیقا مثل raziel هست ولی خدای Soul Reaver یک چیز دیگه بود !:d

آخرین ویرایش:
این و زلدا!!!! بیخیال. .فقط این قسمت که همه جای محیط از اول در دسترس نیست و بعد با ابزار و وسایل جدید باز میشه شبیه این بازی بوده و الا در بقیه موارد این بازی هیچ حرفی در برابر سری زلدا واسه گفتن نداره. من هر جفتشون رو بازی کردم. شاید بشه زلدا رو 1000 ساعت هم بازی کرد ولی خسته نشد ولی به 5 ساعت نرسیده Darksiders غیر قابل تحمل میشه.
مقایسه Darksiders با زلدا یه جور توهین هست نه به سری زلدا بلکه به دنیای گیم!:دی
محمد خیلی بی انصافی. :d
Darksiders درست بود طولانی بود، اما اینقدر دلچسب بود که آدم اصلا خسته نمیشد.
در واقع این حرف تو که قرمزش کردم نه تنها توهین به همه هست بلکه توهین به کل صنعت گیم هست، بی انصاف. :d

کاملا بر عکسش فکر می کنم. Darksiders بیشتر شبیه Soul Reaver هست تا Zelda. به مراتب هم از زلدا بهتره ( نظر شخصی )
مطمئنم که زلدا بازی نکردی و اگه بازی کردی زود خسته شدی ولش کردی چون بازی کردن زلدا واقعا حوصله میخواد
یه بازی ادونچر که باید همه محیط رو عین کف دست حفظ کنی و حواست به همه کاراکتر ها و به همه قسمت های مختلف محیط باشه چرا که نه خبری از علامت راهنمایی هست که برات ماموریت رو علامت گذاری کنه که مثل آب خوردن پیداش کنی ( مثل تمامی بازی های این نسل) و نه زیاد راهنمایی می شی که باید چکار کنی که بازی ادامه پیدا کنه
یه موقع هست که می بینی 1 ساعت هست که داری می چرخی و هنوز که هنوزه نمی دونی باید کجا بری چون داستان بازی از دستت در رفته و به محیط آشنایی کامل نداری
من همین جوری از یه بازیی طرفداری نمی کنم. مثل برخی از طرفداران یه سری بازی خاص! که حتی خودشون هم نمی دونن بازیی که دارن ازش حمایت می کنن دقیقا چه مشخصه ها و ویژگی هایی داره که توی بقیه بازی ها وجود نداره
سری زلدا اگه بهترین سری دنیای بازی نباشه جز 3 تای اول هست و بازیی که همیشه منبع الهامی بوده واسه بقیه سازنده ها و هر شماره نو آوری و تنوع خاص خودش رو داشته که شاید به اندازه 10 درصدش رو هم نمی شه توی اکثر بازی های این نسل دید. حتی عناصر قدیمی سری هم به شکلی تغییر پیدا می کنه که با وجود اینکه برای کسی که شماره های قبلی رو رفته آشنا و شناخته شده است ولی با یه تغییر شاید کوچیک تازگی خاصی به خودش می گیره که آدم عاشقش می شه.
بعد نمی دونم چطوری هست که شما بازی درجه دویی مثل Darksiders رو با عنوان تحسین شده ای مثل زلدا مقایسه می کنید و حتی می گی بهتر هم هست! این نه برای من بلکه برای هر کسی که هر دو عنوان رفته باشه و با هر دو آشنایی کامل داشته باشه و بخواد بی طرف قضاوت کنه کاملا مشخصه که Darksiders یه بازی سراپا تقلیدی هست اونم نه یه تقلید در حد بازیی مثل Dead Space یا آنچارتد بلکه یه تقلید معمولی و تقریبا ضعیف و حداقل میشه گفت که اصلا در حدی نیست که بخوایم با عنوان بزرگی مثل زلدا مقایسش کنیم
اینکه تو از زلدا خوشت نیومده و Darksiders رو بیشتر دوست داری به خودت ارتباط داره و یه بحث دیگه هست و نظر شخصی محسوب میشه ولی اینکه Darksiders بهتره از زلدا اصلا قابل قبول نیست. چون حداقل باید برای حرفت دلیل بیاری.
نیومده مثل همین زلدای جدید از ایده های یه بازی/فیلم استفاده کنه !
منظورت کدوم ایده هست؟

محمد خیلی بی انصافی.
Darksiders درست بود طولانی بود، اما اینقدر دلچسب بود که آدم اصلا خسته نمیشد.
در واقع این حرف تو که قرمزش کردم نه تنها توهین به همه هست بلکه توهین به کل صنعت گیم هست، بی انصاف.
بی انصافی به این نمی گن.
Darksiders بازی نسبتا خوبی بود( حالا من خوشم نیومده دلیل نمی شه که بازی بدی باشه. البته الان همه بازی های متوسط هم خوب و عالی محسوب می شن! این بازی هم به نظر من از همین مدل بازی ها بود) ولی اینکه این بازی رو در کنار عنوانی مثل زلدا بزاریم واقعا بی انصافی هست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or